• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Gaveæske

Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1451 anmeldelser
VASILICA ELENA..
på 18-04-21

"JUST PERFECT ! "

10 fra 10
Lena
på 18-04-21

"Nemt og god kundeservice "

10 fra 10
Carina
på 18-04-21

"Hurtig levering og helt perfekt gravering. Det overgik alle mine forventninger til det ølkrus, som .."

10 fra 10
Gaveæske med personlig design?

Gaveæske

Fra hollandske regionale produkter til autentiske franske og italienske produkter. Design din egen gaveæske med en personlig etiket, fyldt med de mest lækre delikatesser! Gør hver gaveæske unik med dit eget design og overraskelse med en ægte original gaveæske !

De forskellige delikatesser er omhyggeligt udvalgt og pakket i en stilfuld gaveæske. Hver boks kan tilpasses med dit eget foto, logo eller tekst i et unikt tema design. På den måde kan du overraske med en personlig og original gaveæske til enhver lejlighed!
Gavekasserne kan bestilles af stykket eller i større mængder, for eksempel som en unik og personlig slutningen af ​​året gave til dine venner, familie eller (business) relationer! Vælg dit tema og personliggøre din egen wrap around label i vores nemme at bruge foto editor.