Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask din kæreste eller mand med en personlig valentinsgave med eget billede, navn eller hilsen. Vi din kærlighed med en helt personlig gave, det vil han med garanti elske.   

187 Gaver

Du har set 48 af 187 gaver

Den perfekte Valentinsgave til ham

Selvom de fleste mænd ikke vil indrømme det, så elsker de at blive forkælet af deres partner til valentinsdag, også selvom de måske siger at han synes Valentine er noget pjat. Der er ikke noget bedre end når man kan mærke man er elsket og en god valentinsgave vil med garanti falde i god jord!

Der er masser af måder man fejrer valentinsdag på, det kan være du vil lave en lækker middag, overraske med morgenmad i soveværelset. Den 14 Februar er den mest romantiske dag på året så du kan sagtens glæde dig allerede. Under alle omstændigheder er en fantastisk gave et must som overraskelse til din kæreste eller mand.

Gør det på en anderledes og mere kreativ måde i år. Start dagen med morgenmad på sengen. Gør soveværelset hyggeligt med stearinlys og hyggelig musik, og læg et kort under hans tallerken med nogle søde ord. Du kan også gemme gaven til senere og give ham tips dagen igennem til hvor han kan finde sin gave.

Valentinsdag ideer til mænd: Overrask med en romantisk gave

Leder du efter idéer til hvordan du kan forkæle manden i dit liv på og vil du overraske ham med en romantisk dag og en unik valentinsgave til ham?

Herunder finder du lidt inspiration til en overraskelse fyldt med kærlighed.

 1. Tag ud og spise sammen på et dejligt sted som betyder noget for jer. Overrask ham under desserten med en personlig gave.
 2. Vil du gøre noget helt originalt så giv din vanlentinsgave en dag for tidligt. Det vil virkelig være en overraskelse.
 3. Gem din gave i en ballon med konfetti, så han skal baldre ballonen for at få sin gave

Udover at overraske ham med måden gaven gives på så vil du selvfølgelig også gerne gøre ham glad med en anderledes og romantisk gave d. 14 februar. Så leder du efter en original Valentinsdagsgave til ham i år? Så gå efter en personlig Valentinsdagsgave med billede og tekst. Vælg dine mest romantiske billeder, så han kan nyde jeres dejligste øjeblikke sammen hver dag.

Valentinsdag gave til ham: Vores Top 5 personlige gaver

Forkæl din kæreste eller partner med helt unikke gaver. Vi har samlet et par af vores populæreste Valentinsdagsgaver til ham til dig herunder:

 1. En gave æske med hans yndlings drink, med personlig etikette eller emballage vil altid falde i god jord
 2. Er han vild med chokolade? Så overrask ham med en personlig Toblerone med navn
 3. Oldie but goldie: Overrask ham med et sødt kort med nogle søde ord hvor du udtrykker din kærlighed til ham
 4. Laver han altid de lækreste retter til dig? Overrask ham med et personligt læderforklæde
 5. Vil du give en sjov gave som i med garanti vil få et godt grin over, så personliggør et par boksershorts med eget billede og design

Valentinsgaven til ham til en god pris

De fleste kvinder bruger gerne denne unikke lejlighed til at overraske deres kæreste med en dejlig dag og flotte gaver. Der er ikke noget bedre end at se glæden hos den du elsker når de får en helt uventet gave. Der er masser af idéer til valentinsdag som ikke behøver koster alverden. Det er nemlig tanken der tæller, og en gave der kommer direkte fra dit hjerte vil med garanti gøre mere lykke end du tror.

Hvad er hemmeligheden bag den bedste valentinsgave? Lav en personlig gave til din kæreste eller partner, måske noget som betyder noget særligt for jer. Alt du har brug for er billeder af jer sammen og at lægge din følelser i dine ord. Du kan finde idéer til gaveideer til Valentinsdagtil en lille pris her: Blog- Valentinsdagsgaver på budget

Den ultimative valentinsgave til ham er en helt personlig gave

Du kender helt sikkert din kæreste eller mand bedre end nogen anden. I har sikkert været sammen i årevis, og i har lært hinanden at kende dag efter dag. Hvis han er den kærlige type, vil han helt sikkert elske at modtage en romantisk gave.

