Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en helt særlig julegave til ham? Vi har de bedste julegave ideer til ham: til din kæreste, mand, bror, ven eller en hvilken som helst særlig mand i dit liv. Find den perfekte julegave til manden i dit liv her.    

162 Gaver

Du har set 48 af 162 gaver

Den perfekte julegave til ham

Julen er en særlig tid på året, som vi alle ser frem til. Det er en tid, hvor vi kan nyde det hyggelige samvær med familie og venner. Julen er den perfekte mulighed for at takke dine kære, og findes der en bedre måde at gøre det på end med en god gave?

Det er aldrig nemt at finde julegaver til mænd, men vi har mange julegaveideer til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til manden i dit liv.

Alle vores julegaver til ham kan tilpasses med navn, billede og/eller en personlig hilsen efter eget valg for at skabe en helt unik overraskelse som mange mænd virkelihg vil sætte pris på.

Skønne julegaver til kæresten

Julen er hjerternes tid, den perfekte anledning til minde manden i dit liv om hvor meget han betyder for dig med en personlig gave. Då det helt store smil frem med en fantastisk gave som er lavet helt specielt til ham. Den perfekte gave er inden for rækkevidde, og uanset hvilken slags julegave til ham du leder så har vi helt sikkert en god julegave til alle aldre, personligheder og interesser.

En anderledes julegave kunne være et sæt julekugler med eget billede, en anden sjov gave kunne være en par sokker med personligt design. Uanset hvilken gave du vælger så vil mange mænd virkelig sætte pris på din originalitet og humor, og vil de vide at din gave kommer lige fra hjertet.

Julegaver til mænd - Den perfekte gaveide

Hvilken mand i dit liv vil du overraske denne jul med en fed julegave? Der er ikke noget bedre end at se glæden hos folk når de åbner den perfekte gave som er helt særligt udvalgt lige nøjagtigt til ham.

Hos os er du kommet til det helt rigtige sted for vi har en god gave til enhver anledning, til alle typer og til alle aldre. Hvilken mand i dit liv vil du overraske med en unik gave til jul? Leder du efter en gave til din søn? Eller en perfekt gave til far? Eller måske en fantastisk gave til din yndlingsonkel?

Hos YourSurprise finder du et kæmpe udvalg af julegaver, både en julegave til ham, en julegave til hende og meget meget mere. Vi har alt fra boligindretning, borddekorationer og køkken tilbehør, som for eksempel personlige forklæder, tapasbræt og ekslusive knivsæt med indgravering til lækre gaver som for eksempel kæmpe chokolader og andre chokoladegaver.

Mange mænd sætter også pris på en lækker drink så er en fed julegave for eksempel et indgraveret glas, som passer lige nøjagtig til ham. Tænk for eksempel på et whiskyglas, et ølglas eller et hvilket som helst andet glas som han bruger mest. Den perfekte gave til manden i dit liv er lige gyldig hvad noget helt personligt og unikt!

En sjov gave til jul: Overrask en mand i dit liv med en helt unik julegave til ham

Leder du efter sjove julegaver til mænd? Find en julegave til ham som vil få smilet frem. Istedet for at bruge alle dine penge på store og dyre julegaver kan du overraske dine venner med små sjove julegaver som helt sikkert vil betyde mere end alle mulige andre julegaver.

Leder du efter en sjov unik julegave til ham, så gå på opdagelse i vores store udvalg af sjove gaver. Hvad med en bøllehat eller badesandaler med eget design til brormand? Eller et flot ølkrus med indgravering til far? Du kan også overraske med en lækker julegave som en af vores kæmpe plader chokolade fra kendte mærker til din lækkersultne ven, onkel eller kæreste. Et par hjemmesko med billede og/eller tekst vil helt sikkert være et hit hos farfar eller morfar.

Mulighederne er uendelige, så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg og find en julegave til ham!

Den perfekte gave gøres helt personlig

Måske har du stillet dig selv spørgsmålet, hvad er den bedste julegave til ham? Uanset om du leder efter en julegave til svigerfar, din egen far, din kæreste, bror eller mand, så er du selvfølgelig på jagt efter en fantastisk gave som vil gøre stort indtryk. Den perfekte gave er uden tvivl en helt personlig julegave.

