Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

6 tips til hvordan du kan overraske din mor på mors dag

6 tips til hvordan du kan overraske din mor på mors dag

Vores mødre er nogle af de vigtigste mennesker i vores liv. De er der altid for at støtte os og vise os deres kærlighed. Det er kvinden, der holdt dig varm i flere måneder, inden hun bød dig velkommen i verden. Hvis der er noget galt, er hun der for dig, og hvis der er noget du ikke kan finde, ved hun altid, hvor det er. Mødre gør livet bedre og mors dag er den perfekte dag til at bytte om på rollerne og forkæle din mor for en gangs skyld! Hvis du gerne vil overraske hende, men er usikker på, hvordan du kan gøre det, kan du læse videre i vores tip og tricks.


1. Lige fra hjertet

Det kan være svært at vælge blandt så mange tilgængelige gaver, især når alt hvad du virkelig ønsker, er at vise hende, hvor vigtig hun er for dig. Lav din egen gave, så beskeden kommer lige fra dit hjerte og du kan være sikker på at se et stort smil på hendes læber. Tænk over, hvad du ønsker gaven skal sige. Hvad vil du takke hende for på denne særlige dag? På hvilken måde er hun vigtig for dig? Tag dig tid til at tænke over disse spørgsmål, så er du et skridt tættere på at vælge den perfekte gave.


2. Fortæl hende, hvorfor hun er så speciel for dig

Mors dag behøver ikke være den eneste dag hvor du minder din mor om, hvor meget hun betyder for dig, men det er alligevel den perfekte dag at gøre det på! Det kan være en udfordring at finde en original måde at vise dine følelser, så her har vi nogle ideer til dig:

 • Skriv et smukt digt: Nu kan vi høre dig tænke, at det bestemt ikke er noget, du er god til, men du behøver ikke at være en født digter for at skrive nogle kærlige ord. Tænk på de sjove øjeblikke I har delt sammen, et øjeblik, der gør dig stolt, eller alle de øjeblikke, hun var der for dig.
 • Tag en tur med minderne: SOverrask hende med alle de gode minder I deler sammen. Fra din barndom til nu må der være masser af smukke minder. Opret et personligt fotoalbum og find en hyggelig stund hvor I kan bladre sammen gennem minderne. Du kan endda tilføje sjove citater eller søde beskeder.
 • Overrask hende med en personlig gave: Vi er så vant til at modtage gaver fra vores forældre mens vi vokser op, men nu er du blevet stor og du ved, at det er lige så sjovt selv at give en dejlig gave. Overrask hende med en personlig gave! En virkelig unik og speciel gave.
 • Organiser en speciel dag for hende: Din mor har muligvis allerede alt hvad hun har brug for eller siger, at hun ikke ønsker sig noget. Hvis det er tilfældet, kan du forkæle hende på andre måder, ved for eksempel at tilberede en dejlig frokost, hvor du viser hende alt det, hun har lært dig gennem årene, eller tag hende med til en afslappende dag på spa-ophold.

 • 3. Hvad kan hun godt lide?

  Hvad tænker du på, når du tænker på din mor? Hvilken person er hun? Måske er hun kreativ og bruger fritiden på at male eller tegne. Måske er hun en der elsker naturen og nyder at gå tur eller vandre. Måske elsker hun at tilbringe tid i køkkenet og piske alle mulige slags lækkerier sammen. Tænk over dette, når du søger efter din gave til mors dag.

  4. Mors dag på afstand

  Det er ikke altid muligt at være i nærheden af ​​din mor. Du bor muligvis i en anden by eller langt væk, hvor du har skabt dit eget liv. Selvom du har haft mange oplevelser uden din mor, betyder det naturligvis ikke, at du har glemt hende! Med alle de muligheder der er for at holde kontakt via telefonen og videoopkald, er du stadig så tæt som nogensinde. Overrask hende med en sød tanke på afstand, f.eks. et personlig kort til mors dag eller en lille, men personlig gave. Hun vil elske det!


  5. Den første mors dag

  Hvis en af ​​dine kære fejrer deres allerførste mors dag, vil det være en helt særlig dag for dem. Det er trods alt en milepæl, som nye forældre ser frem til. Den lille ved måske ikke endnu bevidst, hvor meget den kære mor betyder for dem, men det betyder ikke, at de ikke kan være med til at fejre. Overrask den nybagte mor med en personlig gave til hende og den lille. Hvis du er usikker på, hvad du skal give dem, kan du læse vores tips til den første mors dag.

  6. Sådan finder du den rigtige gave

  Vi har lige et par ekstra tips, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave:

  1. Husk hvad din mor kan lide og ikke kan lide: Når du vælger din gave, skal du koncentrere dig om hende og hendes interesser. Sørg for, at det er noget, hun rent faktisk kan bruge. Det er jo hendes dag!
  2. Involver familien: Hvis din mor har brødre og/eller søstre, så involver dem i at finde den perfekte gave, de kan have gode ideer. Jo flere ideer, jo bedre. At samarbejde med andre, der holder af din mor, kan også betyde at I har et større budget at arbejde med, så du kan overraske hende med en endnu flottere gave, end du oprindeligt havde planlagt.
  3. Planlæg i god tid: Hvis du overvejer at planlægge en lille sammenkomst for din mor, skal du sørge for at planlægge i god tid, for at undgå skuffelser. Husk at have din(e) gave(r) klar og inviter gæsterne i god tid.
  4. Hvis du søger efter mere inspiration til en unik personlig gave, så tag et kig på vores blog om de bedste gaver til mors dag.

   Se alle gaver til mors dag >>>