• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4
Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4Personlig fødselsdagskalender - A4

Fødselsdagskalender

kr. 109
Forretningsordre
Størrelse
  • Værelse til 13 billeder, klar og indarbejdet i smukke farverige designs
  • Fuldt lamineret for optimal beskyttelse
  • Med praktisk wire-spiral med monteringshake
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
icon
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om den personlige fødselsdagskalender
Papir: 250 gram
Mål: A4 - 21 x 29,7 cm
Udskriv: 1-sidet fuld farve
Bindning: hvid spiralbinding
Tilpasning: 13 sider; 12 måneder og dækningen
Afslutning: Lamineret på begge sider for optimal beskyttelse

Lav en unik fødselsdagskalender med dine yndlingsbilleder!

Nyd dine yndlingsbilleder hele året rundt med denne helt unikke personlige fødselsdagskalender. For eksempel kan du tilføje dine yndlingsbilleder fra hver måned til denne fødselsdagskalender. En helt unik måde at holde styr på alle fødselsdage. Du bestemmer hvilket foto der er placeret under hvilken måned. Vælg et foto, der passer til måneden, som et vinter sportfoto i december, et Valentinsdagfoto i februar og et dejligt sommerferie om sommeren. Eller upload fantastiske landskaber pr. Sæson eller dine yndlingsfamiliebilleder. Valget er alt for dig!

En personlig fødselsdagskalender er sjov at designe for dig selv, men også en perfekt gave. En sådan personlig fødselsdagskalender er en gave, der ser fantastisk ud og vil være nyttig og praktisk i de kommende år! Hæng den personlige fødselsdagskalender i badeværelset, køkkenet eller et andet sted, hvor du kan holde øje med fødselsdagen. En unik vægdekoration! Det er meget nemt at lave en fødselsdagskalender; Vælg et af de muntre og sjove designs i editoren og upload dine fotos. Kalenderen udskrives derefter ensidigt og i fuld farve på fast og lamineret papir.

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Fødselsdagskalender ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med