Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er virkelig stort at blive far for første gang. Næsten lige så stort som af fejre din første fars dag! Fejrer din partner, eller en der står dig nær, sin første fars dag? Overrask ham med en personlig gave!

25 gaver

At blive far er et særligt og uforglemmeligt øjeblik, at være far for første gang giver livet en helt ny mening. Den allerførste fars dag er et særligt øjeblik for hele familien, ikke kun for den nybagte far. Den lille kan måske ikke fejre sin far endnu, men deres mor vil bestemt ikke gå glip af muligheden for at give far en særlig gave til hans første fars dag.

Originale første fars dag-gaver

Denne unikke lejlighed kræver en original første fars dags gave, så en personlig gave er perfekt. At skabe en speciel gave til en nybagt far har aldrig været nemmere eller sjovere. Du skal blot vælge et sjovt billede og tilføje en sød besked for at personliggøre en af ​​vores mange smukke første fars dags-gaver til ham. Hvad med et sødt matchende outfit som gave? Babyen kan bære den personlige babybukser med den valgte tekst eller billede, og far kan bære sin egen personlig t-shirt med et matchende design! Du kan f.eks. tilføje "Som far, som søn"; de vil se yndige ud sammen, hvilket skaber den perfekte fotomulighed.

Tip og ideer til første fars dag

Med vores ekspertise er vi i stand til at give dig nogle gode første fars dags tips for at sikre, at han vil huske dagen for altid. Et personligt tilpasset Fars Dag-krus er en god gaveide, da han vil kunne nyde at bruge det hver eneste dag, kl. hjemme eller på arbejde! En anden original gaveide er en personlig nøglering med et billede af det nye familiemedlem. Hver gang han griber sine nøgler, vil han se sin seje gave og huske den særlige dag.

Gaver til kommende fædre

Hvis du simpelthen ikke er i stand til at dæmpe din begejstring og gerne vil fejre fars dag, før den lille er ankommet, har vi dækket dig med nogle fede gavetips til den kommende far. Du kan dele al den glæde, du føler for ham, ved for eksempel at skrive dine følelser på et personligt kort. Undervurder aldrig værdien af ​​små bevægelser. En virkelig personlig og dybfølt gave kan være meget mere værd, end du forestiller dig, uanset om den er stor eller lille.

Første fars dag på afstand

Hvis en gruppe venner, bedsteforældre eller kolleger ønsker at give den nybagte far en gave, men ikke er i stand til at besøge ham personligt, kan de enkelt og sikkert få den valgte gave sendt direkte til hans adresse. Vi har flere brevkassegaver til rådighed, hvilket betyder, at selvom modtageren ikke er hjemme, vil han stadig modtage gaven . Du kan endda tilføje et gratis beskedkort med din egen personlige besked.