• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Fødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navn
Fødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navnFødselsdag bjørn med navn

Fødselsdag bjørn med navn

kr. 299
Forretningsordre
  • Super blød og huggable
  • Smuk gravering i smukke skrifttyper
  • Med hemmeligt rum i fødderne!
  • Opfylder sikkerhedsmærket til legetøj
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om fødselsdagsbjørnen:
Materiale: polyester
Mål: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Målinger aftagelige fødder: 10 x 9 cm (hxb)
Vaskinstruktioner: Håndvask og ikke egnet til tørretumbler Ekstra: Navn og dato vil blive broderet på fødderne i samme størrelse. Størrelsen, der vil blive brugt, er størrelsen af ​​datoen.

Denne super søde fødselsdagsbjørn med broderet navn er den perfekte gave!

Leder du efter en blød og sød baby shower gave eller noget at give til en nyfødt baby? Så er denne fødselsdagsbjørn lige hvad du leder efter! Du kan personliggøre bjørnen ved at få et navn og fødselsdato broderet i bjørnenes fødder. På denne måde er du i stand til at skabe en virkelig unik og personlig gave. En original overraskelse for de nye forældre og en blød snekrende ven til det nyfødte barn! Denne bjørn er ikke kun ideel til at snuse med, men også en stor hukommelse for fremtiden!

Fødselsdagsbjørnen er lavet af polyester og har aftagelige fødder, som gør det muligt at skjule en lille gave til barnet inde i fødderne. Bjørnen har en højde på 30 cm, når den sidder ned. Når du ikke kan besøge babybrusen eller de nye forældre selv, kan du sende din personlige bjørn direkte til modtageren (e). Med en sød lille besked på det gratis ekstra gavekort bliver din baby gave endnu mere personlig! Også en passende og sjov gave til kolleger eller pårørende, der bare havde en baby.

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Fødselsdag bjørn med navn ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?