Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis en af dine kære nyder at slappe af med et dejligt glas whisky, så overrask vedkommende med sin helt egen personlige whiskygave med foto, navn, logo og/eller tekst efter eget valg. En bred vifte af whiskymærker fås med tryk eller gravering.

15 Gaver

Den lækreste whisky som en personlig gave

Hvis du leder efter en god flaske whisky, er du kommet til det rette sted. Hvis den, du holder af, nyder et godt glas whisky om aftenen, er personens helt egen flaske den perfekte gave. Vores lækre whisky kan nydes ren eller med is, uanset hvad man foretrækker. Whisky er også en ingrediens i mange cocktails. Hver flaske whisky sendes i dens egen trækasse, som kan tilpasses med det foto(s) og/eller den tekst, du selv vælger. Den perfekte gave til enhver whiskyentusiast!

Single malt whisky i en personlig kasse

Single malt whisky har ofte en særlig smag og består af whisky fra et enkelt destilleri. Single malt betyder ikke, at der ikke blandes noget: man blander sikkert flere whiskyer, fra det samme destilleri. Single malt whisky er et perfekt firma- eller takkegave. Vores single malt whiskys er: Dalwhinnie 15 Years, Glenmorangie Original, Highland Park 12 Years, The Balvenie, Ardbeg og Laphroaig. Ardberg 10 Years er et godt valg. Denne single malt whisky er lavet i whiskyparadiset 'Islay' - sydvest for Skotland. Denne whisky har en kompleks smag, med noter af kaffe og chokolade.

En tungere, mere røget whisky er Laphroaig 10 Years. Denne whisky er sød, med aromaer af røg og græs. Den perfekte drink til en regnfuld aften.

Blended whisky i en personlig kasse

Blended betyder, at to eller flere whiskymærker blandes sammen og skaber et nyt produkt: en blandet (blended) whisky. En af de bedst kendte, blandede whiskyer er Jameson. De blandede whiskyer, der er med i vores sortiment, er: Label 5, Glen Talloch, Peaky Blinders Whisky, The Famous Grouse og Jameson. Ud over de blandede whiskyer, har vi også blandet, skotsk malt-whisky, som er to typer af skotsk single malt, der kombineres for at skabe et nyt produkt.

Er det whisky eller whiskey?

Du har måske bemærket, at nogle mærker bruger ordet 'whisky', mens andre bruger 'whisky'. Hvad bestemmer stavemåden? Den bestemmes af oprindelseslandet. Hvis den er lavet i Irland eller Amerika, kaldes den 'whiskey'. Hvis den produceres i Skotland, Japan, Canada eller Indien, kaldes den 'whisky'.

Personlige whisky-gave sæt

Du kan godt give dem en flaske whisky, men hvorfor ikke vælge et whiskygavesæt? Alle vores whiskyer kommer i en flot trækasse, som kan tilpasses med de fotos og/eller tekster, du selv vælger. Bare upload dine fotos i vores online editor og tilføj din tekst, så du skaber en helt unik whiskygave. Hvis du vil, kan du endda tilføje den perfekte finish til din gave, ved at tilføje et smukt sæt graverede whiskyglas. Vi graverer en valgfri tekst i glassene, ved hjælp af de nyeste laserteknikker. Glassene tåler opvaskemaskine, da graveringen ikke falmer.

Skotsk whisky

Hvis du leder efter den perfekte gave til en, der elsker skotsk whisky, behøver du ikke at lede længere. Vi tilbyder masser af skotsk whisky, og alt kommer i en personlig kasse. Skotsk whisky har ofte en ganske røget smag. Vores skotske whiskys er:

  • Dalwhinnie
  • Glen Talloch - Glenmorangie
  • Highland Park
  • Label 5
  • The Balvenie
  • The Famous Grouse
  • Laphroaig

Irsk whiskey

I modsætning til skotsk whisky, har irske whiskeyer en blødere finish, med en rig, kraftig smag. Det siges, at når en irsk forfatter græder, græder han whiskey-tårer. Whiskey var en højt elsket drink blandt forfattere, der plejede at lindre deres skriveblokering. Vores irske whiskeyer er: - Peaky Blinders Whiskey

  • Jameson

Amerikanske whiskeys

Amerikanske whiskeys er ofte majsbaserede, da majs er lettere at dyrke i Amerika end korn. De bedst kendte amerikanske whiskeys er Bourbon og Tenessee whisky. Begge laves med 51% korn, selvom Tenessee-whiskeyen filtreres ved hjælp af trækul. Jack Daniels er et af de to kendte mærker, inden for Tenessee-whisky. Vores amerikanske whiskeys er:

  • Jack Daniels

Graverede whiskyglas

En velsmagende whisky nydes bedst af ens helt eget whiskyglas. Få whiskyglas graveret med valgfrit navn og/eller tekst, sammen med et af vores flotte designs. Den perfekte gave til jul, fødselsdage og jubilæer. Lav dit eget tidløse, enestående graverede whiskyglas, som kan bruges til enhver lejlighed, på et øjeblik!