Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis du er på jagt efter den perfekte gave til morfar, eller en skøn personlig gave til farfar så har YourSurprise et kæmpe udvalg af gaver som din morfar og farfar vil elske. Personlige gaver med billede, navn og tekst. 

111 Gaver

Du har set 48 af 111 gaver

Find den bedste gave til morfar til enhver anledning

Det kan godt være lidt af en udfordring at finde den perfekte gave til morfar eller farfar. Hvad giver man en som har så særlig en betydning for en, og som har levet et helt liv, og har modtaget masser af gaver i årenes løb? Manden, der har set det hele, er fyldt med anekdoter om de gode gamle dage, og samtidig aldrig beder om noget særligt? Bedstefædre er noget helt særligt. De har et helt livs erfaringer, historier fra før i tiden, og sidst men ikke mindst en ubetinget kærlighed til hans børn og børnebørn. Derfor vil du selvfølgelig gerne give dem noget betydningsfuldt, men samtidig praktisk.

Lad os gå på opdagelse i forskellige gaveideer som din morfar eller farfar virkelig vil sætte pris på. Uanset om du leder efter en fødselsdagsgave, fars dags gave, julegave eller bare fordi du gerne vil overraske ham. Til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til morfar, får du her nogle helt unikke ideer som passer til alle typer bedsteforældre.

Gave til farfar: overrask ham med en helt unik gave

Lige gyldig hvad anledningen er, din farfar eller morfar fortjener helt sikkert en særlig gave. Hvad med et fotoalbum for eksempel? En fotobog er en helt unik gave som enhver farfar eller morfar vil elske, og vil minde dem om de bedste minder med dig. Du kan lave dit eget personlige fotoalbum online. Du uploader blot dine yndlingsbilleder, tilføjer søde hilsner eller tekst efter eget valg, og vores gave eksperter vil sørge for at dit fotoalbum bliver printet i allerbedste kvalitet. Du kan gøre det lidt sjovt med sjove citater eller anekdoter, vælge skrifttype og farve..

Du kan også lave et helt unikt postkort af træ (i holder) med et billede af jer sammen. På den måde viser du ham, du tænker på ham, og er det en fin genstand i boligindretningen som altid vil minde ham om dig. Det passer perfekt på natbordet eller på en hylde i stuen, lige gyldig hvad er det en anderledes og rustik måde at lave en fotoramme på. Du vælger selv, billede, design og tekst, og på den måde bliver det helt personligt.

Hvad er den bedste personlige gave til bedstefar?

En personlig gave til morfar eller farfar gør enhver særlig anledning endnu mere autentisk og uforglemmelig. Du kan tilføje et billede af et minde i har sammen, et digt, et citat eller hvad som helst som minder dig om ham. Du kan også tilføje hans navn eller bare morfar eller farfar som et ekstra personligt touch.

Gave til bedstefar: 5 gaveideer til verdens bedste morfar eller farfar

Lad os kigge på nogle unikke og betænksomme gaver som helt sikkert vil få smilet frem hos din morfar eller farfar:

 • Glas indgraveret med hans fornavn eller bare “morfar” eller “farfar. Eller en personlig flaske vin med personlig etikette eller en anden spiritus som din bedstefar er vild med.
 • Gaveæsker med øl eller vin er også altid et hit hos enhver morfar eller farfar.
 • Et indgraveret bælte, machetknapper eller en halskæde er elegante og tidsløse gaver til morfar
 • Chokolade gaveæsker som er gjort personlige med eget billede og navn er også en fantastisk gaveide til en bedstefar med en sød tand.
 • En personlig rygsæk eller kuffert er perfekte gaver til bedstefædre, der elsker at opleve og rejse.

En original gave Morfar vil elske på sin fødselsdag

Leder du efter en original fødselsdagsgave til din morfar eller farfar?

 • Et luksuriøst armbåndsur af træ

Dette smukke, helt unikke armbåndsur af træ kunne med sikkerhed blive hans yndlings accessory. Du kan personliggøre det med indgravering af navn, eller fødselsdato for eksempel.

