Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Skab de perfekte Valentinsdagsgaver til ham med foto, navn og/eller tekst efter eget valg, og forkæl den specielle mand i dit liv denne Valentinsdag.

137 Gaver

Du har set 48 af 137 gaver

Valentinsgaver til ham

I al hemmelighed kan alle mænd lide det, når man tænker på dem. Det samme med Valentine. Nogle mænd siger at de synes det er noget pjat med Valentinsdag. Men når du kommer med en gave, sætter du et smil på deres ansigt hver gang. Udover at overraske ham med en dejlig duft, er der tusindvis af måder at overraske mænd på en original måde med en Valentinsgave til ham.

Tag en anden tilgang i år. Arbejd for eksempel dagen lang som en gave. Start dagen med morgenmad på sengen og læg et brev under hans bestik. Sig ikke hvad dette brev står for, og hvorfor han får det. Målet med dette er at få ham til at lave et ord ud af bogstaver i slutningen af dagen, som du udleverer hele dagen igennem. Det ord der dukker op kan så for eksempel være det sted hvor du har gemt din Valentinsgave til din ven. Fordi han får breve hele dagen og ikke ved hvad det er for noget, bliver din kæreste nysgerrig og fuld af spørgsmål. Hvis din ven har fundet frem til ordet og finder sin gave på dit sted, vil det være en stor overraskelse. Dette er en super enkel metode til at give ham din Valentinsgave på en original måde.

Valentinsdagsideer til ham

Der er selvfølgelig mange flere kreative måder at vise din kærlighed til din ven på med en Valentinsgave. For at få lidt inspiration er her nogle eksempler:

1) Gå ud at spise et romantisk sted, og giv din gave ved desserten

2) Giv din Valentinsgave en dag for tidligt, så han ikke havde nogen chance for at forudse den

3) Læg din gave i en ballon med konfetti, så han skal baldre ballonen for at få sin gave

Udover en god måde at overraske ham på, vil du også gerne gøre ham glad med sin gave. Leder du efter en original Valentinsdagsgave til ham i år? Så gå efter en personlig Valentinsdagsgave med foto og tekst. Vælg dine mest romantiske billeder, så han kan nyde dine smukkeste øjeblikke hver dag.

Vores foretrukne Valentinsdag gaver til mænd

Vi har samlet vores foretrukne Valentinsdagsgaver til ham for dig:

1) Design din egen par par-nu-eller-aldrig-bog

2) Er han en rigtig slikmås? Så giv ham en personliggjort toblerone-bar

3) En go gammel: Giv ham et håndskrevet brev

4) Laver han de lækreste retter til dig? Overrask ham med et personligt læderforklæde

Billige Valentinsgaveideer til ham

Du vil sikkert gerne have, at jeres Valentinsdag skal være speciel. At se smilet fra den person du elsker gennem en uventet gave er den bedste følelse. Følelser og lykke du ikke kan finde ord for. Du behøver ikke et stort budget for sådan en gave, som du måske tror. Der er så mange billige gaveideer til Valentinsdag, som vil overraske dig.

Hemmeligheden? Lav en gave specielt designet til din ven, måske med en særlig tanke bag den. Tjek dine yndlingsbilleder af jer sammen, tænk på en sød besked, og skab den perfekte overraskelse! Oplev alle gaveideer til Valentinsdag under 20 € Blog- Valentinsdagsgaver under 20 €

De mest originale Valentinsdagsgaver til ham i 2023

Du kender helt sikkert din kæreste eller mand bedre end nogen anden. I har sikkert været sammen i årevis, eller I har lært hinanden at kende dag efter dag. Hvis han er den kærlige type, vil han helt sikkert elske at modtage en romantisk gave. Hvis romantik på den anden side ikke er i hendes natur, kunne hun stadig sætte stor pris på en uventet gave. Det er ikke altid nemt at finde den bedst egnede gave, men med noget unikt og originalt er du på den sikre side! For eksempel er en af de mest populære Valentinsdagsgaver til mænd en tanke at dele med din elskede, en oplevelse at huske sammen. Hvis I allerede har haft en masse oplevelser, kan et fotoalbum samle dem alle eller måske en sjov personlig bog til elskende. Hvis du derimod vil skabe nye øjeblikke at huske sammen, så overrask ham med en personlig kuffert til en weekend eller et køkkenforklæde til det madlavningskursus han har ønsket så meget.

Leder du efter en Valentinsdagsgave til din kæreste, men er du løbet tør for ideer? Her er en liste over vores favoritter!

  • Et sæt til at lave din egen håndværksøl derhjemme
  • En æske med din yndlings whisky
  • Et personligt forklæde i økologisk læder
  • Et ølsmagningssæt med 5 forskellige øl
  • Søde boxershorts personliggjort med et billede
  • Et læderarmbånd med hendes navn

Valentinsdagsgavepakker til ham

En af de gaver, mænd altid værdsætter til Valentinsdag, er gavepakken, fordi den giver dig mulighed for at sende forskellige tanker indenfor i en smuk personlig pakke. Du kan vælge en gaveæske til kropspleje med for eksempel Axe-produkter eller et sæt badesæber. For dem der elsker at nyde en frisk øl efter en arbejdsdag kan valget falde på ølsmagningssættene. For en endnu mere elegant gave kan personlig champagne ikke undgå at blive lige så værdsat. Blandt drikkevarerne kan du vælge mellem et bredt udvalg af likører og bitter i skræddersyet emballage. Årets nyhed er en skræddersyet pakke med snacks og drikkevarer, ledsaget af glas indgraveret med et navn.