Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Bryllupsdage er noget særligt for de fleste mennesker, men 5 års bryllupsdagen er helt sikkert en milepæl for alle par. Det er fordi at det såkaldte træbryllup symboliserer vokser og udvikler jer sammen, og skaber minder og betydningsfulde øjeblikke sammen. Det giver mening at du eller i gerne vil fejre jeres 5 års bryllupsdag med gaver og gøre det til en helt særlig oplevelse. I denne blog finder du tips og ideer til de bedste bryllupsdag gaver, og givr vi dig samtidig inspiration til at planlægge en dag i aldrig glemmer.

Men hvad gør et træbryllup til noget særligt?

5 års bryllupsdag: betydning og historie

5 års bryllupsdagen er vigtig da den fejrer 5 år hvor i har vokset jer stærkere sammen, altsammen mens i har skabt minder som vil vare for livet. Det gør en 5 års bryllupsdag til den perfekte anledning til at fejre jeres ægteskabs styrke og stabilitet. I de sidste 5 år har i sikkert overkommet udfordringer sammen og er blevet endnu tættere som resultat heraf. 5 års brylupsdagen symboliseres ved træ, som står for stabilitet, styrke og udvikling. Tag et øjeblik og se tilbage på de øjeblikke og successer i har delt og brug muligheden for at være taknemmelig for jeres gode og mindre gode tider.

Historien bag et Træbryllup

Traditionen omkring det såkaldte Træbryllup går tilbage til det 19. århundrede, hvor man forbandt bestemte bryllupsdage med bestemte materialer. Træ står for den styrke og stabilitet som parret har bygget op over de sidste 5 år. Træet står også for gensidig udvikling og stabilitet. Som et træ, vokser forholdet sig stærkere med tiden, lægger dybere rødder og træets brede krone kan også ses som et symbol på et succesfuldt ægteskab. Træ står derfor også for ægteskabets lange levetid og holdbarhed.

Klassiske og originale træbryllup gave ideer

Før i tiden var en 5 års bryllupsdag gave ofte lavet af træ, og denne tradition lever i bedste velgående den dag i dag. Men lige gyldigt hvad du vælger at give din ægtefælle i gave, så længe det kommer fra hjertet vil det med garanti være et hit.

Hvis du vil gå efter en traditionel gave af træ, med et moderne og originalt twist så kan du få efter et af vore kort af træ med eget billede eller et stearinlys med træholder indgraveret med egen tekst. Vores puslespil med eget motiv er også en populær gave som lægger jeres minder fast på den fineste måde, og samtidig kan i hygge jer sammen når i lægger puslespillet.

TIl vinelskeren, så kan du gå efter en lækker flaske vin i luksus trækasse med personlig gravering af tekst eller billede. Et smukt tapasbræt af træ med personlig gravering er også en helt fantastisk 5 års bryllupsdag gave.

Hvis du hellere vil give en oplevelse end en materialistisk gave så kan du planlægge en weekedntur for jer sammen. En weekendtur på landet eller hvis i er til et adrenalinrus så er et tandem faldskærmsudspring måske ikke en klassisk gave, men helt sikkert noget i aldrig vil glemme.

Puslespil

Puslespil

Personlige fleece tæpper

Personlige fleece tæpper

Chokolade Gaver

Chokolade Gaver

Puder

Puder

Find en personlig 5 års bryllupsdag gave

Udover indgraverede tapasbræt og serveringsbakker så er fotorammer af træ eller anden dekoration også helt perfekte gaver som kan graveres. Uanset om det er tørrede blomster i træholder, eller et vægur af træ med jeres yndlingsbillede så har vi et kæmpe udvalg af personlige gaver. Hvis du vil samle alle jeres minder så er en fotobog en fantastisk ide. Andre fotogaver kan f.eks være chokolader, lærreder eller et fleecetæppe med billede. Alle sammen dejlige minder fra jeres første 5 år sammen. Du kan også personliggøre en firkantet eller hjerteformet pude med billede. Til par der elsker at rejse, så er praktiske gaver som et personligt termokrus eller en kuffert med eget design helt perfekte 5 års bryllupsdag gaver. Du kan også få lavet matchende badehåndklæder til jeres næste badeferie!

Den perfekte 5 års bryllupsdag gave til manden i dit liv

Hvis du gerne vil overraske din mand med noget som 100% vil få det helt store smil frem, så tænk over hvad hans hobbyer og interesser er. Udødeliggør jeres fælles minder i form af billeder eller anekdoter som printes på din 5 års bryllypsdag gave. Et par boksershorts eller stræmper med et billede af jer er altid en sjov gave, og på den måde har han dig i nærheden hver dag. En metal eller læder nøglering er også søde gaver og han vil altid få et smil på læben når han tager fat i sine nøgler. Elsker han at holde grillaftener med familie og venner? Så er vores personlige læderforklæder med matchende grillhandsker den ultimative træbryllup gave. Andre originale gaveideer er en personlig badekåbe eller et par hjemmesko.

Træbryllup gave som din hustru vil elske

Har i bryllupsdag inden længe og har du stadig ingen anelse hvad du kan give i 5 års bryllupsdag gave? En stilfuld læderpung med personlig gravering vil minde hende om dig i løbet af dagen. Eller hvad med en elegant toilettaske til jeres næste rejse. Den kan personliggøres med en egen tekst eller hendes navn. Vi har også et stort udvalg af gaver til hende med en sød tand! Fra personlige chokolade hjerter og chokolade puslespil med eget billede, til personligt slik. Lige gyldigt hvilken slags chokolade eller slik hun er vild med, så har vi noget som du helt sikkert vil score point med. Hvis i nyder at dele en flaske vin sammen, så sæt hendes favorit flaske vin i en personlig vinkøler med gravering. En personlig badekåbe er også en dejlig træbryllup gave til kvinden i dit liv.

Fantastiske ideer til en uforglemmelig 5 års bryllupsdag

Det er ikke kun din 5 års brullupsdag gave som er vigtig, det drejer sig også om hvordan i tilbringer dagen sammen på. Du kan planlægge aktiviteter som i kan lave sammen som par, eller invitere venner og familie. Det eneste der tæller er at i har en dejlig dag sammen. Herunder finder du et par ideer til at få dig i gang:

  • En romantisk wellnessweekend for to
  • Et madlavningskursus for to eller med vennegruppen
  • Hold en fest for hele familien
  • En weekendtur til en by i altid har ville se
  • Er i eventyrslystne, så kan i tage et elastikspring sammen eller parachuting
Gaver af træ

Gaver af træ

Forklæde med tryk

Forklæde med tryk

Badekåber

Badekåber

Nøgleringe

Nøgleringe

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Grillsæt i læderetui

Grillsæt i læderetui

Strømper med billede

Strømper med billede

Blog

Blog