• Mere end 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Spread a little happiness
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Miffy
miffy - Børnebestik
miffy - Kids forklæde
miffy - Køkkenforklæde
Brødbræt - miffy - Medium
Brødbræt - miffy - Small
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1747 anmeldelser
Dorte
på 26-10-21

"Super, hurtig levering. "

10 fra 10
Inge Lise
på 26-10-21

"Tak for god og fin, hurtig levering "

10 fra 10
Trine
på 26-10-21

"Altid flotte ting "

10 fra 10

miffy

Helt siden "fødslen" af miffy i 1955 har kaninen stjålet vores hjerter. miffy har verdensomspændende berømmelse. Mange af os voksede op med at læse om eventyrene hos miffy og hendes venner. Den smukke enkelhed af illustrationerne og den søde og uskyldige personlighed hos kaninen gør det til en vindende kombination. Fordi hvem elsker ikke miffy? Af denne grund er miffy tema gaver populære i enhver alder! Tilpas din miffy gave virkelig nemt med et navn eller et foto for at gøre det til en sjov og personlig gave.

miffy bog

Hvem kan ikke huske sengetidshistorier med miffy som hovedpersonen? De sindssygt populære miffy bøger er en favorit for mange børn rundt om i verden. Vi har fundet en måde at gøre miffy bøger endnu mere fantastiske! miffy kaster en fest og du er inviteret. Få dit barn til at blive en rigtig karakter i en miffy bog! Navnet på dit barn vil blive nævnt i hele bogen. Vær forberedt på at læse denne bog mange gange som en bedtime historie! Det er også den perfekte bog, der holder dem motiverede, når de begynder at læse sig selv.

miffy taske

Er du eller dine børn store miffy fans? Bring miffy med dig og din familie overalt! Den miffy indkøbsposer gør ture til købmanden super sjov. Få dit navn trykt på tasken eller vælg dit yndlingsfoto for at tilføje til det specielle miffy design. Disse miffy tasker er ikke kun store som en indkøbspose, men også den perfekte taske til sleepovers, dagpleje og skole. Giv denne smukke miffy taske som en gave til et barn eller en ven til fødselsdag, baby shower eller som en gave til skole.

miffy telefon sag

Leder du efter en unik og personlig miffy gave? Giv miffy fan en original miffy telefon sag ! Denne gave vil sørge for, at din telefon altid er sikker og ser super sød på samme tid. De miffy telefon cases er tilgængelige til forskellige telefonmodeller og i forskellige designs. Telefon tilfældene er tilgængelige i stilfulde hvid eller sort, men også i signaturen miffy farver. Tilføj dit navn til designet for at gøre det til en personlig gave. Hver miffy fan vil vise denne unikke telefon sag enhver chance de får!