Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter unikke julegaveideer til hende så er du kommet til det rette sted. Enhver kvinde fortjener en særlig gave til jul! Tjek vores udvalg af julegaver til din kæreste, bedste veninde, mor, søster eller anden vigtig kvinde i dit liv.  

180 Gaver

Du har set 48 af 180 gaver

Julegaver til hende

Julen er en helt særlig tid på året som oftes fejres sammen med hele familien og dem der står en nær. Det er en anledning til at vise hvor meget dine nærmeste betyder for dig. Der er meget man skal tænke på når julen står for døren, det er en travl tid med julefrokoster, komsammener, og selvfølgelig masser af hygge. Selvfølgelig skal man forberede sig til julemiddagen, hjemmet bliver pyntet både indvendigt og udvendigt, juletræet skal hentes, og sidst men ikke mindst: Julegaverne!

Det kan være noget af en udfordring at finde den ultimative gave til hele familien. Men det kan især være svært at finde den helt perfekte julegave til kvinden i dit liv. Men det er helt sikkert besværet værd og det kan endda være rigtig sjovt. Husk på at de fleste kvinder er ligeglade med størrelsen eller prisen på gaven, men sætter allermest pris på en betænksom gave, hvor det er tanken der tæller.

Overvej hvad hendes interesser og hobbyer er og brug denne information til at lave en original julegave til hende, som hun virkelig vil blive overrasket over. Sådan en gave viser hende hvor meget du elsker hende.

Hos YourSurprise finder du masser af unikke, personlige og romantiske julegaver, for hver enkel gave kan på nul komma fem personliggøres med et billede, navn og/eller en personlig hilsen. Overrask kvinden i dit liv med fantastiske flotte julegaver til hende med et personligt touch.

Julegaveidéer til hende

Julen er det perfekte øjeblik at vise din kærlighed og værdsættelse af din kæreste eller kone. Mulighederne er uendelige når det kommer til den bedste julegave til kvinden i dit liv. En af de klassiske julegaver til hende er et smukt smykke.

En af vores fantastiske julegaveideer til hende kunne være et personligt smykke med indgravering af billede, navn eller tekst. Hvad siger du for eksempel til at smukt halskæde vedhæng som julegave til konen. Sådan en gave kan hun altid bære tæt på hendes hjerte, og det er et dejligt minde fra en jul i har fejret sammen. Det er den perfekte julegave til både ældre og yngre kvinder.

Julegaver til hende

Har du svært ved at finde en julegave til en af de fantastiske kvinder i din familie eller omgangskreds? Julegaver til kvinder behøver slet ikke være så indviklet. Mere eller mindre alle kvinder vil sætte pris på en julegave som der er lagt omsorg i og som du har gjort lidt ekstra ud af. En gave som tydeligvis ikke er købt i sidste øjeblik og i travlhed.

Overrask med en julegave til hende som kommer direkte fra hjertet. Årets julegave til hende der har brug for lidt forkælelse kan du f.eks give en lækker wellness gaveæske med lækre cremer og/eller sæber, gjort helt personligt med dit eget design, billede og tekst. En fantastisk julegave til hende som elsker at stå i køkkenet eller er den bedste værtinde kunnen være et flot skærebræt eller tapasbræt af træ med indgravering af din egen personlige tekst.

Eller hvad med et lækkert badehåndklæde med eget design til hende som elsker at ligge på standen? Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser.

Julegave til kæresten - hende

Leder du efter den perfekte gave til kæresten? Måske er det jeres første jul sammen, eller måske har I fejret jul sammen mange gange før. Lige gyldigt hvad er julen den perfekte anledning til at vise kvinden i dit liv hvor meget hun betyder for dig.

Få inspiration i vores store udvalg af personlige gaver til kvinder som helt sikkert vil blæse hende omkuld. Vores lækre chokoladegaver og fotobøger er et par af vores mest populære julegaveideer. På vores hjemmeside kan du nemt og simpelt sammensætte og designe din egen personlige julegave. Find endnu mere inspiration i vores kategori gaver til hende.

Det vigtigste er at gaven passer til hendes personlighed. Hvis hun f.eks er en der elsker at hygge på sofaen og se serier sammen, så er et lækkert fleecetæppe med eget design f.eks en rigtig god julegave. Eller hvad med at pifte julegaven op med en par indgraverede champagneglas til at skåle på kærligheden sammen?