 • En nøglering eller et vægur med eget billede

En nøglering af rustfrit stål, en læder nøglering eller et vægur til køkkenet med billede er alle praktiske men sjove gaver til bedsteforældre. Og med eget billede og tekst vil det helt sikkert være en helt original gave som han vil elske.

Find en Farfar gave eller Morfar gaver til Bedsteforældredag

Bedsteforældredag er en fantastisk anledning til at vise dem hvor meget du holder af dem og sætter pris på dem. Derfor er det vigtigt at finde den bedste gave til bedsteforældre.

Til Bedsteforældredag anbefaler vi for eksempel at gå efter:

 • Grillredskaber i personligt læderetui

Hvis din farfar eller morfar elsker grillaftener med venner og familie, er dette praktiske sæt den perfekte gave. Grillredskaberne er lavet af rustfrit stål og egetræ, mens etuiet er lavet af højkvalitets bøffellæder. Etuiet er udstyret med 3 lommer hvor redskaberne kan opbevares:En tang, en spatel og en stegegaffel. En tekst eller et navn kan indgraveres på læder etuiet.

 • Et personligt og unikt vejskilt

En unik farfar eller morfar fortjener helt sikkert en sjov gave. Et dekorativt vejskilt med egen tekst vil tilføje et cool personligt touch til hans kontor, man cave, garage eller skur.

Hvornår er det Bedsteforældredag?

Bedsteforældredag fejres på forskellige datoer i forskellige lande.

For eksempel fejrer de i Frankrig bedstemødredag den første søndag i marts, og bedstefædredag den første søndag i oktober.

I USA og Canada fejres Bedsteforældredag den første søndag i september. I Spanien, Argentina og Paraguay fejrer de det d. 26. juli, og i Italien d. 2. oktober.

I Danmark fejrer vi Bedsteforældredag den første fredag i September.

I 2024 er det derfor fredag d. 6. september og i 2025 fredag d. 5. september.

En personlig julegave til bedsteforældre vil gøre kæmpe indtryk

Julen er hjerternes tid, og derfor også den perfekte anledning til at vise din farfar eller morfar, hvor meget du sætter pris på ham. Derfor er det vigtigt at finde den bedste julegave til morfar eller farfar. Herunder finder du et par gode gaveideer:

 • En læder kortholder med gravering

Denne praktiske og kompakte gadget er den perfekte julegave til ham . Den kan holde op til 12 kort. Småpenge kan opbevares i en lille lomme med lynlås. Den kan personliggøres med din bedstefars initialer eller navn.

 • En personlig badekåbe med navn

Denne højkvalitets badekåbe er en dejlig gave til morfar til jul, som vil holde ham varm når han kommer ud af badet. Den kan personliggøres med eget navn eller f.eks “Morfar” eller “Farfar” som broderes på ryggen. Badekåben fås i flere forskellige farver og størrelser.

 • Et personligt puslespil

Julen er også en tid som symboliserer ekstra tid og hygge med familien og veneer. Et personligt pusespil med egne billeder er den perfekte gave til farfar eller morfar. Hele familien kan lægge det sammen og finde frem til det gemte budskab. Du kan selv vælge tekst, billeder og design og lave din egen helt unikke gave.

Gave til morfar eller farfar leveret lige til hans dør

Forestil dig overraskelsen på din farfars eller morfars ansigt, når han modtager en helt personlig gave lige hjem til døren. Vi kender alle sammen glæden ved at modtage en uventet pakke. Men fpr din bedstefar vil det være endnu mere særligt. Det er ikke bare en overraskelse, men ovenikøbet også en fra dig, hans elskede barnebarn!

Du vælger bare en leveringsadresse efter eget valg, så sørger vi for at din gave bliver leveret til hans dørtrin i en festlig kasse.

Og hvorfor ikke gå skridtet videre og tilføle en personlig hilsen lige fra hjertet. Tilføj et gratis lykønskningskort og skriv en personlig hilsen.

Så kom i gang med det samme, giv din morfars eller farfars dag lidt ekstra glans med en gave som leveres lige til døren, hvor som helst i verden, og mind ham om hvor meget du elsker ham.