Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Personlige dimissionsgaver

Hvis du vil ønske tillykke med blot en lille ting, så send et personligt lykønskningskort! Du kan hurtigt og nemt lave dit personlige trækort i vores online editor. Vælg dit design og tilføj et billede og/eller tekst efter eget valg. Herefter sørger vi for at lave dit trækort med største omhu og præcision samt at få det afsendt til tiden.

Sjove personlige gaver til de sidste afsluttende eksamener

Enhver fest har brug for en flaske bobler! Her hos YourSurprise har vi et udvalg af flere forskellige slags lækre champagner, der kan fås med en personlig etiket eller trææske. Hvis du vælger champagnen i trææsken, kan du tilføje et billede og/eller tekst efter eget valg, som du kan få printet eller indgraveret på låget. Du laver blot dig eget design i vores brugervenlige online editor, ved at uploade dit foretrukne billede eller vælge et af vores flotte designs. Tilføj en personlig besked som afsluttende finish, derefter tager vi os af resten!

Hvis du ønsker en gave, som kan forblive et minde, så vælg vores champagnesæt, der er inklusive 2 indgraverede champagneglas. Du kan gøre glassene personlige ved at tilføje tekst efter eget valg, som indgraveres på glassene. Herefter har du et smukt minde, og glassene kan gå i opvaskemaskinen.

Hvis du er på udkig efter en dimissionsgave til én, der har en sød tand, så kan du ikke gå galt i byen med et Chupa Chups-slikkepindstårn. Tårnet har intet mindre end 200 (!) slikpinde, og det kan gøres personligt med et billede og/eller tekst efter dit valg. Ønsk én du holder af tillykke med eksamensbeviset eller kørekortet.

Hvis du ønsker en ikke-spiselig gave, så er vores personlige kopper en super god ide. Du skal blot vælge dit ønskede design, samt tilføje dit eget billede og/eller tekst. Vores kopper kan gå i opvaskemaskinen, så de kan bruges igen og igen!

Flere grunde til at fejre noget

Vores gaver egner sig til mere end dimissioner. De kan også blive givet til personer, man holder af, der får kørekort, har fuldført en specielt udfordrende år i skolen, på gymnasiet eller universitetet eller som har fuldført et kursus ved siden af deres nuværende job.

En gave til den der består de afsluttende eksamener

Det er tid til endelig at lukke bøgerne og holde en lille pause! Er det ikke en dejlig fornemmelsen, når man er færdig med alle eksamenerne? Du føler dig fri, mindre stresset og er formentlig også lidt træt efter de lange hårde studier. Derfor bør du bruge lidt tid på dig selv nu. Det er vigtigt for dit velvære og dit sind! En lille fest med dine venner kan være en god idé, og hvorfor ikke... I kan lege gaveleg og bytte nogle søde gaver... personlige gaver for at være ærlig, så du vil huske disse dage for altid!

Gaver til den, der har afsluttet sin eksamen

Har din bedste ven eller din slægtning lige afsluttet sine eksamener? Så bør du overraske den person med en særlig gave! Hvis du ikke selv har en god idé, er det ikke et problem, for vi er her klar til at hjælpe dig! Du kan personliggøre et etui til en bærbar computer i læder, som vil være virkelig nyttig i fremtiden, eller du kan forære en personlig notesbog med en personlig pen

Færdiguddannet... den store dag

Endelig blev du færdig! Ideen om at være færdiguddannet er ikke længere en fjern drøm, vi venter alle utålmodigt på denne store dag, og når den ankommer, har vi ikke engang tid til helt at forstå det! Så mange følelser og så mange ting der skal gøres, så der ofte ikke er tid til at hvile og indse, hvad der netop er sker. Du arrangerer sandsynligvis en fest, og vi kan hjælpe dig med at gøre den speciel og uforglemmelig! Med hensyn til udsmykningen foreslår vi dig personlige balloner med et sjovt billede og/eller en tekst. Du kan også personliggøre nogle hættetrøjer med dit navn og datoen for din sidste eksamen eller du kan vælge et sejt billede... og når du og dine venner bærer hættetrøjen, bliver festen endnu bedre! En anden original idé er at give en lille eksamensgave til alle deltagerne, som for eksempel en personlig nøglering.