• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Øl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveret
Øl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveretØl gaveæske med glas - indgraveret

Øl gaveæske med indgraveret glas - Duvel Moortgat

kr. 239
Forretningsordre

Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)

  • Delicious flaske øl med specielle raffinerede glas af Royal Leerdam
  • Din tekst forevigt laseret i glasset
  • En gave til toast hver særlige lejlighed
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om ølgavesæt med indgraveret glas:
Indhold: Stor flaske Duvel Moortgat og et indgraveret ølglas
Brand ølglas: Royal Leerdam
Type: Munique
Engravement: hvid, slutresultatet vil være lidt anderledes end forhåndsvisningen på hjemmesiden

Duvel Moortgat
Indhold: 750 ml
Alkoholprocent: 9,5%
Oprindelsesland: Belgien
Karakter: En populær blond belgisk ale, lavet af 100% naturlige ingredienser. Denne øl er blevet modnet i to måneder i kælderen i Moortgat bryggeriet. Dette resulterer i en unik smagning øl med høj gæring.

øl gaveæske med indgraveret glas er den perfekte gave til enhver øl elsker!

Hvis du er på udkig efter en personlig gave med et luksuriøst udseende, er ølgaven indstillet med glas, hvad du har brug for! Den smukke trækasse er fyldt med en stor flaske Duvel Moortgat og et dejligt ølglas. En lækker speciel øl med fantastiske ølglas lavet af Royal Leerdam. Men den særlige ting ved denne ølgavesæt med glas er, at du kan grave ølglasset med et smukt design og et navn. På denne måde kan du lave en personlig gave til venner, familie eller endda en forretningspartner om et sekund. En unik overraskelse for enhver øl elsker!

Ølglasset er 20 cm højt og har et indhold på 49 cl. Fordi glasset er opvaskemaskine sikkert, kan din ven, familiemedlem eller kollega nyde sit eget ølglas i en super lang tid. Vælg et af de specielle designs og tilføj det navn, du vil være indgraveret i glasset. Vi vil sørge for, at din skabning bliver indgraveret i ølglasset med stor omhu og masser af kærlighed. Skål til denne super cool gave!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Øl gaveæske med indgraveret glas - Duvel Moortgat ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med