Hvis han er lidt af en spasmager så kan du overraske ham med sjove gadgets eller andre uventede personlige gaver. Det er ikke altid nemt at finde den perfekte gave gave, men med noget unikt og originalt er du på den sikre side!

En af de mest populære gaver til mænd er oplevelsesgaver. Istedet for en klassisk flot buket blomster så gør Valentinsdag helt særlig ved at give ham en gave som i kan nyde sammen.

Har i været sammen længe og har i allerede masser af oplevelser sammen så smal alle jeres billeder i en romantisk fotobog som han kan nyde gang på gang. Vil du lave en ny oplevelse til jer så forkæl ham d. 14 februar med en personlig kuffert til et weekendophold fyldt med romantik! Eller hvad med et personligt forklæde til det madlavningskursus han så længe gerne har ville følge?

Leder du efter en Valentinsdagsgave til din kæreste, men er du løbet tør for ideer? Her er en liste over vores favoritter!

 • Et hjemmebryg øl sæt til at lave din egen øl derhjemme
 • En gave æske med hans yndlings whisky
 • Et personligt forklæde i økologisk læder som gør ham helt klar til køkkenet
 • En lækker ølgave æske med personlige øl
 • Søde boxershorts personliggjort med et billede
 • Et læderarmbånd med navn

Find inspiration til en unik valentinsgave til mænd

Hvor kvinder bliver glad for blomster, så bliver mænd ofte glad for er lækkert gavesæt. Vi har masser af forskellige gavesæt fra kropspleje og dufte til ølgaver og kasser med vin. Din kæreste vil helt sikkert får sit hjerte til at banke hurtigere når han forkæles med en gaver hvor du har lagt kærlighed og umage i. Hvilket gavesæt du vælger kommer helt an på hans personlighed.

Er han kreativ og kan han gøre de mindste ting lækre i køkkenet, så giv ham noget han kan bruge i køkkenet. Et ølgave sæt med personlig emballage eller endda personlige etiketter er ikke bare en god valentinsgave med til en hver lejlighed. Det er selvfølgelig heller ikke kun kvinder der kan lide et godt glas vin, så du kan også give ham en helt personlig vingave med snacks og måske et indgraveret glas. Vi har også personlig champagne som du kan nyde sammen med din kæreste når i har noget at fejre. . Det er da ren forkælelse.

Alle vores gaver kan sendes direkte til modtageren, så hvis du vil holde din identitet hemmelig overfor modtageren, så kan vi sørge for det hele.

En betænksom valentinsgave til kæreste

Valentinsdag er en fejring af kærlighed overfor alle dem vi elsker uanset om det er en kæreste, din mand eller en bedste ven. Forhåbentlig viser du din bedre halvdel året rundt at du elsker ham, men Valentinsdag er den perfekte anledning til at overraske ham med en sød og betænksom valentinsgave som kommer direkte fra hjertet. Og når du gør lidt ekstra ud af det behøver det ikke koste en formue!

Der er masser af valentinsgaver som passer til ethvert budget.

Synes du at blomster er for kedeligt og vil du gøre lidt mere ud af det? Herunder finder du et par gode valentinsgaver til mænd som ikke koster det store:

 • En læder nøglering med billede
 • En personlig vandflaske
 • Et indgraveret ølglas
 • Et termokrus med billede
 • En øloplukker eller vinåbner

Valentinsgaver til ham som vil gøre kæmpe indtryk

Valentinsgaver behøver ikke kun dreje sig om chokolade, blomster og røde roser. Til manden i dit liv som sætter pris på de finere ting i livet, kan du give noget mere luksuriøst. Vores luksus gadgets og produkter er ikke kun praktiske og af høj kvalitet, men de viser ham også hvor meget han betyder for dig.

Brug for inspiration? Hvad siger du til et indgraveret ur af træ med hans navn, et indgraveret læder armbånd eller en cocktail gavesæt?

