Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en særlig julegave til en mand? Vi har de bedste julegaver til din kæreste, mand, bror, ven eller en hvilken som helst særlig mand i dit liv. Fantastiske julegaveideer til mænd!

132 gaver

Du har set 48 af 132 gaver

Julegave til ham

Julen er en særlig tid på året, som vi alle ser frem til. Det er en tid, hvor vi kan nyde det hyggelige samvær med familie og venner. Julen er den perfekte mulighed for at takke dine kære, og findes der en bedre måde at gøre det på end med en gave?

Det er aldrig nemt at finde julegaver til mænd, men vi har nogle gode tips til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til den mand/de mænd, du har i tankerne.

Alle vores julegaver til "ham" kan tilpasses med navn, billede og/eller en personlig besked efter eget valg for at skabe en helt unik overraskelse.

Skønne julegaver til din kæreste, mand eller partner

Julen er også en mulighed for at minde manden i dit liv om, hvor meget han betyder for dig. Få det store smil frem på hans ansigt denne jul med en gave specielt lavet til ham. Uanset hvilken slags julegaver du leder efter, så har vi det, du leder efter. Du kan vælge et sæt personlige julekugler med dine yndlingsbilleder på eller et par personlige sokker. Uanset hvilken julegave du vælger, så ved din partner, at den er givet af et godt hjerte.

Hvilken mand i dit liv vil du overraske denne jul? Uanset hvem du vil overraske og få folk til at smile, er du det rigtige sted, for her kan du finde gaver af enhver art og til alle aldre! Hvad kan din "ham" godt lide at lave Din søn, din far eller din onkel? Hvilke interesser har de? Takket være YourSurprise kan du glæde enhver med gaver til jul. Du kan finde gaver til boligindretning, og hvis du er køkkenelsker, så køkkentilbehør såsom personlige forklæder eller det graverede knivsæt. En original idé til jul til ham, der er seriearbejder, er det personlige læderetui med hans navn eller en særlig dedikation indgraveret. Hvis han er en drink-elsker, er den perfekte julegaveide til ham personlige indgraverede glas til whisky eller anden alkohol. Eller du kan vælge et sæt med vin og vinglas.

Julegaver til bror

Uanset hvor meget de blev drillet som børn, er søskende altid en vigtig person i vores liv! I julen må du ikke glemme ham; find en gave, der vil overraske ham og gøre ham glad for, at han har en søster eller bror som dig. Til broderen, der er sommelier: et vinglas med eget navn eller en elegant stålproptrækker; til de, der altid er på farten, en rulletaske med et foto og til den lækkersultne bror nogle personlige praliner at smage på.

Julegaver til svigerfar

Er din svigerfar som en anden far for dig? Tog han mod dig og bød dig velkommen i familien med varme og stor hengivenhed? Til ham skal du denne jul vælge en gave, der reflekterer ham. Tænk på hans interesser. Hvis han for eksempel elsker at læse, så giv ham en notesbog, hvor han kan skrive sine tanker ned; hvis han derimod er goumand, kan du vælge en pakke med vin og lækre snacks. Alternativt kan du overraske ham med en gave med et billede af hans elskede børnebørn. Han vil helt sikkert blive glad!

Originale julegaver til ham

For at gøre din "ham" glad, skal der ikke meget til. Giv gaven en vigtig betydning takket være personligt tilpasset tekst, med dit navn, med dine billeder. På den måde vil du kunne lave en julegave til ham, som vil begejstre ham, og som han altid gerne vil have med sig, eller bruge den så meget som muligt, fordi det er et særligt minde, du har givet ham. Vi har et rigt udvalg af originale og unikke julegaver til ham. Hvis du elsker chokolade, er en kæmpe julebar den rigtige gave! Hvis han derimod altid har et krus øl i hænderne, kan du overveje at give ham et indgraveret ølglas eller et smagesæt med fem af hans yndlingsøl.

Personlige julegaver til far

Fædre er en af de vigtigste personer i vores liv - en person, som du kan regne med i nødens stund. Vi tager ofte deres kærlighed for givet, så julen er det rigtige tidspunkt at fortælle ham på, hvor meget du sætter pris på ham. Vælg en unik og original julegave, der får ham til at føle sig elsket. Du kan gå efter et personligt fotoalbum med din families bedste billeder. Men det kan også være noget andet, som du ved, han vil sætte pris på, såsom en flaske vin eller et indgraveret ølglas.

Julegaver til ethvert budget

Julen er en tid, hvor vi forærer store gaver væk, men nogle gange er der ikke budget til de store gaver. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bruge mange penge på en gave, for at skabe glæde hos den, du elsker. Hvis du vil give dine kolleger en julegave, hvad så med en personlig kuglepen med deres navn på eller en nøglering med et billede af deres kæledyr? De perfekte julegaver til billige penge.

Personlige julegaver til bedstefar

Hvis du stadig har din bedstefar ved din side, så glem ham ikke til jul! Vælg en gave til din bedstefar, der viser, hvor højt du elsker ham. Sæt dig ned og nyd en god drink sammen med din bedstefar efter middagen, så du skaber det helt rette øjeblik, hvor du kan overrække ham hans personlige gave. YourSurprise tilbyder et bredt udvalg af personlige flasker, og hver enkelt kan tilpasses med dit yndlingsbillede og en speciel besked!

"Spred lidt lykke" til jul

Uanset hvilken julegave du vælger til mændene i dit liv, det kan være en ven, slægtning eller kollega, så glem ikke at tænke over tanken bag. En gave, der kommer lige fra hjertet, vil altid være den bedste gave af dem alle! I sidste ende skal der ikke meget til at sprede lidt ekstra glæde!