Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Single på valentinsdag Årets mest romantiske dag venter lige rundt om hjørnet, men du ser måske ikke frem til den i år. Måske er dit forhold gået i stykker for nyligt, eller du har ganske enkelt ikke mødt din soulmate endnu. Vi ved, at valentinsdag kan være ubehagelig, når du er single, men vi vil gerne give dig nogle praktiske tip til at gøre dagen speciel, selvom du ikke har en romantisk kærlighed at dele den med.

Tip #1: Brug dagen sammen med dine venner

Venner er deres vægt værd i guld! Uanset om det går godt, eller livet giver dig udfordringer, er det dem, vi tyer til. Hvorfor ikke arrangere noget sjovt sammen med alle dine (single) venner? Gør det til en fejring af jeres, venskab og del kærligheden på denne måde i stedet. Vidste du, at den 14. februar i Finland er en dag dedikeret til venner? Den hedder Ystävänpäivä, og finnerne udveksler normalt gaver med venner, familie, naboer og kolleger.

Tip #2: Forkæl dig selv

Med studier, arbejde, hjem og familie kan hverdagen være hektisk. Single på valentinsdag kan være tid til at tage en pause og sætte dig selv i første række med noget særligt, såsom en tid hos frisøren eller kosmetologen, en tur i spa, en weekend væk ... Vælg noget, der får dig til at føle dig godt tilpas og får dig til at slappe helt af.

Tip #3: Køb en gave til dig selv

Har du virkelig brug for en undskyldning for at forkæle dig selv? Måske ikke, men hvis du leder efter en, er valentinsdag måske det perfekte tidspunkt! Det er trods alt på denne romantiske dag, at alle modtager og giver gaver. Forkæl dig selv med den ene gave, du har haft i indkøbskurven i flere måneder.

Tip #4: Overrask en, du holder af

Du har muligvis ikke en romantisk kærlighed i dit liv, men det betyder ikke, at du ikke kan overraske en anden, der betyder noget særligt for dig. En nær ven, din dejlige mor eller en arbejdskollega, der altid er der i nødens stund. Vælg et kort med en sød hilsen eller en lækker chokoladebar. Nogle af vores favoritter:

Tip #5: Tag dig tid til dine hobbyer

Det er ikke altid nemt at finde tid til at fokusere på dine interesser. Livet kan være hektisk, og som et resultat ender du med kun at have lidt tid til at lave andet end at arbejde. Mens alle nyder middage med levende lys og andre romantiske aktiviteter, så brug lidt tid på det, du elsker at lave. Uanset om det er at skrive, dyrke sport eller en anden fritidsaktivitet, er tid brugt på det, vi elsker, altid godt givet ud!

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Fotobog til Valentines Dag

Fotobog til Valentines Dag

Bamse bjørn

Bamse bjørn

Blog

Blog