Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

6 nemme gør-det-selv Fars Dag gaver

Fars Dag er lige om hjørnet og det er ved at være tid til at overraske en helt særlig far. Istedet for at vælge en standard Fars Dag gave, hvorfor ikke rulle ærmerne op og lave en selv? Her finder du 6 inspirerende og nemme gør-det-selv ideer som vil gøre Fars dag helt uforglemmelig.

Du tænker sikkert, hvad du dog skal lave til Fars Dag. Der er et utal af muligheder, men vi holder det simpelt denne gang, og dropper alle indviklede projekter. Det behøver nemlig slet ikke at være så svært at lave din egen helt unikke Fars Dag gave.

Før du går i gang, bør du først overveje hvad din fars interesser, hobbyer og yndlingsaktiviteter er. Er han vild med at lave mad, dyrke sport eller havearbejde? Vælg et gør-det-selv projekt som passer til hans personlighed.

1. Lav en egen Sport T-shirt

Er din far tosset med fodbold, eller elsker han at løbe eller at køre mountainbike? Uanset hvilken sport han er vild med så er en personlig sports t-shirt en fantastisk gaveide.

Hvordan gør du?

Først bestiller du en sportshirt i din fars størrelse med f.eks hans navn eller en anden sjov tekst. Hvad synes du f.eks om "Årets Sportsfar" eller "Verdens Bedste Far"? Herefter skal du sørge for at anskaffe tekstiltusser og så kan i slippe kreativiteten løs. Et tip: begynd ikke med det samme med t tegne på t-shirten. Tekstil tus kan man nemlig ikke få af tøjet. Tænk dig godt om hvad du vil tegne, og start f.eks med at øve dig på almindeligt papir. Nå du har øvet dig nok så kan du gå i gang på selve blusen. Din sportslige far vil helt sikkert blive super glad med hans nye outfit!

2. Pimp en nøglering

Kan din far det meste af tiden ikke finde sine nøgler? Eller vil du give ham en praktisk gave med jeres billede på? Så kom i gang med at pimpe din helt egen Fars Dag nøglering.

Hvordan gør du?

Vælg det bedste billede af jer sammen. Få det printet på en nøglering til din far. Nå du har modtaget nøgleringen så kan i gå i gang med at pynte nøgleringen. I det mindste hvis du har alle materialerne derhjemme. Hvordan du vil pynte nøgleringen er helt op til dig. Du kan sætte perler på en snor og binde det fast til nøgleringen. Man kan få utrolig mange forskellige perler, fra plastik i alle mulige former og farver til træ og glas perler. Du kan endda få perler med bogstaver hvormed du nemt kan skrive din fars navn. Du kan f.eks også sætte strandskaller på en snor. Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser.

Nøgleringe

Nøgleringe

Fars Dag

Fars Dag

Ølglas med indgravering - Fars Dag

Ølglas med indgravering - Fars Dag

Ostebræt af træ med knive

Ostebræt af træ med knive

3. Lav dit eget ølglas

Kan din far godt lide en god øl? Så skal han da have sit eget personlige glas, syntes du ikke?

Hvordan gør du?

Få indgraveret et ølglas med hans navn eller en anden sjov tekst som "Super Far". Så har du allerede et virkeligt unikt glas til far. Hvis du vil gøre det endnu mere særligt så kan du pynte glasset med glastusser. Med specielle tusser kan du skrive eller tegne hvad du vil på glasset uden at det forsvinder i opvasken. Har du brug for inspiration? Et mønster ser altid super flot ud, f.eks forskellige farver prikker. Eller måske noget der passer til din far, f,eks fodbolde eller en hammer til gør-det-selv faren.

4. Lav en fyldt gavekurv med oste med ostebræt

Er din far vild med lækker mad og gode vine? Så er en fyldt gavekurv med personligt ostebræt lige noget for ham.

Hvordan gør du?

Først bestiller du et ostebræt med knive hos os. Vi sørger for at brættet bliver indgraveret med din personlige tekst. Herefter er det din tur. Tag ned til den lokale ostehandler og køb din fars yndlingsoste. Sæt prikken over iet med crackers, nødder, figenbrød og hvis du har råd til det en god flaske vin. Hvis du vil gå all-in kan du også få indgraveret et sæt vinglas, og lægge dem i kurven. Når du har samlet din ideelle gavekurv, så er det bare at pakke den ind i cellofan, bind en sløjfe og tadaaa du har en helt personlig og unik fars dag gave.

5. Lav din egen personlige ramme med billede

Dit yndlingsbillede med din far er sikkert fra et særligt øjeblik i begge husker. Sæt billedet i ramme og giv det i gave til din far, men ikke før du selv har givet rammen dit eget personlige touch.

Hvordan gør du?

Find først og fremmest dine yndlingsbilleder sammen med din far. Hvis du får et smil på læben har du helt sikkert fundet det rigtige billede. Billedet bestiller du printet i en fotoramme. Nu kan du lade kunstneren i dig få frit løb. Der er masser af ideer til at pynte en fotoramme. Tag i en hobbybutik og lad dig blive inspireret. Du kan lime fine sten eller perler på rammen. Ja det er virkelig kun fantasien der sætter grænser her.

6. En paraply specielt til far

Der er ikke noget hyggeligere end at gå ture med gode gamle far. Selvom det regner, så kan man gå sammen under en paraply. Hvorfor ikke give din far en egen paraply med helt unikt design i gave?

Hvordan gør du?

Vælg et af vores sjove designs som du vil sætte på paraplyen til din far. Hans navneller en anden tekst kan du også få printet på paraplyen. Når du har modtaget din personlige paraply så er det din tur. Med tekstil tusser kan du tegne eller skrive lige hvad der passer til din far. Mønstre med regndråber, skyer, gummistøvler eller blomster ser altid super flot ud. Men det er helt op til dig hvad du vil lave.

Har du ikke fundet lige præcis den gave som du leder efter. Så tjek hele vores sortiment ud med personlige Fars Dag gaver, du vil helt sikkert finde en gave der passer perfekt til lige præcis din far.

Leder du specifikt efter en gave til en far der fejrer sin første fars dag? Så se alle vores gaveideer til den første fars dag.

Fotoramme med billede

Fotoramme med billede

Lommeparaply

Lommeparaply

Den første fars dag

Den første fars dag

Blog

Blog