Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Kan du huske de dage, hvor du talte ned til juleaften sammen med din bror eller søster, og I fik et stykke chokolade i julekalenderen hver dag? Nu til dags er der flere og flere forskellige udgaver af julekalendere. Nemlig en pakkekalender, med enten kalendergaver hver dag, eller en adventskalender med adventsgaver hver søndag. Selvfølgelig er der også de traditionelle chokolade julekalendere! Der tænkes også på de voksne med julekalendere med wellness-produkter eller forskellige slags te.

Vidste du, at du kan lave din helt egen personlige julekalender? Få inspiration lige her til at lave den mest personlige adventskalender, chokolade julekalender eller julekalender.

En helt unik Pakkekalender

Hvor mange dage er der til jul? En pakkekalender begynder altid den 1. december og tæller ned til den 24. december, juleaftensdag. Uanset om du vil lave en Julekalender til Mænd, leder efter kalendergaver børn vil elske, eller måske vil du lave overraske kvinden i dit liv med en julekalender til hende, så har vi en kalendergave der passer til dit formål!

Det starter selvfølgelig med en julesok ved kaminen til hele familien, som er personliggjort med familiemedlemmernes navne! Herefter er det kun fantasien der sætter grænser. Check alle vores kalendergaver ud og få inspiration til en helt magisk og fantastisk julemåned. Prøv at forestille dig din partner, dine børn og dig selv åbne en speciallavet gave hver evig eneste dag.

En helt unik Adventskalender

Istedet for små kalendergaver hver dag, kan du også gaå efter en adventsgave hver søndag - En adventskalender! Det handler ikke om, hvor stor gaven er, for det er tanken, der tæller. Find inspiration i vores store udvalg af adventsgaver til ham og til hende. Vi har endda også adventsgaver til teenagers og adventsgaver børn vil elske! Vis dem omkring dig, at du tænker på dem og holder af dem. Inden du laver din adventskalender, er det vigtigt at planlægge i forvejen og få samlet alle gaverne. Måske har din modtager en ønskeliste, som du kan bruge til inspiration. Beslut på forhånd, hvad dit budget er, og hvor meget du kan bruge på hver enkelt gave. En lille sød personlig gave er perfekt!

Juletræspynt

Juletræspynt

Personlige Smykker

Personlige Smykker

Tøj & tekstil

Tøj & tekstil

Toblerone Chokolader

Toblerone Chokolader

Vores personlige chokolade julekalendere

Vidste du, at man kan få helt personliggjorte chokoladejulekalendere? Gå på opdagelse i lækker Milka, Kinder eller Toblerone chokolade julekalendere hver dag i december frem til jul! På den måde bliver den søde ventetid op til jul ekstra sød. Du kan gøre din chokolade julekalender helt personlig med eget billede, navn og/eller tekst! Du vælger bare et af vores juledesigns, tilføjer et foto og/eller tekst. Så kom i gang med det samme og overrask en du holder af! Det er også en perfekt kalendergave til d. 1. december!

Chokolade Julekalender

Chokolade Julekalender

Chokolade Julekalender Toblerone

Chokolade Julekalender Toblerone

Værtindegave

Værtindegave

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Gaveideer til en helt original pakkekalender

Det behøver ikke at koste en formue at lave en helt unik og sjov pakkekalender til familien. Eftersom det drejer sig om flere gaver spredt over flere dage uanset om du laver en adventskalender eller kalendergaver hver dag eller flere dage om ugen, så skal det selvfølgelig være relativt billige gaver ellers vil det komme til at koste alt for mange penge. Find masser af inspiration til advents- og kalendergaverne her hos os. Vi har et stort udvalg af sjove gaver som passer perfekt til både børn og voksne. Hvilken en af disse muligheder, vil du overraske en du holder af med?

Skærebræt

Skærebræt

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Puslespil

Puslespil

Blog

Blog