Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Du behøver ikke nødvendigvis en stor gave til at overraske din far med. Nogle gange er alt, hvad du har brug for, et kærligt tegn, der er oprigtigt og kommer fra hjertet. Dette tegn kan være i form af et lykønskningskort, som får ham til at føle sig speciel. Selvom du tydeligvis ved, hvor meget du elsker din far, kan det være svært at sætte ord på dine følelser, og derfor vil vi gerne give dig nogle tips, der kan hjælpe dig med at skrive det bedst mulige fars dag-kort.

Vælg dit fars dag-kort

Først skal du vælge det rigtige kort til din far. Der er mange måder, du kan gøre dit kort specielt på, for eksempel med en sjov personalisering. Du kan tilføje et billede, som du har taget sammen med din far, eller måske en collage af jeres bedste øjeblikke.

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort af Træ

Fars Dag Kort af Træ

Fars Dag Kort af Træ

QR Videokort

QR Videokort

Blomsterfrø i Gaveæske - Blossombs

Blomsterfrø i Gaveæske - Blossombs

Hvad skal man skrive på fars dag-kortet?

Nu, hvor du har forberedt dit smukke lykønskningskort, er det tid til at skrive en besked, der afspejler præcis det, du gerne vil sige. Er du ikke god til ord? Vi kan hjælpe dig! Bare følg vores råd, og imponer din far:

  • Brug sangtekster: Er der en sang, der siger præcis det, du gerne vil udtrykke? Brug dine yndlingsvers og skriv dem på kortet, eller du kan vælge din fars yndlingssang for at tilføje et særligt touch.
  • Tænk over, hvad der gør dit bånd unikt: Dit budskab behøver ikke at være perfekt. Ingen forventer, at du er en poet! Tænk på alle de grunde til, at din far er den bedste i verden, og lav en liste, så han også ved det!
  • Tag en tur ned ad memory lane: Du vil have masser af gode minder om øjeblikke med din far. Tænk tilbage på et øjeblik i jeres fortid, en vittighed, I delte, eller et sjovt øjeblik, og genkald dig anekdoten i kortet.
  • Brug et digtervers: Hvis din far elsker at læse, vil han blive glad for at se, at du har brugt et af hans yndlingsdigte eller en linje fra hans yndlingsbog i dit kort! Glem ikke også at tilføje noget personligt.

Er du stadig ikke sikker på, hvad du skal skrive, eller hvordan du skal skrive det? Du skal ikke bekymre dig for meget, husk at din far allerede ved, hvor meget du elsker ham!

Fede fars dags gaver

Fede fars dags gaver

Blog

Blog