Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den perfekte valentinsgave til kvinden i dit liv. Gå på opdagelse i vores store udvalg af personlige gaver. Sæt prikken over i'et på jeres romantiske dag og overrask hende med alt fra smykker til lækkert undertøj, fra chokolade til søde bamser. En betænksom gave, det vil hun helt sikkert elske.  

199 Gaver

Du har set 48 af 199 gaver

Valentinsgaver til hende

Så er det næsten den 14 februar igen, tid til at finde den perfekte Valentinsgave til kvinden i dit liv. hende. De fleste kvinder sætter pris på når du har gjort dig umage og gjort lidt ekstra ud af det. Så mærker hun at du virkelig elsker hende. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gave. Vi har et væld af romantiske valentinsgaver som i kan fejre kærligheden med. Vi er overbeviste om at du finder den perfekte gaveidé lige her hos os. En personlig gave falder nemlig altid i god jord.

Vores hverdag er ofte så hektisk at vi har en tendens til at glemme at kærlighed er en følelse der kommer til udtryk i søde handlinger og ord. Det betyder, at tanken bag din gestus er lige så vigtig som selve handlingen.

En perfekt valentinsgave til hende starter med et dybfølt og hjertevarmt kort. Når du tænker på din kæreste hvad tænker du så på? Er hun der altid for dig når du har brug for det? Støtter og bakker hun dig op i alle henseender? Du kan for eksempel bruge digtere og kunsteres ord til inspiration til søde ord som beskriver dine følelser for din kæreste.

Disse søde ord kan du herefter bruge til at få printet på din valentinsgave! Det vil gøre din romantiske dag endnu mere særlig. Forkæl din bedre halvdel og overrask hende med en valentinsgave fyldt med kærlighed til valentinsdag.

Ideer til Valentinsgaver til kvinder

Vi har samlet et par gode bud på fantastiske gaveidéer som helt sikkert vil gøre indtryk. Hvad kan din kæreste lide? Hvad er hun for en type?

Nedenfor giver vi dig nogle tips til den ultimative Valentinsgave til din kæreste eller kone.

 1. En hjemmelavet romantisk middag med champagne i personlige champagneglas
 2. Gode valentinsgaver er også lækker chokolade og måske et bundt røde roser.
 3. Personlig kæmpe krammebamse med et billede af jer sammen.
 4. Fotobog fyldt med jeres smukkeste øjeblikke.
 5. Et smykke som f.eks en hjertehalskæde med navn eller initialer

Bestil din Valentinsgave til hende nu

Hvis du vil forkæle en kvinde til valentinsdag så skal du sørge for finde og bestille din valentinsgave i tide. Før du ved af det er det den 14 februar og det sidste du vil er at være nødt til at løbe rundt i butikker i sidste øjeblik! Så kan du ende med en overraskelse af dårlig kvalitet eller endnu værre finder du ikke den helt rigtige valentinsgave til din udkårne.

Så tage dig god tid og lad romantikken blomstre. På den måde sørger du for en helt speciel valentinsdag, og når i når til at gaven skal åbnes vil der ikke være et øje tørt.

Den bedste Valentinsgave til kvinder

Leder du efter en gave, der ikke springer budgettet? En valentinsgave behøver slet ikke koste kassen. Det er tanken der tæller og en romantisk gestus er noget alle kvinder drømmer om. Vis din kærlighed på en original måde. Her har du et par goede gaveidéer som vil gøre Valentinsdag helt uforglemmelig:

 • Du kan forkæle hende med et lækkert wellnessgavesæt, en dejlig duft af lavendel som hun kan bruge til noget velfortjent mig tid
 • I de kolde vintermåneder vil hun sætte pris på en dejlig badekåbe broderet med eget navn
 • En betænksom gestus som en lækker middag er også altid en fantastisk valentinsgave, pift det op med en personlig borddækning og har en romantisk oplevelse som oser af kærlighed
 • Hvad med en kæmpe plade chokolade som i kan hygge jer med sammen?
 • En anden romantisk gave, en ægte klassiker er selvfølgelig smykker som halskæder og armbånd med gravering

Gør noget særligt ud af valentinsgaver i år

En af de valentinsdaggaver der aldrig går af mode på Valentinsdag er et lækkert gavesæt eller gaveæske. Nu til dags kan man få mange forskellige slags gavesæt med alt fra romantiske oplevelser sammen, til lækre chokoladegaver. Eller en luksus trækasse med hendes yndlings vin med egen etikette. Til hende der elsker en god fest der hjemme, kan du også give en drinkspakke både indgraverede glas og cocktailshaker!

