Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vandflasker, drikkedunke, termokrus og termoflasker, alt sammen gjort personligt med et billede, navn eller en tekst, du vælger. Lav din egen unikke drikkedunk med navn nemt og simpelt.

19 Gaver

Personlige drikkedunke med navn og anden tryk på drikkedunk

En populær og super praktisk gave: en personlig drikkedunk som du kan tage med, hvor end du skal hen, uanset om det er til vand, kaffe eller te. Vil du gerne have din egen termoflaske eller et helt unikt termokrus med hank? Eller leder du efter en fin drikkedunk til børn til børnehaven eller skolen, med hans eller hendes eget navn eller billede på? Så er du kommet til rette sted! Gå på opdagelse i vores store udvalg af drikkedunke og termokrus som holder dine drikkevarer enten kolde eller varme. Du laver bare dit unikke eksemplar online, super nemt og simpelt.

En drikkedunk med tryk - En stilfuld gave

At give en gave er selvfølgelig først og fremmest for at gøre modtageren glad. Og det er endnu bedre, når det virkelig er en overraskelse. En personlig gave kombinerer det hele. I vores store udvalg af personlige gaver hos YourSurprise, finder du også forskellige slags drikkedunke med navn.

Hvorfor vælge en drikkedunk med navn?

Ved at give en drikkedunk med navn i gave, gør du en helt almindelig ting til en virkelig unik gave. Overrask din mand, din far eller bedste ven for eksempel med en drikkedunk med tryk, som for eksempel “Til Søren, 50 år fyldt med eventyr”.

Generelt set, forbinder vi ofte drikkedunke eller vandflasker med udendørsaktiviteter. Men derudover vil mange gerne tage deres yndlingsdrik med på arbejde. Så sker det ofte at flere har identiske flasker, og så kan det være svært at se forskel på dem. Det ser selvfølgelig ikke særligt kønt ud hvis du bare skriver dit navn med en vandfast tusch. Ved at lave din egen personlige drikkedunk med navn, ser det ikke bare pænere ud, men gør det det også nemmere at genkende din flaske.

Hvilken slags vandflaske med tryk kan man få?

YourSurprise tilbyder et stort udvalg af drikkedunke og vandflasker. Vi har flasker i alle mulige forskellige materialer, som for eksempel rustfrit stål, aluminium, glas, plastik, bambus og læder, eller aluminium og plastik.

Drikkedunkene fås i forskellige størrelser og typer, som kommer an på hvad den skal bruges til. En drikkedunk til børn indeholder generelt 320 ml. En termoflaske til vandreturen indeholder ofte op til 750 ml væske.

Vandflaskerne fås også i et stort udvalg af forskellige farver og coatings: aluminium, hvid, blå, brun, sort og lyserød.

Personligt termokrus

Til ham eller hende der altid er på farten, eller bare elsker at have en kop kaffe med sig overalt, så er vores personlige termokrus lige noget for dig. Termokruset er udstyret med en åbning, så du nemt kan drikke uden at skrue låget af. Det har også en hank så du altid har det lige ved hånden. Dette termokurs kan holde din drik varm i op til 6 timer, masser af tid til at få dig igennem morgenen på eller en lang togtur eller biltur. Det bedste er at vaske det i hånden, sådan sørger du for at din fine personaliseringforbliver så længe som muligt. Tilføj billede , et navn og en tekst efter eget valg, og det er det!

Personlig termoflaske med navn

Er du mere til termoflasker, en der virkelig holder på varmen? I vores udvalg har vi også en super flot personlig termoflaske med navn, som indeholder 50 cl og fås i 2 farver. Takket været dobbelt væg, holder din flaske drikkens temperatur, uanset om det er kolde eller varme drikkevarer, så bliver det på temperaturen i mange timer. Vores termoflasker med bambus låg er også isotermiske. Du kan personliggøre din termoflaske med navn og endda også med et billede. Det er nemt og simpelt: med kun et par klik er din kreation klar til produktion.