Find de bedste julegaver til søster

Forholdet mellem søskende kan ofte være lidt spøjst. Vi elsker og hader hinanden på samme tid ... men i sidste ende er det en søster som altid er der for dig, og i gennem hele livet har din ryg. Overrask din søster denne jul med en betænksom og unik gave som helt sikkert vil få smilet frem.

Du kan vælge en sjov gave, som er par strømper, en bamse eller et par trusser med eget design bare for sjov. På alle vores gaver kan du tilføje et eget billede, navn og tekst. Hvis du hellere vil give en seriøs gave, så er vores personlige kimonos og hamam håndklæder utrolig populære.

Find det sjoveste og skøreste billede frem fra jeres barndom og der vil ikke være et øje tørt!

De bedste julegaver til mor

Mor er den bedste i verden, er hun ikke? Der er ingen som kan måle sig med mor og derfor skal hun da også forkæles til jul. Mødre vil ofte sige at de ikke ønsker sig noget, at de, i dig, har alt hvad hjertet kan begære. Det drejer sig gså ofte om at de ikke vil have at du bruger en formue på en julegave til hende. Men det behøver heller ikke at koste alverden at overraske mor med en fantastisk julegave.

Når det kommer til mor, så er det virkelig altid tanken der tæller. Hun vil elske en julegave som du har gjort dig umage med, sådan en gave vil gøre mere indtryk end en julegave som har kostet kassen.

Vores julegaver til kvinder er helt perfekte for de kan allesammen personliggøres med eget billede, navn og tekst. Flot vægdekoration som et lærrede med billede eller en super flot billedvæg er altid et stort hit hos en mor. Eller hvad med en unik vinkøler med indgravering specielt fra hendes børn. Vi har også super fine toilettasker i læder og i plysstof som enten indgraveres eller broderes med en tekst efter eget valg.

Er din mor vild med at lægge puslespil så kan du overraske hende med et puslespil med billeder med alle jeres dejligste minder. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find den perfekte julegave til mor.

En fantastisk julegave til veninde

Din bedste veninde er ofte en meget vigtig del af dit liv. Det er også en titel vi bærer med stor stolthed. Sammen med din bedste veninde har du helt sikkert oplevet nogle af de bedste æjeblikke i dit liv, og samtidig er hun der altid nar du har brug for det. Men hvad kan du give i julegave til en veninde?

Du kan gå efter en klassisk gave som veninde armbånd eller veninde halskæder. Men vil du gerne give en mere unik og original gave, så kan du gå efter personlige glas, eller en plyskanin med hendes eller dit eget ansigt. En anden sjov julegave til hende kunne være en julesweater. Alle og enhver ejer en grim julesweater nu til dags, men gør denne endnu mere unik med dit billede og en egen tekst.

Inspiration til Julegaveønsker: Gaver til hende

Af alle kvinder i dit liv er der helt sikkert et par stykker som du gerne vil gøre lidt ekstra for til jul. Hvem er den helt særlige kvinde it dit liv som du gerne vil forkæle? Er det din gudmor som har været der for dig, siden du var lille? Så giv en julegave til hende som hun sent vil glemme. En fantastisk julegaveide finder du 100% sikkert i vores store udvalg af fotogaver!

Hos YourSurprise finder du julegaver til enhver kvinde i dit liv, såvel gaver til mor, som gaver til moster, veninde, mormor, you name it.

Svigermor: Juleønsker til hende

Du har styr på alle gaverne til alle de andre, men mangler du den til din svigermor? Det er klart, at du ikke ønsker at gøre et dårligt indtryk ved at møde op med en panik gave. Det er ikke nemt at finde den rigtige gave til din svigermor, men vi kan hjælpe.

Blandt de mest populære julegaver til svigermødre er dem, der er relateret til hjem, madlavning og beauty. Hvad med et sæt personlige julekugler med flotte billeder, et fantastisk forklæde i genbrugslæder, så din svigermor virkelig kan shine i køkkenet, eller en original wellness gaveæske med et håndklæde.

Top 10 julegaveønsker til hende som vil gøre kæmpe indtryk

Er du løbet tør for ideer til den perfekte gave til kvinden i dit liv? Uanset om det er en julegave til konen, julegave til kæresten, til mor, din søster eller en god veninde, så kan det være temmelig overvældende at finde den rigtige gave. Men der er ingen grund til panik for vi gar masser af julegaveideer til dig lige her.