Det lyder måske svært og tidskrævende men det er det slet ikke! Hos YourSurprise har vi gjort det nemt og simpelt at skabe en personlige julegave til ham. Du vælger bare en af vores gaver i vores kæmpe store udvalg som indeholder alt fra boligindretning, til legetøj, alkohol og chokolade. I vores online editor tilføjer du bare det billede du vil bruge, navn, tekst og vælger du eventuelt et af vores dine designs. Med det samme ser du resultatet i forhåndsvisningen. Når du er tilfreds med din kreation, lægger du det i indkøbskurven, og så tager vi over. Med kærlighed og præcision laver vi din kreation og sender vi den til en adresse efter eget valg.

Så kom i gang med det samme med at lave din personlige julegave til ham.

Find julegave til manden: De bedste julegaver til ham

Elsker du at overraske dem du holder af med den perfekte gave? Der er bare ikke noget bedre end at give en gave som modtageren bliver virkelig glad for. Især til jul, den hyggeligste tid på året, vil vi gerne imponere med en betænksom og gennemtænk julegave til ham som betyder allermest i vores liv. Leder du efter en julegave til din mand eller til din kæreste, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Tilføj et personligt touch til din julegave, det gør din gave endnu mere særlig og betydningsfuld for manden i dit liv. Det gør du ved at tilføje et billede, et navn og en personlig hilsen. På den måde laver du nemt og simpelt en julegave til ham som han uden tvivl vil blive glad for og vil værdsætte resten af hans liv, for det vil være et minde om noget særligt du har givet ham.

Vi har et rigt udvalg af originale og unikke julegaver til ham. Er din mand vild med chokolade, så er vores julechokolader det helt rigtige valg af julegave til ham. Hvis han derimod er mere til en sjov oplevelse sammen, så kan du give ham et wellness ophold som i kan nyde sammen, og pifte din gave op med matchende badekåber med navn eller et helt unikt håndklæde.

Leder du efter en værtsgave eller værtindegave til jul, eller måske en sjov pakkelegsgave til julefrokosten, så vil du helt sikkert finde den perfekte gave hos os.

Juleønsker til ham: God julegave til far

Juleønsker til ham som har taget sig af os hele livet, det kan godt give sved på panden at finde den bedste julegave til ham. Vi tager ofte deres kærlighed for givet, så julen er det perfekte tidspunkt at fortælle ham hvor meget du sætter pris på ham. Vælg en unik og original julegave til ham, der får ham til at føle sig elsket og værdsat.

Du kan gå efter et personligt fotoalbum med din families bedste billeder. Men det kan også være noget andet, som du ved han vil sætte pris på, såsom en flaske vin eller spiritus med personlig etikette eller hvad med et indgraveret ølglas?

Er det ham der står får anden eller flæskestegen juleaften så er et super cool læderforklæde med indgravering den perfekte gaveide som med garanti vil få ham til at føle sig som noget helt særligt.

Personlig julegave til ham; den ultimative julegave til bedsteforældre

Bedsteforældre forventer ikke meget af deres børnebørn. Deres eksistens og tilstedeværelse er ofte det allervigtigste for bedsteforældre. De fleste bliver virkelig forkælet af både deres mormor og morfar og deres farmor og farfar til jul, og de fleste fejrer da også juleaften med bedsteforældrene. Så hvorfor ikke overraske din bedstefar med en unik og personlig julegave til ham.

De bedste julegaveideer til bedsteforældre er 100% gaver med billede. Vil du overraske morfar eller farfar med en julegave til ham, så er vores store udvalg af fotogaver helt perfekte. Vi har masser af helt originale gaver som bedstefar helt sikkert vil sætte pris på. Hvad siger du til et par hjemmesko med eget design, en læder toilettaske med indgravering eller måske en nøglering med billede og en sød tekst.

"Spred lidt lykke" til jul

Vores slogan er "Spread a Little Happiness" som betyder Spred lidt lykke. Det er det vi arbejder på hver dag. Med en lille gestus eller en lille gave kan du gøre en andens dag lidt bedre, og på den måde være med til at sprede lidt lykke og glæde. Og julen er selvfølgelig ingen undtagelse, for der er gaveræset på sit allerhøjeste. Men husk på i jagten på en julegave til ham at det hverken er størrelsen eller prisskiltet der er vigtigt. Det behøver nemlig ikke koste alverden at overraske en du holder af. Når det kommer til gaver er det altid tanken der tæller, og enbetænksom og gennemtænkt julegave som kommer fra hjertet vil altid ramme plet. Vis mændene i dit liv hvor meget du holder af dem og sætter pris på dem med en personlige julegave til ham. Kom i gang med at "Sprede lidt Glæde" sammen med os!

