Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Alle Graduation gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1891 anmeldelser
Birgitte Eis..
på 10-01-22

"Det var hurtigt at bestille og nemt, hurtig levering og så flot vare - tusinde tak 🙏🏻 Mh Birgitte .."

10 fra 10
Louise
på 09-01-22

"Meget overskuelig hjemmeside og fik varerne leveret hurtigere end først antaget. "

10 fra 10
Line
på 07-01-22

"Glassene jeg fik hjem var i perfekt stand og i bedre kvalitet jeg havde regnet med for pengene - alt.."

10 fra 10

Personlige dimissionsgaver

Hvis du vil ønske tillykke med blot en lille ting, så send et personligt lykønskningskort! Du kan hurtigt og nemt lave dit personlige trækort i vores online editor. Vælg dit design og tilføj et billede og/eller tekst efter eget valg. Herefter sørger vi for at lave dit trækort med største omhu og præcision samt at få det afsendt til tiden.

Sjove personlige gaver til de sidste afsluttende eksamener

Enhver fest har brug for en flaske bobler! Her hos YourSurprise har vi et udvalg af flere forskellige slags lækre champagner, der kan fås med en personlig etiket eller trææske. Hvis du vælger champagnen i trææsken, kan du tilføje et billede og/eller tekst efter eget valg, som du kan få printet eller indgraveret på låget. Du laver blot dig eget design i vores brugervenlige online editor, ved at uploade dit foretrukne billede eller vælge et af vores flotte designs. Tilføj en personlig besked som afsluttende finish, derefter tager vi os af resten!

Hvis du ønsker en gave, som kan forblive et minde, så vælg vores champagnesæt, der er inklusive 2 indgraverede champagneglas. Du kan gøre glassene personlige ved at tilføje tekst efter eget valg, som indgraveres på glassene. Herefter har du et smukt minde, og glassene kan gå i opvaskemaskinen.

Hvis du er på udkig efter en dimissionsgave til én, der har en sød tand, så kan du ikke gå galt i byen med et Chupa Chups-slikkepindstårn. Tårnet har intet mindre end 200 (!) slikpinde, og det kan gøres personligt med et billede og/eller tekst efter dit valg. Ønsk én du holder af tillykke med eksamensbeviset eller kørekortet.

Hvis du ønsker en ikke-spiselig gave, så er vores personlige kopper en super god ide. Du skal blot vælge dit ønskede design, samt tilføje dit eget billede og/eller tekst. Vores kopper kan gå i opvaskemaskinen, så de kan bruges igen og igen!

Flere grunde til at fejre noget

Vores gaver egner sig til mere end dimissioner. De kan også blive givet til personer, man holder af, der får kørekort, har fuldført en specielt udfordrende år i skolen, på gymnasiet eller universitetet eller som har fuldført et kursus ved siden af deres nuværende job.