Find herunder en godt gennemtænkt Top 10 over de bedste julegaver til hende som med garanti vil gøre kæmpe indtryk:

 1. Luksus Wellness gaveæske: Et udvalg af lækre sæber og anden kropspleje til at forkæle hende med after en lang dag.
 2. Personlige smykker: Et smukt smykke indgraveret med jeres initialer eller en særlig dato vil helt sikkert gå lige i hjertet
 3. En personlig mulepose med eget tryk: Den helt store mode lige nu, en praktisk mulepose gjort helt personlig med eget design, billede og tekst.
 4. Personligt fotoalbum: Sæt alle dine billeder fra jeres mest uforglemmelige minder sammen, og gør det til en gave hun sætte pris på for altid
 5. Et personligt vægur: En praktisk men yderst personlig gave. Gør hendes boligindretning lidt mere unikt med et vægur med eget design.
 6. En flaske vin med personlig etikette: Mange kvinder elker at hygge med et godt glas vin. Overrask hende med en flaske vin med en sød hilsen og billede på etiketten. En unik og betænksom gave.
 7. Badekåbe med navn: En dejlig blød badekåbe med hendes navn eller kælenavn broderet på ryggen. Det vil helt sikkert blive årets julegave!
 8. Et fleece tæppe med billede: En dejlig varm og hyggelig julegave som hun vil elske. Den perfekte gave til vinteraftenerne på sofaen og ovenikøbet med eget design, billede og tekst
 9. Indgraverede hvidvinsglas: En fantastisk julegave til hende som elsker et godt glas vin. Du kan få indgraveret et navn eller en særlig hilsen. Hver gang hun tager en tår vil hun tænke på dig!
 10. En personlig plakat med ophængsystem: Flot vægdekoration til hjemmet eller kontoret med et personligt billede eller design.

Husk på at al den omtanke og indsats som du lægger i julegaven, det vil virkelig få hende til at føle sig som noget helt særligt denne jul.

Find en fantastisk men billig julegave til hende

At købe den perfekte gave til kvinden i dit liv behøver ikke at koste en formue. Der er masser af skønne julegaver til hende der både er betænksomme og til at betale. Lige gyldig hvad er det tanken der tæller, er det ik?

Nogle af vores bedste julegaveideer er f.eks en personlig fotobog med alle jeres dejligste minder, En fin nøglering med billede til at holde styr på hendes nøgler et indgraveret cocktail glas med eget design eller en billedvæg af træpaneler med eget billede, tekst og design.

Unikke julegaver til hende

Unikke gaver er gaver som efterlader et stort indtryk på modtageren. Det kan vlre julegaver hun aldrig har fået før, gaver som fremkalder minder, sjove gaver som får hende til at grine eller noget som får smilet frem hos hende og viser hende hvor meget du holder af hende. Gøt din gave i år til noget helt unikt med din egen personliggørelse.

Et par unikke julegaveønsker til hende kunne være: En fin og stilfuld taske af plysstof broderet med navn, en lækker kimono med egen tekst, et par dejlige hjemmesko med billede eller eget design, personlige køkkenredskaber eller et stort chokoladehjerte med dit billede printet på (spiseligt).

Mulighederne er uendelige! Så gå på opdagelse i vores store sortiment med det samme og find den perfekte julegave til hende.

De bedste julegaver til hende der elsker at rejse

Gvis din veninde eller kæreste elskerat rejse, så er julen en perfekt anledning til at støtte op om hendes eventyr.

Overvej lige glæden i hendes ansigt hvis du får lavet en skræddersyet kuffert med dit eget design som passer til hendes personlighed. Vi har alle størrelser kufferter og endda også kuffert sæts som alle kan personliggøres med eget design, billede, navn og personlig tekst. Er budgettet ikke så stort og vil du bare overraske hende men en lille sød gestus så er vores bagage mærker helt perfekte. Her kan du få printet eller indgraveret hendes personlige oplysninger så hun aldrig vil miste hendes bagage igen.

Andre fede rejsegaver ker f,eks en notesbog til at skrive alle hendes oplevelser ned i eller en personliggjort bucketlist bog. Du kan også overraske hende med gaver som passer til hendes næste rejse som f.eks en sjov t-shirt med eget design eller et badehåndklæde med billede.

