Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De lækreste chokolade julekalendere med et personligt touch. Lav din egen chokoladejulekalender med eget design, billeder og tekst. Mere personligt og unikt bliver det ikke. Kan også printes med logo, som gør det til den bedste firmagave. 

Hvad er en chokoladejulekalender?

Hvem elsker ikke at tælle ned til jul med chokolade? Julen er en tid med glæde, kærlighed og naturligvis masser af lækker juleknas. Og er der en bedre måde at tælle ned til juleaften på en med en chokoladejulekalender? Men hvad er en chokolade julekalender egentlig?

En chokoladejulekalender er en unik og sjov julekalender som bruges til at tælle ned til Juleaften, og starter d. 1. December. Men det er ikke en helt almindelig kalender, for hver dag kan du åbne en låge og finder du et lille stykke lækkert chokolade, som du kan nyde hver dag!

Hvorfor gå efter en almindelig og kedelig chokolade julekalender, når du kan designe din egen?

Hos YourSurprise kan du lave din helt egen og unikke chokolade julekalender. Så istedet for at købe en chokoladekalender i al hast nede i Netto, så gør glæden endnu større for både voksne og børn med en chokolade julekalender lavet helt særligt til dem.

Chokolade julekalenderen personliggør du i vores online editor. Upload dit eget billede(r), vælg et tema, tilføj navn og/eller tekst. Det er den perfekte gave til at tælle ned til din yndlingsdag på hele året!

Forestil dig glæden i dine elskedes øjne, når de hver dag åbner en løge og finder deres yndlings chokolade i deres egen personlige julekalender. Der er oveni købet heller ikke hvilken som helst chokolade, for hos os har vi kun chokolade fra kendte mærker. Overrask med en Toblerone Julekalender, eller en chokoladekalender fra Milka eller Kinder. Der vil ikke være et øje tørt.

Hvordan vælger du den perfekte chokoladekalender?

Leder du efter en lækker chokoladekalender til voksne og børn, til at gøre nedtællingen til jul lidt mere særlig? Vi har et stort udvalg af chokolade julekalendere fra de bedste og mest kendte mærker som Milka, Toblerone og Kinder Bueno. Men spørgsmålet er, hvordan vælger du den bedste til dig og dem du holder af?

Hvilke slags forskellige chokoladejulekalender kan man få?

Du kan vælge imellem 5 slags chokolade julekalendere:

  • Milka chokoladejulekalender: Fås i Milka design eller i dit helt eget design
  • Toblerone julekalender: Fås i Toblerone stil eller i din egen stil og design.
  • Kinder Ferrero Chokoladejulekalender Happy Moments: med eget billede og design.

Hvilke slags chokolader indeholder chokolade julekalendere?

Milka chokoladejulekalenderen indeholder chokolader med forskellige smage: mælk, jordbær. hasselnød og chokolade creme.

Toblerone julekalenderen indeholder chokolader med hvid, mælk og mørk chokolade.

Kinder Ferrero chokoladekalenderen indeholder et udvalg af Happy Moments chokolader: mini bueno, mini bueno hvid, Kinder Schoko-Bons, Kinder chokolade mini, kinder chokolade med cornflakes.

Alle chokolade julekalendere indeholder 24 chokolader.

Hvad er fordelene ved at købe personlige chokolade julekalendere?

Som julen nærmer sig, så bliver det sværere og sværere at vente til juleaften, og der er bare ikke en bedre måde at tælle ned til juleaften på end med en personlig chokoladejulekalender. Det er en dejlig tradition som samtidig smager super godt!

Men hvorfor gå efter en chokoladejulekalender lavet helt specielt til dig. Det er der mange grunde til:

  1. Et personligt touch: At modtage en gave som er personliggjort helt særligt til dig er altid nog helt specielt. Det viser at man har gjort sig umage og har brugt ekstra tid på at overveje hvad modtageren kan lide. Vores chokolade julekalendere sætter prikken over i’et på din nedtælling til jul. Ville det ikke være helt fantastisk at have en chokoladejulekalender som er helt unik din egen?
  2. Kvalitetschokolade: Og lad os ikke glemme chokoladen. Vi ved allesammen godt at kvaliteten på chokoladen i den gængse chokoladejulekalender nede i supermarkedet generelt set ikke er særligt lækkert. Hos os fører vi kun chokolader af kendte og velansete mærker som Milka, Kinder og Toblerone. Når du køber en chokoladejulekalender fra et af disse mærker, er du garanteret de lækreste chokolader i verden.
  3. Det er den perfekte gave: Hvis du leder efter en sjov firmajulegave eller vil overraske med en fantastisk kalendergave eller værtindegave til julefrokosten, så er chokolade julekalendere den perfekte gave, og det er samtidigt helt unikt. Overrask din nevø eller niece, fætter eller kusine, dit gudbarn eller en kollega med en chokoladejulekalender som er lavet helt specielt til dem. Det er både betænksomt og en dejlig gave. Hvem ville ikke blive glad for det?