Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Studentereksamen er et meget vigtigt øjeblik, der bør fejres! Tjek studentergaverne ud, og skræddersy din yndlingsgave til en studerende, der snart får sit eksamensbevis.

203 Gaver

Du har set 48 af 203 gaver

Den bedste studentergave

Endelig! Efter du har studeret intensivt det sidste år, og kæmpet dig igennem et utal af søvnløse nætter, så er tiden endelig kommet til at lægge det bag dig og fejre at du har bestået eksamenen og er færdig med skolen. Vi ønsker alle studenter et stort tillykke! Du har arbejdet hårdt, bestået dine eksamener, og nu er det tid til at fejre dine præstationer. Men hvad er en fejring uden den perfekte studentergave? Hos YourSurprise kan du finde sjove studentergaver gjort helt personlige med eget billede og tekst.

Gave til student: hvad giver man?

En dimission eller studentereksamen er en vigtig milepæl i en persons liv og det skal fejres med en betydningsfuld og mindeværdig gave. Der er mange ideer til at gøre det, men det vigtigste er at det er noget som fejrer deres hårde arbejde og præstationer, eller noget som kigger fremad mod det nye kapitel i deres liv.

Til en student som starter med at arbejde med det samme, kunne du lave et personligt laptop sleeve eller en musemåtte. Til studenten som tager et sabbatår og måske skal ud og rejse, kan du gå efter en af vores ferie gaver, som en personlig kuffert, et kuffertmærke eller en rejsedagbog. Til studenten der er en rigtig festabe, og bare vil ligge studietiden bag sig, til ham eller hende kunne du give en cocktailshaker eller noget lækkert som en kæmpe chokolade.

Unik studentergave til ham og til hende

Tillykke! Din yndlings student har nået mållinjen og nu er det tid til at fejre deres præstationer med en mindeværdig studentergave. Uanset om de har bestået studentereksamenen, afrundet deres bachelor eller bestået deres kandidatuddannelse, så har vi et kæmpe udvalg af de bedste gaver til en student til både ham og hende. Så lad os gå på opdagelse og finde den perfekte gave til at fejre denne særlige milepæl:

 • Et trofæ med "bedste student" indgraveret
 • En indgraveret pen, en tidløs gave
 • En personlig pleje gaveæske til noget velfortjent afslapning
 • En indgraveret cocktail shaker eller indgraverede shotglas
 • En Chupa Chups slikkepinde buket med et lykønskningskort
 • En Milka chokoladegave med lækre chokolader og personlig hilsen

Studenter ønsker: Gode studentergaver

Så er der ikke længe til at glade studenter kører rundt i gaderne, og det er ved at være tid at tænke out-of-the-box og finde en virkelig unik gave. De bedste gaver er dem der er gjort helt personlige til modtageren.

Hos YourSurprise kan du finde unikke og sjove studentergaver og gøre dem helt personlige ved hjælp af din egen kreativitet og vores hjælp.

Herunder finder du et par studentergave ideer som helt sikkert vil være et hit:

 • En Celebrations chokolade gaveæske med navn
 • Et sæt indgraverede ølglas eller vinglas
 • Et chokolade telegram med din helt egen tekst. Du kan for eksempel skrive “ Tillykke, you did it!"
 • En buket tørrede blomster med kort
 • En kæmpe plade chokolade fra deres yndlingsmærke!
 • En læderpung med indgraveret navn eller initialer

Personlige dimissionsgaver

Hvis du vil ønske tillykke med blot en lille ting, så send et personligt lykønskningskort! Du kan hurtigt og nemt lave dit personlige trækort i vores online editor. Vælg dit design og tilføj et billede og/eller tekst efter eget valg. Herefter sørger vi for at lave dit trækort med største omhu og præcision samt at få det afsendt til tiden.

Sjove personlige gaver til de sidste afsluttende eksamener

Enhver fest har brug for en flaske bobler! Her hos YourSurprise har vi et udvalg af flere forskellige slags lækre champagner, der kan fås med en personlig etiket eller trææske. Hvis du vælger champagnen i trææsken, kan du tilføje et billede og/eller tekst efter eget valg, som du kan få printet eller indgraveret på låget. Du laver blot dig eget design i vores brugervenlige online editor, ved at uploade dit foretrukne billede eller vælge et af vores flotte designs. Tilføj en personlig besked som afsluttende finish, derefter tager vi os af resten!

Hvis du ønsker en gave, som kan forblive et minde, så vælg vores champagnesæt, der er inklusive 2 indgraverede champagneglas. Du kan gøre glassene personlige ved at tilføje tekst efter eget valg, som indgraveres på glassene. Herefter har du et smukt minde, og glassene kan gå i opvaskemaskinen.

Hvis du er på udkig efter en dimissionsgave til én, der har en sød tand, så kan du ikke gå galt i byen med et Chupa Chups-slikkepindstårn. Tårnet har intet mindre end 200 (!) slikpinde, og det kan gøres personligt med et billede og/eller tekst efter dit valg. Ønsk én du holder af tillykke med eksamensbeviset eller kørekortet.

Hvis du ønsker en ikke-spiselig gave, så er vores personlige kopper en super god ide. Du skal blot vælge dit ønskede design, samt tilføje dit eget billede og/eller tekst. Vores kopper kan gå i opvaskemaskinen, så de kan bruges igen og igen!

Flere grunde til at fejre noget

Vores gaver egner sig til mere end dimissioner. De kan også blive givet til personer, man holder af, der får kørekort, har fuldført en specielt udfordrende år i skolen, på gymnasiet eller universitetet eller som har fuldført et kursus ved siden af deres nuværende job.