Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vi bruger alle sammen vores nøgler tit og ofte, så når du laver en personlig nøglering, får du en praktisk gave til dig selv eller en af dine kære, som kan bruge den og glæde sig over den hver dag. Vælg blandt et bredt udvalg af nøgleringe i forskellige udformninger og materialer, som kan gøres personlige med et billede og/eller tekst efter eget valg.

36 gaver

Personlig nøglering med billede eller navn

Design en unik nøglering med det billede eller det navn, du vælger. En nøglering er den perfekte gave: lille gave, stor gestus! Vi har masser af forskellige nøgleringe i vores sortiment, såsom hjerteformede nøgleringe, hjerte-nøgleringe med 2 halvdele (en halvdel til hver af de to personer), nøgleringe med billede, nøgleringe med søde tøjdyr. Alle vores nøgleringe kan tilpasses ved at tilføje et foto og/eller et navn efter eget valg. En dejlig gave til din bedste ven, mor eller kæreste! Hvem vil du overraske med en personlig nøglering?

Nøglering med billede

En personlig nøglering med billede er en virkelig original gave. Du kan selv vælge form og størrelse og tilføje dit yndlingsfoto og/eller en tekst i redigeringsværktøjet. Vi kan gravere eller trykke dit design på nøgleringen. En af vores mest populære nøgleringe er nøgleringen med militært hundetegn. Vi har også de klassiske firkantede nøgleringe i plast, der har et foto på hver side. Tilføj et billede af dine børn, din partner, din kat, din hund, børnebørn ... mulighederne er uendelige.

Tip: Nøglering med billede til mormor, morfar, farmor eller farfar

En nøglering med billede er en dejlig gave til bedsteforældre. Tag et dejligt billede af alle børnebørnene, og sæt det i eller på en nøglering. På den måde bliver de mindet om deres børnebørn, hver gang de tager fat i deres nøgler!

Nøglering med navn

Ud over nøgleringen med billede tilbyder vi nøgleringe, som du kan tilføje et navn efter eget valg til. Sortimentet inkluderer alt fra læder nøgleringe med indgravering til personlige sølvfarvede nøgleringe, der kan indgraveres. Vi har for eksempel også fine personlige metal nøgleringe med indgravering. Tip: Bestil en nøglering med navn til hvert af dine familiemedlemmer, så I aldrig får forvekslet jeres nøgler igen! Hvis du gerne vil overraske en særlig person, kan du personalisere en nøglering med et sødt tøjdyr på. Tilføj deres navn eller dit navn til den t-shirt, der bæres af en giraf, bjørn eller hund, bare for at nævne nogle få.

Nøglering med 2 halve hjerter

En anden fabelagtig idé er at dele en hjerte-nøglering som du deler med din elskede. Denne nøglering indeholder to halve hjerter, en til hver af jer. Den perfekte måde til at vise at I hører sammen! Du kan også dele denne nøglering med din bedste ven for at vise ham eller hende, hvor meget du værdsætter deres venskab. Hver halvdel af hjertet kan indgraveres med et navn eller en tekst, så du kan skabe en særlig gave til din yndlingsperson på ingen tid overhovedet.

Nøglering i indflyttergave

Hvis din ven, kæreste, søster eller bror snart flytter i et nyt hus, har du brug for en sjov, personlig indflyttergave. En nøglering med et billede er den perfekte gave, da de kan sætte den i nøglen til deres nye hoveddør. Tilføj et billede i vores praktiske redigeringsværktøj, så klarer vi resten. Med et slutresultat i topkvalitet bliver nøgleringen helt sikkert et hit!

Nøglering i læder

Vores personlige lædernøgleringe fås i forskellige former og farver. Vi tilbyder en personlig nøglering i læder med billede samt en lædernøglering med en hjerteformet fototrykknap. Fototrykknappen klikkes let på nøgleringen og kan skiftes, så du kan ændre stil, når du vil.

Lav din egen nøglering

Hvis du gerne vil lave din egen nøglering, men ikke føler dig kreativ nok, skal du ikke bekymre dig! YourSurprise hjælper dig på vej med vores brugervenlige redigeringsværktøj. Du kan lave en unik nøglering med det valgte foto, en tekst, et navn eller et logo på ingen tid overhovedet. Vælg en af vores smukke nøgleringe, og kom i gang nu!