En billig julegave til ham som vil blæse ham omkuld

Leder du efter en billig men samtidig betænksom julegave til ham den særlige mand i dit liv? Så er du kommet til rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af unikke og personlige julegaver, som ikke kun vil gøre stort indtryk, men heller ikke sprænger budgettet. Herunder finder du nogle fantastiske og mange julegaveideer:

 • Personlige boksershorts: Dette er ikke kun en praktisk gave, men tilføjer også et sjovt og personligt twist. Du kan personliggøre dem med navn, et sjovt billede eller et design som han vil elske.
 • Indgraveret ølkrus: Et personligt ølkrus er den perfekte gave til ølelskeren i dit liv. Personliggør det med hans navn, en særlig dato eller et sjovt citat, som vil få ham til at grine hver gang han tager en tår.
 • Slips med eget design: Til faren eller manden som ikke tager sig selv helt så seriøst, så er et slips med eget design som viser hans personlighed en helt fantastisk julegave til ham.
 • Læder nøglering: En helt klassisk gave som han kan bruge dagligt. Du kan tilføje et personligt touch ved at få indgraveret hans navn, en personlig hilsen eller en særlig dato på den.
 • Proptrækker med gravering: Denne gaveide er både praktisk og personlig. Han vil tænke på dig hver gang han bruger den, uanset om han åbner en flaske vin til en hyggeaften derhjemme, eller hvis han holder fest med vennerne.
 • Rejsedagbog: Hvis din man eller kæreste er vild med at rejse, så kan en personlig rejse dagbog være den ultimative gave. Han kan dermed skrive alle sine eventyr ned og holde styr på sine oplevelser. Du kan endda personliggøre den med hans navn og en personlig hilsen indeni som kommer fra hjertet.

Med disse billige og personlige julegaveideer, vil du helt sikkert trylle et smil frem op hans ansigt til jul. Så hvorfor ikke gøre denne jul endnu mere særlig og overrask ham med en julegave som er lavet helt specielt til ham?

Den bedste julegave til manden der har alt

Føles det ikke lidt op af bakke når du prøver at finde den perfekte julegave til ham, som virker som om han har alt? Hvad med en praktisk gave som han kan bruge i hverdagen? Eller en romantisk gave som vil minde ham om at dejligt minde og jeres særlige forhold?

Ideer til julegaver fra hjertet til manden i dit liv

Har du lagt hovedet i blød for at finde den helt rigtige julegave til en særlig mand i dit liv? En gave som kommer fra hjertet, og som har sentimental værdi kan være det perfekte valg. Uanset om det er en julegave til din mand, til kæresten, til far eller en god ven, en betænksom gave vil røre hans hjerte, det vil skabe varige minder og gøre jeres forhold stærkere. Men hvorfor gå i gang med en helt personlig julegave til ham?

Gaver med sentimental værdi er ikke bare en gave, det er et tegn på kærlighed, omsorg og værdsættelse. De viser at du forstår hans interesser og det han brænder for, men også hvor meget du holder af ham.

Et smykke med indgravering kan f.eks være et fantastisk valg. Indgraveret med hans initialer eller en særlig dato, så er det en tidløs gave som han kan bevare hele livet. Et super flot og trendy armbåndsur af træ, gjort personligt med hans navn kan også være en super god gaveide og en helt personlig gave. Han vil helt sikkert værdsætte det stilfulde og bæredygtige design, men også at du har gjort lidt mere ud af det. Til studenten er en personlig notesbog indgraveret med navn eller initialer også en perfekt julegave til ham.

5 gode juleønsker til manden

De bedste gaver er dem som han kan bruge gang på gang i dagligdagen. Et par fantastiske julegaveideer fra vores side:

 • En stilfuld læderpung med indgravering
 • Et skærebræt eller tapasbræt med navn eller tekst
 • Grillredskaber i stilfuldt læder etui
 • En personlig madkasse
 • En musemåtte med billede

Vil du finde en mindeværdig julegave til ham, så kan du finde inspiration til julegaver til ham i vores kategori med Gaver til Ham.

De bedste juleønsker til ham der elsker en lækker drink

Leder du efter en julegave til en mand der elsker at hygge sig med et godt glas vin, en lækker øl med vennerne, eller en lækker cocktail? Vi har et kæmpe udvalg af perfekte julegaveideer til dig lige her. Du kan f.eks overraske ham med unikt bar tilbehør, som f.eks en cocktailshaker med indgravering eller en flot øloplukker med gravering.

I vores store udvalg finder du også alle glas i alle størrelser og former, alt fra vinglas, champagneglas og ølglas til shotglas, whiskyglas og mojitoglas, alle sammen gjort helt unikke med din egen personlige indgravering.

