• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
< Tilbage
Miffy
miffy - Børnebestik
miffy - Kids forklæde
miffy - telefon sag
miffy - indkøbspose - hvid
miffy - Køkkenforklæde
Brødbræt - miffy - Large
Brødbræt - miffy - Medium
Brødbræt - miffy - Small
Brødbræt - miffy med bjørn - Large
Brødbræt - miffy med bjørn - Medium
Brødbræt - miffy med bjørn - Lille
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 420 anmeldelser
Linda
på 14-10-19

"Helt igennem fantastisk service og super lækker kvalitet ....dette sted skal anbefales til alle - alle.."

10 fra 10
Line
på 08-10-19

"Flotte krus. Let hjemmeside. Hurtig og fin levering og varerne fint pakket ind. "

10 fra 10
Victoria
på 06-10-19

"Jeg er glad for det jeg bestilte. Det ankom rigtig hurtigt og i en fin indpakning! Alt er godt. "

10 fra 10

miffy

Helt siden "fødslen" af miffy i 1955 har kaninen stjålet vores hjerter. miffy har verdensomspændende berømmelse. Mange af os voksede op med at læse om eventyrene hos miffy og hendes venner. Den smukke enkelhed af illustrationerne og den søde og uskyldige personlighed hos kaninen gør det til en vindende kombination. Fordi hvem elsker ikke miffy? Af denne grund er miffy tema gaver populære i enhver alder! Tilpas din miffy gave virkelig nemt med et navn eller et foto for at gøre det til en sjov og personlig gave.

miffy bog

Hvem kan ikke huske sengetidshistorier med miffy som hovedpersonen? De sindssygt populære miffy bøger er en favorit for mange børn rundt om i verden. Vi har fundet en måde at gøre miffy bøger endnu mere fantastiske! miffy kaster en fest og du er inviteret. Få dit barn til at blive en rigtig karakter i en miffy bog! Navnet på dit barn vil blive nævnt i hele bogen. Vær forberedt på at læse denne bog mange gange som en bedtime historie! Det er også den perfekte bog, der holder dem motiverede, når de begynder at læse sig selv.

miffy taske

Er du eller dine børn store miffy fans? Bring miffy med dig og din familie overalt! Den miffy indkøbsposer gør ture til købmanden super sjov. Få dit navn trykt på tasken eller vælg dit yndlingsfoto for at tilføje til det specielle miffy design. Disse miffy tasker er ikke kun store som en indkøbspose, men også den perfekte taske til sleepovers, dagpleje og skole. Giv denne smukke miffy taske som en gave til et barn eller en ven til fødselsdag, baby shower eller som en gave til skole.

miffy telefon sag

Leder du efter en unik og personlig miffy gave? Giv miffy fan en original miffy telefon sag ! Denne gave vil sørge for, at din telefon altid er sikker og ser super sød på samme tid. De miffy telefon cases er tilgængelige til forskellige telefonmodeller og i forskellige designs. Telefon tilfældene er tilgængelige i stilfulde hvid eller sort, men også i signaturen miffy farver. Tilføj dit navn til designet for at gøre det til en personlig gave. Hver miffy fan vil vise denne unikke telefon sag enhver chance de får!
+ Læs mere...
Kan jeg hjælpe dig?
1 med