Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Skab de perfekte Valentinsdagsgaver til hende med foto, navn og/eller tekst efter eget valg, og forkæl den specielle kvinde i dit liv denne Valentinsdag.

130 Gaver

Du har set 48 af 130 gaver

Valentinsgaver til hende

Den 14. februar er det din tid til at pakke ud med en smuk Valentinsgave til hende. De fleste kvinder kan allerede godt lide det, når de tænker på det, men vi hjælper dig med at finde den perfekte gave. Vi har så mange romantiske og søde gaver til hende, at du kan være sikker på at finde noget smukt. I år hjælper vi dig med at give noget mere dybde til Valentinsdag!

Vores hverdag er ofte så hektisk at vi har en tendens til at glemme at kærlighed er en følelse der kommer til udtryk i søde handler og ord. Det betyder, at tanken bag din gestus er lige så vigtig som selve handlingen.

Så start med at skrive nogle hjertevarmende ord ned. Når du tænker på den person, hvad tænker du så først på? Er hun der altid for dig, når du har brug for det, eller skriver hun ofte til dig for at ønske dig held og lykke? Mange digtere og kunstnere gjort det før dig, så brug digte eller sange til inspiration. Disse søde ord kan du så bruge til at sætte på gaven eller for eksempel kortet til gaven. Hvordan du giver din gave endnu mere mening.

Tips til Valentinsgaver til kvinder

Hvilken gave vælger du? Nu er det vigtigt virkelig at tænke over det. Forestil dig hvem du skal købe denne Valentinsgave til. Hvad kan hun lide? Er hun meget sporty, eller er hun en grå mus? Nedenfor giver vi dig nogle tips til den ultimative Valentinsgave til hende.

1) Romantisk middag med en champagnetoast.

2) Chokolade og et bundt roser.

3) Personlig Gigabeer med et billede af jer sammen.

4) Fotobog fyldt med jeres smukkeste øjeblikke.

5) En hjertehalskæde med dit navn på.

Bestil din Valentinsgave til hende nu

Sørg for at have din Valentinsdagsgave til hende hjemme til tiden! Før du ved af det, er det snart de elskendes dag. Selvfølgelig vil du ikke stå uden en gave eller vil være nødt til at løbe rundt i butikker i sidste øjeblik! Brug lidt tid på at skabe en Valentinsdagsgave til din kæreste eller kone, og gør den 14. februar endnu mere speciel.

Den bedste Valentinsgave til kvinder

Leder du efter en gave, der ikke er for bekosterlig? Måske ønsker du stadig at overraske din elskede med en tanke, men du har kun få økonomiske ressourcer, eller hun er ikke en person med store forventninger. Med YourSurprise kan du finde mange billige Valentinsdagsgaver til hende og ideer til en lille romantisk gestus. Her er nogle tip:

  • En personlig opskriftsbog til dem der elsker at lave mad
  • Et hjerteformet puslespil med dit bedste billede
  • Et personligt glaslys til at skabe en romantisk atmosfære
  • Et praktisk og originalt personliggjort mobiltelefon-cover
  • En pakke Milka-chokolade til dem der ikke kan undvære slik

Slå stort op med en Valentinsdagspakke til hende

En af de gaver der aldrig går af mode på Valentinsdag er gavepakken. Det ser ikke kun godt ud, men det giver dig også mulighed for at give flere små gaver i en enkelt gaveæske. Baseret på din elskedes interesser kan du købe den Valentinsdag gaveæske der passer hende bedst. Blandt vores kunders foretrukne gaveæsker skiller æskerne sig ud ved at dele med vin, snacks og personliggjorte glas; men også ølsæt eller kasser med den lækreste spiritus. Som en Beauty gift er badegaveæsker med shower gel og sæber derimod altid populære. En anden populær mulighed er tekassen med kop og et udvalg af tesorter.

De bedste Valentinsgaveideer til hende på YUourSurpise

De bedste Valentinsdag-gaveideer til hende kan kun findes på YourSurprise. Hvorfor er de så unikke og forskellige fra anden e-handel? Det er vigtigt for os at skræddersy en gave til modtageren. Vores motto er at give noget lykke gennem en personlig gave. Netop derfor kan du personliggøre gaverne til din elskede direkte online. Du kan tilføje et billede, navn og/eller tekst. For eksempel kan du skabe en Valentinsdags-overraskelse til hende med et billede af jer sammen fra ferien eller et vigtigt øjeblik tilbragt sammen, eller du kan skrive nogle kærlige ord til hende og printe dem på en af vores gaver. Mulighederne er uendelige. Leder du efter mere inspiration, så tjek alle gaverne til hende ud

Valentinsgave til mor

Din mor har selvfølgelig været personen fra begyndelsen i dit liv. Faktisk er og vil hun altid være din Valentine, uanset hvad der sker. Hun vil derfor blive positivt overrasket, hvis du også sætter hende i søgelyset på den dag. Og hvem kender hende bedre end du? Hun vil helt sikkert sætte pris på det, hvis du skriver nogle venlige ord ned og fortæller hende at du elsker hende meget.

Er din mor en inkarneret elsker af te ? Så gør du hende nok ikke mere glad end med en high tea. Forbered nogle lækre snacks på forhånd, såsom sandwich og selvfølgelig alletiders favorit: scones med marmelade. Den indsats, du lægger i dette alene, vil blive meget værdsat. Og så som prikken over i'et, vil hun blive overrasket over at se en personlig tedåse på bordet. Ud over en hyggelig high tea har du også en passende Valentinsgave til mor.

Bager din mor de lækreste kager, og vil du virkelig beskrive hende som en bagedronning ? Træd så ind i køkkenet sammen for at bage lækre chokoladebrownies. Giv hende en brownie-bageblanding med et billede af jer sammen, og du er klar til at overraske hende. Tip: er flasken tom? Skyl den godt, og fyld den derefter med sand og sten. På denne måde kan du beholde flasken i lang tid.

Leder du efter en gave til en kreativ mor ? Køb nogle dele til at lave armbånd eller halskæder. På denne måde kan du bruge hele eftermiddagen på at lave nogle flotte smykker. Som en overraskelse kan du lave en halskæde eller et armbånd til hende med et hjertevedhæng med et foto. Hun havde nok ikke set det komme, desto større var overraskelsen.