• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
< Tilbage
Bløde Legetøj
Bestilt i dag, afsendt i dag
Bestilt i dag, afsendt i dag
Personlige bløde legetøj
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 449 anmeldelser
Jes sloth
på 04-12-19

"Hurtig levering. Super produkt. Absolut ikke sidste gang jeg handler der. "

10 fra 10
poul Erik
på 04-12-19

"i orden det hele "

10 fra 10
Kate
på 03-12-19

"Jeg var positivt overrasket! Leveringen gik fint og kom hurtigt og produktet var bedre end forventet.."

10 fra 10

Bløde legetøj

Leder du efter en sød og personlig gave? Overrask nogen med et blødt legetøj! Bløde legetøj fås i alle former og størrelser. Bløde legetøj er altid en populær gave til babyer og børn. De har ofte en favorit blød legetøj, de bringer overalt til komfort, snakker med og sover ved siden af. Tilføj lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed på dine bløde legetøjsgaver og gør dem til noget personligt. Dette er virkelig nemt, og du kan bruge dit eget foto og tekst. Den brugervenlige editor hjælper dig med nogle få nemme trin.

Bamse

Den mest populære bløde legetøj af alle tider skal være bamse. Det er ligegyldigt hvor gammelt du er, deres lykkelige ansigter og varme krammer kan gøre noget rynket på hovedet! På YourSurprise har vi mange forskellige bamser til rådighed. For at gøre denne gave ekstra speciel kan du designe den lille t-shirt, bjørnen har på. Disse dejlige bjørne er perfekte til fødselsdagen.

Der er også en bamse, hvis fødder kan broderes med navne eller en særlig dato. Denne bamse er den perfekte baby shower gave, fordi du kan få navnet på babyen og fødselsdatoen broderet på fødderne af bjørnen! Overrask en speciel person på Valentinsdag med en af ​​de søde bamser, så de bliver forelsket i dig endnu mere!

Tøjdyr

Bamseen er ikke det eneste fyldte dyr, du kan finde på YourSurprise, du kan finde alt fra husdyr til dyrearter. Monkeys til alle de frække småaber og store løver for de eventyrlystne børn og alt imellem. Alle t-shirts af de udstoppede dyr kan tilpasses med et navn og et foto efter eget valg. Du kan også vælge et af de mange sjove og farverige designs i editoren. Fyldte dyr er en god, får godt snart gave og lige så god som gave til påske!

Stor teddybjørn

Har nogen fået eksamen eller er det jubilæum og leder du efter en ekstra stor overraskelse? De ekstra store fyldte dyr vil helt sikkert gøre nogens dag! Få dit yndlingsglade eller søde billede trykt på t-shirt på det fyldte dyr eller tilføj en persons navn til det. Fra en stor teddybjørn til en stor ko er der en blød knusende kompis for alle! Denne gave garanterer ikke kun et smil fra øre til øre fra børn, men folk fra alle aldre.
+ Læs mere...
Kan jeg hjælpe dig?
1 med