• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Personlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulær
Personlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulærPersonlig søde tin - rektangulær

Personlig søde tin

kr. 149
Forretningsordre
Form
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om søde tin:
Form: rektangel
Materiale: tin
Mål: 20 x 12,5 x 5 cm
Vægt: 180 gram
Tilpasning: Foto og / eller tekst på en aluminium fotoplade på låget
Ekstra: Håndvask anbefales

Overrask den sødeste med en sød sød tin med foto og navn!

Vil du overraske en rigtig sødtand med en unik og personlig gave? Denne rektangulære søde tin er den perfekte gave til enhver lejlighed! Du kan udskrive tin med et sødt billede og modtagerens navn. Derefter fyld den søde tin med hans eller hendes yndlings slik til en sand overraskelse. Du kan også tilføje et gratis kort med en særlig besked. Sæt dette kort i den søde tin for at fuldføre din gave!

Det er utroligt nemt at lave en personlig søde tin i rektangelform! I den praktiske editor kan du vælge et af de specielle designs og tilføje dit favoritfoto og / eller navn på modtageren til det. Vi vil efterfølgende udskrive dit kunstværk på den personlige søde tin med kærlighed. Fordi du kan designe den rektangulære søde tin selv og fylde den med de bedste sødestoffer, vil du helt sikkert sætte et smil på modtagerens ansigt. Hvem ved, måske vil han eller hun dele nogle slik med dig!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Personlig søde tin ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?