Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Ølpakke med indgraverede glas

39 stemmer
Leveringsmuligheder
Leveringsadresse efter eget valg
gratis lykønskningskort
100% kvalitetsgaranti

Gave specifikationer

Mere information om drikkevarepakken:
Indhold: en flaske Duvel, to ølglas, cashewnødder (2x 80 gram), Flere oplysninger i træ
Pakkens mål: 39 x 30 x 11,5 cm

Mere information om ølglassene:
Antal: 2 stk.
Mærke: Royal Leerdam
Type: München
Diameter: 9,5 cm
Højde: 20 cm
Indhold: 49 cl
Personliggørelse: med navn eller tekst
Behandling: lasergravering af høj kvalitet
Farve på gravering: hvid, så resultatet er anderledes end på produktbilledet
Ekstra: glassene kan personliggøres enkeltvis og tåler også opvaskemaskine

Mere information om øllen:
Navn: Duvel
Indhold: 750 ml
Oprindelsesland: Belgien
Alkoholprocent: 8,5 %
Ingredienser: vand, byg, humle, gær, sukker
Karakter: Duvel er en belgisk blond specialøl, lavet med 100 % naturlige ingredienser. Øllen er modnet i to måneder i bryggeriet Moortgat. Frisk, men rig, modig, men alligevel underspillet.

Ingredienser cashewnødder, ristede saltede (Johnny Cashew): 96 % cashewnødder , 3 % solsikkeolie, 1 % salt.
Allergener: Indeholder cashewnødder. Kan indeholde spor af jordnødder.

Flere oplysninger i træ:
Materiale: bøgetræ
Mål: 17,5 x 4 cm
Vægt: 90 gram

Forkæl en ølentusiast med en ølpakke med personlige glas.

Personlige ølglas er den idéelle gave til ølelskere. Men hvad kunne være endnu sjovere? At tilføje specialøl og snacks! På den måde kan du give en komplet øloplevelse i én gave. Idéel til en lejlighed, hvor der kan skåles såsom et jubilæum, et bryllup, en fødselsdag eller en housewarming. Du må næsten ikke gå glip af denne komplette ølpakke.

Drikkepakken består af to personlige ølglas, en stor flaske (75 cl) Duvel specialøl og to dåser Johnny Cashewnødder. Ølglassene er fra kvalitetsmærket Royal Leerdam. Du kan personliggøre glassene med en personlig besked, et navn, en dato eller anden tekst. Dit design bliver kærligt graveret ind i glasset i vores gavestudie. Vil du have to forskellige designs? Som Jan på det ene glas og José på det andet? Så er det selvfølgelig også muligt.

Duvel er en belgisk blond specialøl brygget i Moortgat. Du finder en stor flaske af dette i ølpakken. To flotte dåser med ristede og saltede nødder fuldender pakken med en velsmagende snack. Og vidste du, at Johnny Cashew også er meget bæredygtig? Pakken kommer i en smuk opbevaringsæske, som faktisk er en gave i sig selv.

Giver du denne alsidige drinkspakke som en salgsfremmende gave i år? Kontakt venligst vores erhvervsafdeling for et passende tilbud via kontaktformularen nederst på denne side.

Tjek alles vores unikke gaveæsker ud her eller vores personlige vingave med snacks til alle vinelskere!

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?