Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Når dagene er koldere, er der ikke noget bedre end et personligt fleece tæppe med billede til at holde dig varm. Gør dit personligt med foto og/eller design efter eget valg, til dit eget hjem eller som en unik gave.

15 Gaver

Personligt fleece tæppe med billede og tekst

Man kommer ikke igennem de kolde dage uden et hyggeligt og varmt tæppe. Men hvorfor gå efter noget almindeligt og typisk når man kan skabe en unik oplevelse med et personligt fleece tæppe med billede. Hos YourSurprise byder vi dig velkommen i en verden fuld af personliggørelse med vores helt unikke fleece tæpper, som er både varme og hyggelige, men som ovenikøbet også er helt originale.

Uanset om du selv vil gøre et dejligt minde til et dejligt varmt fleecetæppe eller leder efter en særlig gaveide til at overraske kæresten eller andre der står dig nær, så har vi den perfekte løsning til dig.

Fleece tæpper med et personligt touch

Forestil dig at du kan lave et kært minde om til noget dejligt du kan kramme med, som f.eks vores unikke tæppe med billede. Husker du den fantastiske vandretur med familien i bjergene? Eller den romantiske citytrip med kæresten? Du uploader bare dit yndlingsbillede på vores hjemmeside og laver et unikt masterpiece som på bedste vis fanger de bedste øjeblikke i dit liv. Hvert tæppe med billede bliver et visuelt minde som er til at føle på. De forandrer et simpelt, behageligt tæppe til en betydningsfuld rejse gennem dine mest værdsatte øjeblikke.

Originalt fleecetæppe som vil gøre lykke

Vores udvalg indeholder ikke kun fleece tæpper med billede, men også tæpper som kan personliggøres med navn eller tekst. Vælg dit yndlingstæppe og tilføj et personligt touch ved at tilføje navn eller initialer, og gør det dit tæppe virkelig unikt. Et personligt fleecetæppe er ikke bare dejligt og behageligt at bruge, men det bliver et personligt mesterstykke, som passer perfekt til din stil.

Du kan bare slippe fantasien og kreativiteten løs med et personligt fleecetæppe. Til dem som er endnu mere originale, kan du hos YourSurprise lave et fleece tæppe med egen tekst. Du kan vælge imellem flere forskellige designs og farver og personliggøre tæppet med dine yndlingscitater eller andre tekster. Du kan også vælge tæppets materiale, et varmt fleece tæppe eller et tyndere tæppe.

På vores hjemmeside kan du også vælge imellem vandret eller lodret billede. Før du starter på at personliggøre dit fleece tæppe, vælger du først hvilket format du vil have, da du ikke kan ændre det efterfølgende. Hvis du vælger et firkantet format, behøver du selvfølgelig ikke tænke på tekstens retning.

Et dejligt varmt fleece tæppe med billede til hvem som helst til en særlig anledning

Vores personlige fleece tæpper er af højeste kvalitet, og er dejlig bløde og varme. Perfekt til kolde vinteraftener, eller til kølige sommeraftener, vores fleecetæpper omfavner dig i komfort!

Vores udvalg af fleece tæpper passer til alle aldre og til enhver smag. Et personlig tæppe til voksne, eller med et design som passer til børn, er helt perfekt til at slappe af på sofaen og holder dine minder i live. Det personlige fleece tæppe skaber en hyggelig stemning for alle og enhver. YourSurprise har den perfekte gave til ethvert medlem af familien. Fejr særlige anledninger med en uforglemmelig gave. Et personligt tæppe til mormor eller farmor, eller et personligt fleecetæppe til mor vil huske kvinderne i dit liv på hvor meget du holder af dem, hver gang de bruger tæppet. Hvis du leder efter den perfekte gave til din mor eller mormor/farmor, så gå efter en gave som viser din kærlighed på en helt unik måde. Det er super nemt at lave dit eget fleece tæppe med billede til for eksempel Mors Dag eller enhver anden anledning.

Du kan også overraske din ægtefælle eller kæreste med et romantisk tæppe til par og samtidig dele nogle af jeres bedste øjeblikke sammen. Tilføj jeres navne til tæppet eller en særlig tekst og lav et tæppe som virkelig symboliserer jeres kærlighed og forhold.

Hvilke slags fleece tæpper med billede kan man få?

Hos YourSurprise kan du vælge mellem to slags tæpper.

Vores ekstra varme personlige fleece tæppe med billede vejer 490 gr/m2 og er lavet af 100% genanvendeligt polyester med en vævet struktur. Det passer perfekt til dig, hvis du altid har det koldt, og gerne vil varmes lidt ekstra op.

Vores normale fleecetæppe er lavet af super blødt fleece og vejer 329 gr/m2. Det kan nemt foldes sammen og fylder ikke meget, når det lægges væk. Perfekt til en aften på sofaen.

Begge vores fleecetæpper kan personliggøres i lodret eller vandret foto retning. Du vælger bare det, der passer bedst til dine behov.

Størrelser på vores personlige fleece tæpper

Vores fleece tæpper fås i følgende størrelser: 75x100cm; 100x150cm; 120x190cm; 150x200cm både i vandret og lodret billede retning. Det ekstra varme tæppe fås i følgende størrelser: 100x150cm eller 150x200cm.

Kan man vaske et fleecetæppe?

De personlige tæpper kan vaskes ved 40°C. Vi anbefaler ikke at tæppet renses på renseri.

Bestil et personligt fleece tæppe med billede i dag

Hos YourSurprise er kvalitet og kundetilfredshed vores største prioritet. Hvert personligt tæppe med billede er lavet af højkvalitetsmaterialer. Vores personlige gaver laves med alle største omsorg og præcision, så de leveres hjem til dig som det mesterstykke det er. Vi bestræber os på kun at tilbyde det allerbedste.

Så det er bare med at komme i gang. Uanset om du leder efter et tæppe med billede som fanger dine kærligste minder eller et tæppe med navn som personligt touch, så er vores personaliserings muligheder uendelige!

Bestil din gave allerede i dag. Opleve følelsen af at pakke dig ind i dit eget personlige tæppe, som handler om dig og dine oplevelser. Hos YourSurprise blander vi komfort med luksus med vores originale fleecetæpper.

Et fleecetæppe med særligt design tema

I vores udvalg finder du også fleece tæpper med forskellige temaer og designs: Se for eksempel vores Mors Dags tæpper, kærligheds fleece tæpper til Valentinsdag eller en anden romantisk anledning og vores tæpper med søde billeder af dit kæledyr.