Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De cheesy julebilleder dukker op overalt omkring højtiden. På denne måde kan du også skabe standardbilledet med din familie ved at posere foran juletræet. Men du kan også gøre det anderledes. Fotograf Jeroen Berends giver fem tips til et originalt julefoto. Sådan skiller du dig ud med dit julebillede!

Trin 1. Planlæg forud

Der er folk, der er så velorganiserede, som allerede tager næste års julebillede. Men siden du læser dette lige nu, står der allerede, at du ikke er sådan en person. Men hvis du også vil bruge dit julefoto som julekort eller for eksempel vil have det trykt på en personlig gave, bør du tage billedet i god tid. Lav en klar tidsplan og vent ikke til en uge før jul. Så er du virkelig for sent! Medmindre du allerede tager billedet til næste år, selvfølgelig.

Trin 2. Vælg en placering

Selvfølgelig kan du pynte juletræet og stå foran det, men der er flere muligheder. Har du nogensinde tænkt på et julemarked som baggrund for dit julebillede? I Tyskland starter julemarkederne omkring midten af ​​november i god tid til julekortet. I december er der også masser af steder i Holland med flotte lys, der udstråler den varme julefølelse. Vil du noget helt andet? Så tænk på dine og din families yndlingssteder. Måske kan du godt lide at tage til stranden, eller der er en meget flot skov i nærheden. Eller er madlavning din store passion? Vælg derefter køkkenet til fotoshootet. Dette er også potentielle steder for dit julebillede. Det fine er, at sådan et sted er personligt og siger mere om dig end et juletræ!

Trin 3. Vælg dine rekvisitter

Okay, placeringen er afklaret. Og også de mennesker, du vil have på billedet. Hvad har du så ellers brug for? Noget krammeligt! Grib din kat, hvalp eller hamster og tag noget sødt og julet på. Uanset om de kan lide det eller ej, skal det kun være én gang om året, og de kan samarbejde i et stykke tid. Og lad dig ikke afskrække af en gnaven kat, fordi alle elsker en gnaven kat. Det gør bare billedet sjovere! Babyer og små børn i juletøj gør det også altid godt. Vær heller ikke bange for at tænke ud af boksen. For et par år siden ville jeg være i Costa Rica til jul, så jeg inkluderede det på julebilledet og tog et billede med en juletrøje, dykkerbriller og snorkel. Billedet skal derfor sige noget om, hvordan du vil holde julen.

Trin 4. Brug et stativ

Brug et stativ! Ikke kun fordi det er praktisk at kunne placere dit kamera hvor som helst, men også fordi du ofte fotograferer under dårlige lysforhold. Det skal du bruge en langsom lukkerhastighed til, så kameraet skal stå stille. Hold dig væk fra blitzen, fordi den med det samme tager alle de varme farver og lys ud af dit billede. Sørg for at få mere lys forfra end bagfra. Så hvis dit juletræ for eksempel står foran et vindue, er det nyttigt at kigge efter et andet hjørne eller vente til det er mørkt udenfor.

Trin 5. Gør det sjovt

Jeg siger altid sådan her; livet er ikke instagram. Dit julebillede behøver ikke at være perfekt. Det er sjovt, når noget går galt, katten ser gnaven ud, eller babyen bare spyttede. Det gør bare dit billede mere personligt og sjovere. Sørg for, at du tager dig tid, prøv nogle ting, og så vil du have det sjovt med det. Alle vil tale om dit julebillede i år! Det er helt sikkert!

Vidste du, at du også kan printe dit julebillede på en gave? Se de bedste julegaver med dit billede!

Plakat med ophæng af træ

Plakat med ophæng af træ

Foto på Lærred

Foto på Lærred

Foto på træ

Foto på træ

Blog

Blog