• Mere end 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Spread a little happiness
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Alle Graviditetsmeddelelser gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1731 anmeldelser
Ellen
på 17-10-21

"Rigtig god kundeservice … hurtigt … en fornøjelse . "

10 fra 10
Thanekshan
på 17-10-21

"Kvaliteten er i top. :-) "

10 fra 10
Annabell
på 17-10-21

"Det var rigtig godt. Meget fint billede og virkelig god kvalitet. Tusind tak. Modtageren af gaven blev.."

10 fra 10

Annoncer din graviditet på en sjov, original måde

Det er bekræftet: du venter dig! Du kan få lavet en ultralydsscanning og se din baby første gang efter ca. 8 uger. Det er svært at holde på den fantastiske nyhed som forældre, så del den med familie og venner. Mange mennesker venter til efter de første 12 uger, med at fortælle hele verden det, men når de kommer til det, er det tid til en fantastisk graviditetsannoncering! Fortæl dine kolleger og naboer det og del din glæde med alle omkring dig.

Mange forældre vælger at annoncere deres graviditet på en original måde. En personlig gave med et foto og / eller en sød tekst. YourSurprise tilbyder masser af sjove babygaver, som kan tilpasses efter ønske. Der findes næppe nogen bedre måde at fortælle dine forældre på, at de skal være bedsteforældre, end med en personlig sparkedragt!

Perfekte gaver til graviditetsannonceringer

Når du annoncerer din graviditet, bliver alle og enhver rørt. Hvis du har fået lavet en ultralydscanning og har et foto, kan du trykke det på en gave og give den til dem, som du gerne vil dele din store nyhed med, på en helt speciel måde. Sparkedragter, sutter og puslespil er populære valg.

Saml et gavesæt

Hvis du virkelig vi gøre noget stort, så sammensæt et sjovt gavesæt til bedsteforældre, tanter og onkler. Du kan tilføje et personlig trækort og en sut med den valgte tekst. Kom det i en flot æske, og lad dem pakke deres gave ud! Glæd dig til at se deres overraskede ansigter, når de åbner den.

Fortæl bedsteforældre, venner og familie det på en sjov måde

Hvis babyen har en storebror eller -søster, kan du få ham eller hende til at bære en t-shirt, hvor der står, at han eller hun bliver storebror eller søster, når du besøger familie eller venner. Læn dig tilbage og se, hvilken af dine nærmeste, der ser det først!

Tip: Personlig sparkedragt med foto og navn

Alle ved, at sparkedragter er typisk babytøj. Det gør dem til den perfekte måde at annoncere din graviditet på. Vælg den mindste størrelse og en unisex-farve, som fx orange, rød, hvid eller grøn. Tilføj dit personlige præg efter eget valg, og husk, hvem gaven er til. Enhver modtager vil helt sikkert blive rigtigt overrasket!

Tip: Hængslet fotoramme med foto og tekst

Smukke fotos fortjener en flot præsentation. Skab den med en hængslet fotoramme fra YourSurprise, som er ideel til skabet, vindueskarmen eller bordet. Det er et fantastisk alternativ til en almindelig fotoramme. Sæt dit ultralydsprint på et af dine designs og tilføj en personlig tekst, som fx 'Vi glæder os til at møde dig' eller 'Tag dig god tid, lille skat'. Det bliver ekstra specielt at annoncere din graviditet sådan, når du tilføjer den forventede dato.

Tip: Kort til hele familien

Hvis du gerne vil give hele din familie og vennerne dine gode nyheder på samme tid, kan du lave et personligt kort til hver af dem, med din ultralydsscanning og en besked. YourSurprise tilbyder forskellige lykønskningskort og fotokort. Hvis du ikke lige vil tilføje ultralydssscanningen, har vi masser af sjove designs at vælge imellem.