Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis du snar skal fejre en stor begivenhed eller er på udkig efter den perfekte borddekoration, så udforsk vores brede udvalg af personligt bordpynt, med foto og/eller tekst efter eget valg. Perfekt til dit eget hjem eller som en speciel gave til dine kære.

76 Gaver

Du har set 48 af 76 gaver

Julbord dekorationer

Bordpynt og ideer til at dekorere det

Bordpynt og ideer til at dekorere det

Når de tænker på at arrangere en frokost eller middag, kommer de ofte med deres egne ideer og energier om mad og drikke. Det er selvfølgelig vigtigt at de spisende får en god oplevelse med fremragende retter og de rigtige drikkevarer, men det er vigtigt ikke at glemme pynten til bordet! Et stilfuldt dekoreret bord gør atmosfæren straks mere indbydende.

Hvis du arrangerer en middag, måske ligesom julen , kan du følge nogle tips og finde ud af, hvordan du pynter bordet med stil med unikt og personlige accessories. Du kan også købe en flot bordpynt til en anden, der har inviteret dig, eller til en, der holder housewarming.

5 dekorationer til borddækning

For et uforglemmeligt bord kan du fokusere på personligt service med navnet på hver enkelt frokost/middagsgæst. Her er nogle af YourSurprise-produkterne til at dekorere dit bord:

  • Glas : vinglas, vandglas og toastglas indgraveret med navn og/eller et design;
  • Dækservietter: American style med navnet indgraveret på overfladen eller med et trykt foto;
  • Vinkøler: for at holde vinflasker kolde;
  • Ølbrikker: i graveret læder eller i kork trykt med foto
  • Salt- og peberkværn: i træ indgraveret med navn

Idéer til julebordet

I julen er det bestemt traditionelt at lægge lidt flere kræfter i borddækningen. Når alt kommer til alt, vil du gøre det mest mulige ud af at dele lejligheden med dine kære. Til et bord i fuld julestil kan du tænke på at skabe stemningen ved brug af personlige stearinlys eller snebolde med et foto. Du kan også servere dine retter på indgraverede skærebrætter i træ eller specialfremstillede bakker med foto og juledesign.