Vil du overraske hende i år med en romantisk overnatning, så kan du kombinere det med sjovt personligt undertøj, eller en lækker badekåbe med eget navn. Elsker hun at hygge sig med en kop te sammen med veninderne, så kan du forkæle hende med en personlig tekasse med matchende krus. En romantisk gave til en special person i dit liv. Det er slet ikke så svært.

De bedste Valentins gave ideer: Søde gaver til hende

De bedste Valentins gaveideer til hende finder du hos YourSurprise. Hvorfor er vores gaver så unikke og anderledes end andre? Det er fordi vi laver alle vores produkter helt personlige med eget billede, navn og/eller tekst. Vi har søde gaver som sætter fokus på romantikken og kærligheden. Vi har sjove gaver som helt sikkert vil få smilet frem når hun åbner gaven.

Du kan for eksempel lave valentinsgaver med jeres yndlingsbillede og få det printet i allerhøjeste kvalitet på mere eller mindre alle vores valentinsgaver. Du kan også få printet eller graveret en særlig hilsen til din kæreste på en gave som for eksempel et smykke.

De bedste valentinsgaver er lige gyldigt hvad dem der kommer fra hjertet. Romantik er vigtigt for kvinder og din kæreste eller kone vil aldrig glemme det hvis du gør lidt ekstra ud af det på Valentinsdag.

Mulighederne er uendelige. Leder du efter mere inspiration, så tjek alle gaverne til hende ud

Hvilke andre oplevelser end en romantisk middag kan man give hende til Valentinsdag?

Traditionelle valentinsgaver som blomster og chokolade er altid værdsat, det er jo trods alt tanken der tæller. Men en anden tanke kunne være at gøre lidt mere ud af det i år.

En original gave som giver uforglemmelige minder og spændende oplevelser bliver mere og mere populære, og det er der god grund til. Det er unikke aktiviteter som man kan huske tilbage på i mange år.

Herunder et par muligheder som måske vil give dig inspiration

 • Et madlavningskursus: Hvis hun elsker at lave mad og udforske nye madretter, så kan du overveje at give hende et madlavningskursus. Du kan give din valentinsgave sammen med et personligt forklæde eller køkkengrej med gravering som hun har brug for.
 • Et spaophold: En dejlig dag i spa med lækker massage, hudpleje og ren og skær forkælelse er også en dejlig oplevelse at nyde sammen. Eller tag spa dagen med hjem med en dejlig wellness gaveæske.
 • En vinsmagning: Tag hende med til en lækker vinsmagning på en restaurant eller lav en personlig vinsmagning derhjemme. Giv hende hendes eget personlige vinglas i gave med egen indgravering, eller få lavet en flaske vin med personlig etikette.
 • Morgenmad på sengen, sætter også gang i romantikken med det samme.

En romantisk gave til Valentinsdag

Valentinsdag er en dag fuld af romantik, den romantiske dag på året. Derfor hører der sig også en flot valentinsdagsgave til lejligheden. Leder du efter en romantisk valentinsgave til hende? Se nogle af vores favoritter herunder og vis hende hvor meget du elsker hende.

 1. Et indgraveret hjerte vedkæng med billede eller navn
 2. En kæmpe krammebamse med billede
 3. En kæmpe hjerteformet chokolade med eget billede
 4. Et fotoalbum med et udvalg af jeres dejligste minder sammen
 5. En personlig snekugle
 6. En kimono med eget navn
 7. Et hjerteformet vægur med eget billede

Personlige og gode valentinsgaver til hende

Personlige valentinsgaver er den perfekte måde at vise din udkårne, hvor meget hun betyder for dig. I stedet for en buket blomster så kan du gå skridtet videre. Det ekstra arbejde du har lagt i det for at lave noget unikt og skræddersy det helt særligt til hende vil helt sikkert røre hende dybt. Ved at tilføje et personligt touch, og bearbejde jeres minder eller oplevelser i en valentinsgave, gør du gaven helt unik.

Det kan du gøre i form af et fotoalbum eller en scrapbog fyldt med minder fra jeres tid sammen. Du kan også overraske hende med en lækker middag eller en udflugt til et sted, der betyder meget for jer begge. Ved at minde hende om de øjeblikke i har delt, laver du en sentimental og hjertevarm gave som vil få hende til at føle sig elsket og værdsat.

Andre personlige valentinsgaver til hende er indgraverede smykker, såsom en halskæde med initialer eller et armbånd med navn. Eller hvad siger du til en dejlig blød krammebamse med en særlig hilsen, eller et blødt tæppe med et smukt billede af jer?

Hvordan gør jeg en valentinsdags gave til hende personlig?