De bedste julegaver til kvinder der elsker at lave mad

Er kvinden i dit liv vild med at lave mad og elsker hun at diske op med de lækreste retter til familien eller vennerne? Så overrask hende med helt unikt køkkenudstyr til jul. Et par gode julegaveideer finder du herunder:

 • Et sæt luksus knive med indgravering.
 • Et skærebræt til forberedning eller som serveringsplatter
 • Et sæt grillredskaber
 • En salt og peper kværn med personlig indgravering

Den bedste julegave til hende der er vild med mode og smykker

Leder du efter de ultimative julegave til en kvinde som er vild med smykker og accessories? Smykker er en tidløs gave, som altid for smilet frem hos de fleste kvinder. Vil du gerne gørelidt mere ud af det i år? Og virkelig blæse hende væk med en virkelig personlig gave.

Vi har alt fra navnehalskæder af sølv og guld til smykkevedhæng i hjerteform med indgraveret billede eller tekst. Vores bangle armbånd med personliggørelse er også en klar favorit. Er din kæreste mere til det mere rustikke så er vores læderarmbånd med indgravering eller naturperlearmbånd helt perfekte.

Vil du virkelig gøre indtryk så kan du også tjekke vores unikke og bæredygtige armbåndsur af træ ud. En stildfuld gave som udstræler at ejeren er miljøbevidst og gerne er lidt anderledes end andre. Armbåndsuret indgraveres med navn eller tekst efter eget valg.

Fantastiske julegaveønsker til hende der er vild med at dyrke sport

Er du løbet tør for ideer til julegaver til din veninde, kone eller kæreste som er en sports fanatiker? Lige gyldig om hun er en Yoga prinsesse, en løbe entusiast, eller en fitness dronning så er der en hel verden af fitnessrelaterede julegaver som hun med garanti vil elske.

Pift den praktiske gave op med en lille gave med et personligt touch, som vil gå lige i hjertet.

Et par af vores bedste julegaveønsker til hende er: En personlig drikkedunk eller vandflaske med eget design, så hun altid kan holde sig hydreret. En sports t-shirt med personligt design, billede og tekst, en sportstaske med et sjovt billede på eller en læder rygsæk til hendes sportsudstyr.

Har du brug for mere jule inspiration, så tjek for eksempel alle vores julegaver til kæresten ud her, eller alle vores julegaver til mor ud her.

Personlig julegave som hun aldrig vil glemme

Det kan lyde svært og virke uoverskueligt at finde en personlig julegave. For hvad er en personlig gave egentlig? En personlig julegave er en gave som betyder noget for modtageren. Noget som passer til hendes interesser, hobbyer og smag. Det kan være en gave som har noget at gøre med noget i har oplevet sammen, eller helt simpelt set kan det være hendes yndlingschokolade.

Hos YourSurprise tager vi skridtet videre. Vores gaveeksperter er i fuld gang året rundt med at finde de allerbedste gaver som kan gøres helt personlige. Vi sætter stolthed i altid at have overraskende og unikke produkter i vores sortiment. Det helt unikke ved vores personlige gaver er at de hver især kan personliggøres med eget billede, navn eller personlig tekst.

Nu kan det være du tænker, det lyder godt nok svært at lave en personlig gave. Men det er det faktisk slet ikke. Vores online editor gør det fuldstændigt simpelt og nemt at lave din egen personlige julegave. Det eneste du skal gøre er at tilføje dit billede eller billeder, eventuelt vælge et af vores fine designs, og udfylde tekst eller navn som du vil bruge. Med det samme ser du hvordan resultatet bliver.

Når du er tilfreds med din kreation, så tager vores gaveeksperter over. I vores gaveværksted går vi i gang med det samme med at producere din gave med kærlighed, omsorg og præcision. Vores gaver laves ikke på samlebånd, hver enkel gave tages hånd om enkeltvis. Derefter sender vi din gave i en flot gaveæske til en adresse efter eget valg.

Du kan også vælge at sende julegaven direkte til modtageren.

Julegaver til hende der har alt

Nogle kvinder har tilsyneladende alting. Så er gode råd dyre og kan det være svært at finde en god julegave til hende. Men ikke hos YourSurprise, vi specialiserer os nemlig i unikke og virkelig personlige gaver som selv hende der har alt vil blive overrasket over.

Hvad ville hun ikke sige til en smuk karafel med personlig indgravering? Eller måske et forklæde med eget design? Et termokrus til kvinden der ofte er på farten er også altid en god gaveide, eller måske en mulepose med personligt tryk?

I vores store udvalg af personlige gaver vil du helt sikkert finde noget som kvinden i dit liv vil sætte pris på.

