Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

miffy

Helt siden "fødslen" af miffy i 1955 har kaninen stjålet vores hjerter. miffy har verdensomspændende berømmelse. Mange af os voksede op med at læse om eventyrene hos miffy og hendes venner. Den smukke enkelhed af illustrationerne og den søde og uskyldige personlighed hos kaninen gør det til en vindende kombination. Fordi hvem elsker ikke miffy? Af denne grund er miffy tema gaver populære i enhver alder! Tilpas din miffy gave virkelig nemt med et navn eller et foto for at gøre det til en sjov og personlig gave.

miffy bog

Hvem kan ikke huske sengetidshistorier med miffy som hovedpersonen? De sindssygt populære miffy bøger er en favorit for mange børn rundt om i verden. Vi har fundet en måde at gøre miffy bøger endnu mere fantastiske! miffy kaster en fest og du er inviteret. Få dit barn til at blive en rigtig karakter i en miffy bog! Navnet på dit barn vil blive nævnt i hele bogen. Vær forberedt på at læse denne bog mange gange som en bedtime historie! Det er også den perfekte bog, der holder dem motiverede, når de begynder at læse sig selv.