Personalisering og print metoder

En af de vigtigste ting at være opmærksom på er de forskellige måder du kan personliggøre din drikkedunk på. Afhængigt af din ønsker kan du vælge en drikkedunk med navn eller en vandflaske med billede. Du kan selvfølgelig helt selv bestemme hvilket navn eller tekst du vil bruge.

Måden flasken personliggøres på varierer fra flaske til flaske. Du kan både få printet dit billede i allerhøjeste HD kvalitet, eller endda med laser gravering.

Hvem leder du efter en drikkedunk med navn til?

Hvilken slags drikkedunk du har brug for kommer selvfølgelig også an på til hvem det er til. Herunder finder du et par eksempler:

Personlig drikkedunk til voksne

Der er uendeligt mange muligheder når det kommer til drikkedunke til voksne. En lommelærke er selvfølgelig designet eksklusivt til voksne. Det er derfor vigtigt at overveje til hvilket formål drikkedunken skal bruges. Hvis det for eksempel er til en der går lange vandreture. Så er en drikkedunk som kan hægtes på en rygsæk den bedste løsning.

Personlig drikkedunk til børn

En børne drikkedunk eller vandflaske er egentlig bare en drikkedunk som barnet kan bruge i børnehaven eller i skolen. Det er for eksempel smart med en vandflaske med billede til et børnehavebarn. Så kan barnet med det samme genkende sin egen drikkedunk. Til et skolebarn, er en personlig drikkedunk med navn måske en bedre løsning.

Personlig drikkedunk til sport

En drikkedunk til sportsudøver er ofte en der passer til sportsaktiviteten. Det kan være en drikkedunk med drikkeventil, eller en med skruelåg som nemt kan tages med i sportstasken. Det samme gælder hvis flasken skal kunne sættes på cyklen.

Drikkedunk med navn til børn i børnehave eller skole

Der er ikke noget bedre for et barn end egne personlige ting. Det er ikke bare noget barnet vil elske, men også super praktisk. En ting ethvert barn har brug for i skolen eller i børnehaven er en drikkedunk. Hvorfor ikke gøre det endnu mere særligt med et eget navn eller billede. På den måde er der aldrig tvil om hvem dunken tilfører, og dit barn vil altid genkende den. Du kan personliggøre drikkedunken med sort skruelåg eller til de mindste drikkedunken til børn med blå eller lyserød drikkesut. Det er selvfølgelig vigtigt at drikkedunke til børn er helt sikre og sunde, og det er garanteret da drikkedunkene er lavet uden Bisphenol A og har et indhold på 32cl.

Sådan laver man en drikkedunk med tryk

Det er super nemt og simpelt at lave din egen drikkedunk med navn eller billede. Find den drikkedunk du vil personliggøre. Klik herefter på “Start personliggørelse” og udfyld hvert trin i vores brugervenlige online editor. Vælg et tema, design, størrelse og farve og skræddersy den helt efter din egen smag. Når du er tilfreds med resultatet, så bekræft dine valg og din helt unikke drikkedunk er klar til at gøre indtryk!

Personlig vandflaske med navn og billede

I vores udvalg finder du vandflasker både til sports brug og hverdags brug. Forskellige størrelser er tilgængelige, forskellige farver og forskellige slags låg. I vores udvalg af vandflasker finder du for eksempel også en drikkedunk perfekt til vandreture med en lille strop som du kan hægte på en rygsæk for eksempel. Udover børne drikkedunke har alle drikkedunke et indhold på 50 cl.

Temaer og designs i vores online editor

Vores online editor er en kreativ legeplads hvor du kan vælge i melle gratis designs, temaer og motiver. Vi opmuntrer ikke kun til personliggørelse, det er nemlig også helt gratis. Den viste pris er også den endelige pris. Uanset om det er til sport eller hverdags brug, så vælg et design, upload dit billede, og tilføj navn - og voila! Så er en super fin, personlig og unik drikkedunk din!