Pakkekalender til hende

Vil du overraske med en sød pakkekalender? Ofte når vi vil lave en pakkekalender til en vi elsker, så drejer det sig om at det skal være små søde kalendergaver som ikke koster en formue. For hvis man vil købe 24 af slagsen kan det hurtigt blive meget dyrt. Vi har masser af gaver som passer til en pakkekalender. Tænk for eksempel på et duftlys med navn og personlig hilsen. Helt perfekt til december måned.

Eller hvad med personligt julepynt, som for eksempel et sæt julekugler indgraveret med jeres navn eller printet med et fint billede af jer sammen. En fin snekugle med eget billede og tekst vil helt sikkert også vække lykke.

En nøglering med billede eller et par strømper med billede er også være et hit. Allesammen gaver til en rimelig pris men som hun helt sikkert aldrig vil glemme.

Adventsgaver til hende

Der er ikke noget mere hyggeligt end at fejre advent hver søndag i december. Nogle tager i kirke, mens andre bruger søndagen på at lave hjemmelavet juleknas og bage julekager. Som barn husker man hvordan hver søndag endnu et stearinlys i adventskransen blev tændt. Som prikken over i'et vælger mange at give adventsgaver. Det kan være af mange årsager, måske fordi kalendergaver er blevet svære at finde til en lille pris eller bare fordi man gerne vil overraske ens allernærmeste.

Forskellen mellem kalendergaver og adventsgaver er at man kune giver en gave hver søndag og ikke hver eneste dag. Adventsgaven kan derfor også godt koste lidt mere end en kalendergave.

Det allervigtigste ved en adventsgave til hende er absolut ikke prisskiltet. Med en adventsgave er det virkelig tanken der tæller, så en personlig gave er helt perfekt.

Overrask hende for eksempel med en silke kimono med navn på ryggen (den koster kun 199 kr!!), hvis hun er mere til den klassiske bløde badekåbe kan du også få personliggjort sådan med navn eller tekst graveret på ryggen. Andre gode gaveideer kunne være et fleece tæppe med eget design eller et par lækre hjemmesko med billede. Altsammen personlige gaver til en virkelig god pris.

De mest originale julegaver til hende der har alt

Ho ho ho, leder du efter en original julegave til din kone eller kæreste? Har i været gift i mange år og bliver det sværere og sværere at finde på en julegave som hun virkelig vil elske?

Du har allerede overrasket hende med en oplevelsesgave, givet hende parfume, nyt lingeri eller nyt tøj. I år vil du måske gerne overraske hende med noget helt personligt, for at overraske hende og vise hende hvor meget du holder af hende?

Så er det heldigt, at vi tilfældigvis er eksperter i personlige julegaver til kvinder. Vores store gave udvalg tilbyder uanede muligheder! Vi har udvalgt et par absolutte must-haves til jul som helt sikkert vil få smilet frem:

 • En julekugle som du helt selv har designet med dine egne billeder. Den perfekte tilføjelse til ethvert juletræ.
 • Chokolader printet med spiseligt blæk: En dejlig og lækker godbid til kaffen efter julemiddagen.
 • Et stort krus med en personlig fotocollage; en fantastisk måde at holde minderne i live når hun drikker en kop kaffe eller te.
 • En dekorativ træ flise med billede; Det elegante varme træ garanterer julestemning hvor som helst.
 • En indgraveret vinkøler af rustfrit stål; Den perfekte måde at holde vinen kold.

Bestil din julegave til konen eller kæresten og læn dig tilbage og slap af uden juleræs og stress. Lyder godt, ik?

Den bedste julegave til hende som ikke koster alverden

Hvis dit budget er lidt strammere i år, eller hvis du bare leder efter en lille kalendergave eller adventsgave til en veninde, kollega eller bekendte så tjek nogle af disse julegaveideer ud med det samme:

 • En vinprop indgraveret med et flot billede
 • Et personligt makeup spejl
 • Et sæt sjove hjerteformede magneter
 • Et lys i glas med din egen personalisering
 • Et indgraveret Aperol Spritz eller vinglas
 • En indgraveret øloplukker af træ

Personlige juleønsker til kvinder til en billig pris

Har du lidt mere at gøre det godt med, men vil du gerne holde julegaverne indenfor et rimeligt budget, så tjek disse julegaver ud:

 • En personlig bordlampe med egen tekst
 • Et par strømper med billede
 • Et personligt termokrus
 • Et udvalg af personligt juletræspynt
 • En personlig gaveæske fyldt med de dejligste chokolader
 • Et vægur med billede