Den perfekte valentinsdag: Fejr kærligheden med dejlige oplevelser sammen

Den perfekte valentinsgave til ham behøver ikke altid være en materialistisk gave. Nogle gange er det, der betyder allermest uforglemmelige oplevelser sammen, minder man kan værdsætte for altid.

Herunder et par ideer til hyggelige og unikke oplevelser du kan give din kæreste eller mand i valentinsgave:

 1. En vinsmagning: Planlæg en helt unik vinsmagning derhjemme med personligt indgraverede vinglas
 2. Et weekendophold: Overrask med en weekendtur til et sted, han altid har ville se. Gør det endnu mere særligt ved at afsløre planerne når du giver ham en personlig kuffert i valentinsgave!
 3. En lækker hjemmelavet middag: Vælg hans yndlingsretter og slut af med en dejlig dessert. Dæk bordet med indgraverede glas og personlige servietter med jeres initialer.
 4. Et madlavningskursus: Hvis han er vild med at lave mad, så er en kulinarisk oplevelse måske lige noget for ham. Han kan lære nye teknikker, nye opskrifter og sammen kan i nyde hans nye kunster. Du kan lave et personligt forklæde til ham til lejligheden!

En sjov Valentinsgave til ham med personligt twist

Valentinsdag er en anledning til at fejre din kærlighed sammen med den du elsker. Selvom det er en romantisk fejring, så er det altid en god ide at tilføje en god portion humor med sjove valentinsgaver til ham som helt sikkert vil få det helt store smil frem. En sjov valentinsgave som samtidig bliver et varigt minde.

Nogle sjove valentinsgaver som han helt sikkert vil elske er: Boksershorts eller strømper med eget design og billede; En krammebamse med eget ansigt, en personlig bøllehat, et slips med billede, personlige hjemmesko eller en ballon med eget design.

3 tips til en hjemmelavet valentinsgave til ham

Det kan være noget af en udfordring at finde den bedste valentinsgave til manden i dit liv. Det er en dag hvor du vil vise din kærlighed, og en betænksom gave siger mere end tusind ord.

Uanset om din mand er vild med sjove gadgets, går op i mode eller er en der sætter pris på simple men romantiske gaver, så kan disse 3 gaveideer til valentinsdag gør jeres valentinsdag helt uforglemmelig.

Valentinsgave til mænd der elsker at rejse

Hvis din kæreste elsker at rejse, vil han sikkert sætte pris på en personlig rejsedagbog, en personlig rygsæk, en ny læderpung med indgravering eller et flot bagagemærke af læder.

Valentinsgave til mænd der elsker at lave mad

Hvis har er en ægte køkken prins, så overrask ham med personligt køkkenudstyr med hans navn. Noget af vores mest populære køkkengrej er: grillredskaber, skærebræt og tapasbræt, køkkenredskaber af bambus, indgraveret salt og peberkværn, vinkøler og meget meget mere.

Valentinsgaver til mænd der er romantiske

Er han den romantiske type, så gå efter en gave, der går lige i hjertet. Tænk for eksempel på romantiske tider i har haft sammen, som f.eks en fotobog fyldt med billeder af jeres minder sammen, et billede på lærred, printede fotorammer, hjerteformede chokolader med billede eller en pude med eget design.

Den populæreste valentinsdag gave til ham er ikke så overraskende: Chokolade! Chokolader fås i alle mulige former og smage men den sidste nye trend er at personliggøre din valentinsdag chokolade med et billede, navn og personlig hilsen. Fra kæmpe chokolader til hjertechokolader, vi har en chokolade gave til enhver mand.

Små gaver som betyder noget er også en meget populær valentinsgave: f.eks et krus med billede, søde bamser, strømper med billede og personlige fotorammer.

En af de aller nyeste trends er at brygge din egen øl derhjemme eller en personlig gaveæske med en flaske af hans yndlings spiritus, yndlings vin eller øl.

Det vil gøre hans dag helt uforglemmelig hvis du giver ham en helt særlig valentinsgave. De tanker og overvejelser du har lagt bag din gave vil gøre det endnu mere særligt, som vil gøre det til en valentinsdag, han aldrig vil glemme.