Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Enhver kvinde fortjener en særlig gave til jul! Tjek vores udvalg af julegaver til din kæreste, bedste veninde, mor, søster eller anden vigtig kvinde i dit liv.

148 gaver

Du har set 48 af 148 gaver

Julegave til hende

Når julen står for døren, dukker der altid det samme problem op: Hvad skal man købe, og til hvem? I din omgangskreds er der højst sandsynligt nogle kvinder, der fortjener særlig opmærksomhed. I julen kan du gøre en forskel ved at give en gave med et personligt præg.

Julegaveidéer til hende

I julen stresser man ofte rundt for at finde de rigtige gaver. Vores råd for i år er ikke at fokusere på gaverne i første omgang, men først og fremmest at tænke på de mennesker, du skal overraske. Hvad gør denne kvinde så speciel for dig? Hvilke øjeblikke har I delt sammen? Du vil se, at det vil give dig masser af inspiration til at finde den perfekte gave til enhver kvinde.

Julegaver til kvinder

Her er nogle ideer til at overraske hende med en gave lige fra hjertet En beautyboks til den unge mor, der fortjener at få et øjeblik for sig selv. Et skærebræt til den madglade person, der tilbereder de lækreste retter til dig. Et badehåndklæde til din partner, som du snart skal på ferie med.

Hvilken gave skal jeg give min kæreste?

Måske er det jeres første jul sammen, eller måske har I fejret jul sammen mange gange før. Under alle omstændigheder fortjener din partner særlig opmærksomhed. Noget romantisk fra dig! Du kan overveje en romantisk gave i form af smykker. Et vedhæng indgraveret med et portræt af jer to sammen, eller et læderarmbånd med dit fornavn – hos YourSurprise finder du smykker til alle kvinder.

Romantiske julegaver til ægtefællen

Kærligheden skal ikke bare fejres på valentinsdag, men hver dag, især i julen, hvor alle er lidt mere omsorgsfulde og venlige. Giv en særlig julegave til din vidunderlige kone, som er der for dig i med- og modgang. Efter mange år sammen er du måske løbet tør for ideer ... Lad os inspirere dig med vores råd – vi er sikre på, at du kommer til at overraske din bedre halvdel. Chokolade og fotoalbum er blandt de mest populære gaver, det er helt sikkert. På vores side kan du nemt personliggøre din julegave til din kone. Har du brug for flere ideer? Tjek vores gaver til kvinder

Julegaver til din søster

Forholdet mellem søstre er ofte lidt sjovt. Vi elsker og hader hinanden på samme tid ... men i sidste ende er den kærlighed, vi føler, stærkere end nogen anden. Vis din kærlighed til din lille- eller storesøster ved at give hende en fantastisk julegave. Ved du ikke, hvad du skal give? Bare rolig, med YourSurprise finder du den perfekte gave til ethvert budget! Skab en unik julegave til din søster, hvad enten det er lækker chokolade eller en gave med dit yndlingsbillede fra barndommen.

Hvordan overrasker jeg min bedste ven til jul?

"Bedsteven" er en titel, der bæres med stolthed! I har utvivlsomt brugt utallige øjeblikke sammen på sjove og skøre eventyr. Men hvad kan du give hende, som hun ikke allerede har? For en lidt finurlig gave kan du sætte din kreativitet på prøve og give din ven en grim juletrøje. Tør hun mon tage den på til julemiddagen med familien?

En julegave til Mor, som du selv kan lave

Er din mor din bedste ven? En fjollet gave vil måske glæde hende lidt mindre ... Men på den anden side vil den betænksomme gave, du finder på, være den ultimative overraskelse til din mor. Lav et Mor og mig-fotoalbum, og saml alle de bedste øjeblikke, I har tilbragt sammen, i et album. Denne fotobog vil fortælle jeres fælles historie på siderne i bogen.

Sådan ønsker du din gudmor glædelig jul

Din gudmor har været der for dig, siden du var lille, nu er det op til dig at overøse hende med gaver. Men husk, at du gør din gudmor meget gladere ved at give hende et lille øjeblik af din tid. Så hvorfor ikke give hende en lille julegave som en invitation til et arrangement. Et broderet håndklæde til en tur i hammam, indgraverede tekopper til eftermiddagste for to eller et personligt forklæde til et madlavningskursus, I har planlagt at tage på sammen.

Julegaver til svigermor

Du har styr på alle gaverne til alle de andre, men mangler du den til din svigermor? Det er klart, at du ikke ønsker at gøre et dårligt indtryk ved at møde op med en panikgave. Det er ikke nemt at finde den rigtige gave til din svigermor, men vi kan hjælpe. Blandt de mest populære julegaver til svigermødre er dem, der er relateret til hjem, madlavning og skønhed. Vi anbefaler personlige julekugler med flotte fotos, et fantastisk forklæde i genbrugslæder, så din svigermor kan tage sig flot ud i køkkenet, eller en original wellnessboks med et håndklæde.