Det er super nemt at personliggøre vores valentinsgaver! Du vælger bare den gave du vil overraske hende med, uploader dit yndlingsbillede i vores online editor og tilføjer navn og/eller tekst. Tænk på et dejligt minde fra jeres sidste ferie sammen, et billede som minder dig om det særlige bånd i har. Du kan endda tilføje en sød hilsen og fortælle hende hvor meget du elsker hende.

De bedste valentinsgaver til en god pris

Hvis du leder efter små gaver til Valentinsdag som ikke koster en formue, så har vi også masser af gode gaveideer! En lille gave betyder ikke at den betyder mindre, for det det drejer sig om er at gaven kommer fra hjertet. Få hende til at føle sig elsket og værdsat uden at betale kassen for det!

Kærlighed handler ikke om penge eller valentinsgaver. Et brev fra hjertet som udtrykker dine følelser og blomster vil allerede gøre lykke hos modtageren. Det kan du gøre med et personligt kort eller en videohilsen.

Andre budgetvenlige valentinsdag gave ideer til hende er:

 1. En personlig ramme med billede
 2. En hjerteformet nøglering med billede
 3. En hjerteformet pude med eget design
 4. Et personligt duftlys
 5. En æske med dejlige valentinsdag chokolader

Hvad koster en valentinsgave til kærester?

Er du i tvivl om hvor meget du skal spendere på en valentinsgave til din kæreste? Det er der ikke noget simpelt svar på, da det kommer an på din egen økonomiske situation, og din elskedes forventninger.

At give en gave bør aldrig få dig til at gå fallit. Husk på at det er de betænksomme gaver som oftest betyder mere end noget penge kan købe. Hvis du ikke har et stort budget så kan du planlægge en hyggelig aktivitet som en romantisk skovtur, eller en hjemmelavet romantisk middag. Du kan også give hene en lille gave som minder hende om dig. Der er mange søde muligheder, der koster under 15 kr.

Det er vigtigt at tale sammen i et parforhold. Så hvis du er i tvivl, er det faktisk bedst bare at spørge kæresten eller konen, hvad forventningerne er. Måske vil hun hellere lave sjove ting sammen end at få en dyr gave, eller måske vil hun hellere spare sammen til noget i fremtiden. Husk på at hvis hun siger hun intet vil have, så er det altid en god ide alligevel at overraske hende med en sød lille gave.

Hos os kan du finde valentinsgaver allerede fra omkring 70 kr. Herunder er par valentinsdag gave ideer som koster omkring 70 kr:

 • I Love Milka - Chokolade gaveæske: Overrask hende med en kærligheds gaveæske fra Milka med billede og dejlige chokolader.
 • Krus med billede: Tilføj dit bedste billede og pift det op med dine hjerte eller andre søde designs
 • Et sæt magneter med billeder af jer på vil helt sikkert gøre glæde på køleskabet
 • En mulepose med eget design
 • Tørrede blomster i flot træholder

Gå på opdagelse i vores billige gaveideer. Det behøver slet ikke at koste mange penge at vise kærligheden på

Romantiske valentinsgaver til omkring 300 kr

Har i været sammen i noget tid og vil du gerne spendere lidt mere på en valentinsgave til kvinden i dit liv på valentinsdag?

Hos YourSurprise har vi lavet kreative valentinsgaver til kvinder, piger, mødre, svigermødre og selvfølgelig søstre i meget lang tid. Derfor er vi eksperter i at finde virkelig originale overraskelser som kan personliggøres. Det vil gøre din valentinsgave helt unik!

Hvad siger du for eksempel til disse helt originale valentine gaver?

 • En mega chokolade med billede - fra kendte mærker som Milka, Côte d'Or, Toblerone, Kitkat eller Twix. "Vejen til hjertet går igennem maven" siger man, derfor er dette den perfekte gave til valentinsdag.
 • Er armbånd med indgravering
 • En valentin krammebamse i størrelse medium, stor eller XXL med et billede af jer sammen, så hun kan kramme den når i ikke er sammen.
 • En Kimono med navn eller tekst er med garanti noget hun aldrig har fået til Valentinsdag. Fås i forskellige farver og print, går du efter en lilla eller sort kimono? Eller er din kæreste mere til panter print?

En buket blomster eller roser er altid en god valentinsgave, men med vores betænksomme valentinsgave ideer viser du at du virkelig har tænkt over at finde de perfekte valentinsgave til hende.

En helt speciel valentinsdag vil hun helt sikkert sætte pris på!

Leder du efter en Valentinsgave til ham, så har vi masser af ideer som alle mænd vil elske lige her!