• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Drikkevarer
Bestilt i dag, afsendt i dag
Bestilt i dag, afsendt i dag
Drikkevarer
Gavezoeker
Vis filtre
Skjul filtre
Type
Type
Farve
Farve
Oprindelsesland
Oprindelsesland
259 gaver til: drikkevarer
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 591 anmeldelser
Ayman
på 02-04-20

"Tak for god service. "

10 fra 10
Karin Majbritt..
på 02-04-20

"Intet overhovedet, har self kun handlet hos jeg 1gang,så hvis det går lige så godt næste gang jeg må.."

10 fra 10
Javiera ignacia..
på 30-03-20

"Very nice ! I like very much this page , beautiful gifts "

10 fra 10

drikkevarer

Har du noget at fejre, takke nogen, eller vil du bare vise din påskønnelse for en person? Overrask denne person med deres yndlingsdrik! Der er mange forskellige drikkevarer at vælge imellem, men kun på YourSurprise vil du gøre dem alle til personlige gaver.

Champagne

Nogle fejringer kræver en skål. En skål til en person, fremtiden eller en forretningsaftale. Det bliver en virkelig speciel lejlighed med en god champagne . Til små festligheder vælger du 375ml flasken Moët et Chandon, til større festligheder vælger du den almindelige størrelse flaske, for eksempel en Baron Fuenté Rosé.

Til den største fest anbefaler vi Magnum-flasken Baron Fuenté . Champagne vil gøre hver fest til en sjov og stilfuld begivenhed. Du behøver ikke vente til det er en fødselsdag, før du kan åbne en flot champagneflaske, du kan nyde denne lækre drik, når du vil!

Øl og vin

Det er ikke en hemmelighed at mænd elsker en kold øl nu og da. Men kvinder kan lige så meget elske denne drink. Der er øl gave sæt til enhver smag, fra frugtbar øl til internationale øl. Er du ikke meget af en ølfan? Intet problem! Vi tilbyder rød, hvid og rosevine fra Europa, Afrika og Sydamerika. Middage og housewarming partier er ikke komplet uden din favorit vin . Du kan tilføje dit yndlingsfoto eller et navn til vinetiketten for at gøre det til en personlig og enestående gave.

whisky

Fejre en præstation, fødselsdag eller jubilæum med en god flaske whisky. Skal du fyre og lækker cocktail med din whisky eller foretrækker du at drikke denne drik rent med et glas vand eller på klipperne? Der er lettere og tyngre whisky, så du vil altid finde den perfekte til dig! Whisky er afsendt i luksus træbokse, hvoraf du kan tilpasse låget. Du kan også give en flaske whisky som en forretningsgave og bruge firmaets logo på låget af gaveæsken.

Havn

En port er en stærk vin fra Portugal. Nyd denne drik som en aperitif eller som dessertvin. Port kan opdeles i to forskellige kategorier. Den første er Ruby, som er frugtagtig og den anden er Tawny, som har en mere nutty smag til den. Grahams Fine Ruby og Grahams Fine Tawny er perfekte eksempler på de forskellige typer havne. Derudover tilbyder vi også 10 og 20 år gamle havne . På YourSurprise finder du de bedste portvine til enhver lejlighed. Denne gave vil blive nydt indtil den sidste dråbe!