Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

30 gaver

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik 29-5-2022

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Kuglepen med indgravering

Hvis du gerne vil give en af dine kære en smuk og praktisk gave, kan du ikke gå galt med en fyldepen eller kuglepen med indgravering af det navn eller den tekst, du vælger.

En pen med indgravering er en fantastisk gave til: *et arbejdsjubilæum *eksamensgave *pensiongave eller bare fordi de elsker at skrive og altid er der for dig.

Fyldepen med indgravering

Hvis du gerne vil overraske en i din familie, en ven eller en kollega med en smuk Parker-pen, finder du et udvalg af fyldepenne i vores sortiment. De kan hver især personaliseres og bestilles online på ingen tid overhovedet. Angiv om modtageren er højre- eller venstrehåndet, og tilføj en tekst på op til 12 tegn, der skal indgraveres. Hvis du ønsker det, kan du endda tilføje et lille symbol, såsom et hjerte, en elegant hvirvel eller en blomst.

Kuglepen med indgravering

Vi tilbyder kuglepenne fra Waterman, Parker og Viva Pens i forskellige farve som en del af vores sortiment. Vælg den ønskede pen, og tilføj den tekst, du ønsker at få indgraveret.

Flere seje kontorartikler

Hvis du gerne vil tilføje en ekstra gave, tilbyder vi et udvalg af andre kontorrelaterede gaver, som også kan tilpasses. Vi har personaliserede kalendere eller personlige notesbøger, som du kan føje det design til, du ønsker. Upload dit yndlingsfoto, tilføj vores sjove designs og et navn for at skabe en cool gave på ingen tid overhovedet.