Derudover har vi også lækre ølgaver med de lækreste øl i den flotteste gaveæske, gjort helt personligt med din tekst eller navn. Vingaver og champagne i luksus trækasser eller hvad siger du til en flaske spiritus, vin eller øl med en personlig etikette med billede, navn og personlig hilsen?

Det bliver ikke meget mere personligt end det, den ultimative julegave til ham og der vil helt sikkert ikke være et øje tørt.

Find virkelig unikke og sjove julegaver til mænd

At finde den perfekte julegave til ham kan være noget af en udfordring. Du vil gerne finde noget helt særligt, en gave som han vil sætte pris på og huske i lang tid. Har du brug for inspiration til virkelig unikke og sjove julegaver til ham? Så gå på opdagelse i vores verden af fantastiske gaver. Herunder 8 betænksomme julegave ideer som helt sikkert vil få smilet frem:

 1. En personlig manbag eller mavetaske
 2. En festlig snekugle med billede
 3. Et termokrus til manden der ofte er på farten
 4. En trædekoration med printet billede
 5. En vandflaske med eget design til den sportslige type
 6. En cocktail gaveæske med graverede glas
 7. Et læderarmbpnd med indgravering
 8. En tønde med kit til hjemmebryg af øl

Brug for endnu mere inspiration til en julegave til ham? Så tjek for eksempel julegaver til kæresten og julegaver til far ud.

En julegave til ham behøver slet ikke være så svær at finde. Slip fantasien løs og skab en julegave til ham som han sent vil glemme. Alle vores julegaver personliggøres med gravering, print/tryk eller brodering. Vi har et gave udvalg med mere end 2500 gaver, så du vil helt sikkert kunne finde en julegave til ham som har virkelig vil kunne bruge og blive glad for.

Kender du en nybagt far og vil du gerne overraske ham med noget helt unikt? Så overrask med en julegave til ham som sætter fokus på hans nye rolle. Se alle vores gaver til nybagte forældre her.

Julegave til manden der har alt

Det kan være svært at finde den perfekte julegave til manden, der virker som om han har alt. Ofte er store dyre gaver ikke det sådan en mand har brug for, en personlig gave er en helt perfekt gave. Og det behøver slet ikke at sprænge budgettet! Uanset om du leder efter en julegave til en ven, din partner, eller et familiemedlem, så vil du helt sikkert finde en betænksom og helt unik gave hos os, til en rigtig god pris. Gå på opdagelse i vores julegaver til ham, der er noget til ethvert budget.

Små julegaver til ham til ethvert budget

Nogle af vores billigere gaver er:

 • En personlig Jule Toblerone med navn
 • Et indgraveret ølglas
 • En personlig musemåtte
 • En indgraveret proptrækker
 • En samling af jeres bedste billeder
 • Et indgraveret læder armbånd

Julegaver til ham til et større budget

Har du lidt mere at gøre godt med så er dette nogle gode gaveønsker til mænd:

 • En personlig gaveæske fyldt med Mars, Twix eller Snickers chokolader
 • En flot dekorativ flise med billede
 • En personlig lommelærke
 • Et indgraveret tapasbræt eller skærebræt
 • En personlig indgraveret madkasse

Fantastiske juleønsker mænd vil elske

Leder du efter en perfekt luksus gaveæske til en særlig mand i dit liv? Vores personlige udvalg består af masser af luksus drikkevarer fra kendte mærker, fra luksus champagne til raffinerede likører og gode vine til eksklusive cocktails. Vores luksusvarer indeholder ikke kun mad og drikke. Vores smukke indgraverede træ armbåndsur er en tidløs gave som du kan få indgraveret med hans eget navn eller initialer, og det giver et helt personligt touch.

Andre gaveideer er for eksempel praktiske og stilfulde produkter såsom et personligt laptop sleeve, og til den ultimative chocoholic? Overrask ham med vores kæmpe XXL Toblerone! Denne imponerende chokolade gave vejer intet mindre end 4,5 kg!

Juleønsker til mænd som vil gøre indtryk

Et romantisk touch gør Juleaften endnu mere særlig. Leder du efter noget der går lige i hjertet? Så har vi hos YourSurprise masser af muligheder.

Der er ikke noget der siger “Jeg elsker dig” mere end en hjerteformet gave. Hjerter er trods alt symbolet for kærlighed. Fra chokolader til puder, vi har et stort udvalg af romantiske gaver. Tilføj et design i kærlighedstema i vores online editor. Enhver gave kan være romantisk, hvis du personliggør den med en særlig besked eller et billede.