• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Personlige bløde legetøj
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 688 anmeldelser
Camilla
på 03-06-20

"Super gode produkter. Hurtig og god service. "

10 fra 10
Anne
på 03-06-20

"Dejlig nem hjemmeside, at lave personlige gaver på. Mange muligheder - og virkelig flotte produkter - .."

9 fra 10
Mette
på 03-06-20

"Alt var som forventet, både produkt og levering. "

10 fra 10

Bløde legetøj

Leder du efter en sød og personlig gave? Overrask nogen med et blødt legetøj! Bløde legetøj fås i alle former og størrelser. Bløde legetøj er altid en populær gave til babyer og børn. De har ofte en favorit blød legetøj, de bringer overalt til komfort, snakker med og sover ved siden af. Tilføj lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed på dine bløde legetøjsgaver og gør dem til noget personligt. Dette er virkelig nemt, og du kan bruge dit eget foto og tekst. Den brugervenlige editor hjælper dig med nogle få nemme trin.

Bamse

Den mest populære bløde legetøj af alle tider skal være bamse. Det er ligegyldigt hvor gammelt du er, deres lykkelige ansigter og varme krammer kan gøre noget rynket på hovedet! På YourSurprise har vi mange forskellige bamser til rådighed. For at gøre denne gave ekstra speciel kan du designe den lille t-shirt, bjørnen har på. Disse dejlige bjørne er perfekte til fødselsdagen.

Der er også en bamse, hvis fødder kan broderes med navne eller en særlig dato. Denne bamse er den perfekte baby shower gave, fordi du kan få navnet på babyen og fødselsdatoen broderet på fødderne af bjørnen! Overrask en speciel person på Valentinsdag med en af ​​de søde bamser, så de bliver forelsket i dig endnu mere!

Tøjdyr

Bamseen er ikke det eneste fyldte dyr, du kan finde på YourSurprise, du kan finde alt fra husdyr til dyrearter. Monkeys til alle de frække småaber og store løver for de eventyrlystne børn og alt imellem. Alle t-shirts af de udstoppede dyr kan tilpasses med et navn og et foto efter eget valg. Du kan også vælge et af de mange sjove og farverige designs i editoren. Fyldte dyr er en god, får godt snart gave og lige så god som gave til påske!

Stor teddybjørn

Har nogen fået eksamen eller er det jubilæum og leder du efter en ekstra stor overraskelse? De ekstra store fyldte dyr vil helt sikkert gøre nogens dag! Få dit yndlingsglade eller søde billede trykt på t-shirt på det fyldte dyr eller tilføj en persons navn til det. Fra en stor teddybjørn til en stor ko er der en blød knusende kompis for alle! Denne gave garanterer ikke kun et smil fra øre til øre fra børn, men folk fra alle aldre.