Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Et gavesæt er den perfekte gave til dem, der ønsker at sende en dybtfølt gave eller sige tak til en speciel person i deres liv. Vælg dit foretrukne gavesæt, fra vingaver og ølgaver til wellness-gavesæt og gavesæt med graverede glas.

36 Gaver

Personlige gaveæsker

Fra hollandske regionale produkter til autentiske franske og italienske produkter. Design din egen gaveæske med en personlig etiket, fyldt med de mest lækre delikatesser!

De forskellige delikatesser er omhyggeligt udvalgt og pakket i en stilfuld gaveæske. Hver boks kan tilpasses med dit eget foto, logo eller tekst i et unikt tema design. På den måde kan du overraske med en personlig og original gaveæske til enhver lejlighed!

At give en særlig gave er en måde at vise taknemmelighed på, lykønske nogen med deres præstation eller blot glæde et menneske, der betyder meget for dig. Gavesæt er altid populære gaver, der aldrig går af mode, da de giver dig mulighed for at inkludere flere mindre gaver i en dejlig gaveæske. Et personligt gavesæt er perfekt til dem, der leder efter en original gave, og dem, der ønsker at træffe et sikkert valg uden at gå på kompromis med kvalitet og overraskelse. Hos YourSurprise kan du vælge mellem en bred vifte af personlige gavesæt: Skønhedssæt, til dem, der kan lide at passe på sig selv, sæt med snacks og drinks, til dem, der kan lide at feste lidt og nyde livet sammen med andre, og wellness-sæt, til dem, der elsker en duftende, original gave. Tag et kig på vores personlige gavesæt, og find den bedste mulighed, uanset hvilken modtager og lejlighed du har i tankerne.

Hvis du hellere vil overraske med chokolade, så kan vi anbefale vores personlige Tony Chocolonely chokolade gaveæske. Eller hvad med en personlig teæske af træ fyldt med lækker te?

Sådan gør du din gaveæske personligt

Gaveæskerne kan hver for sig personliggøres med din egen unikke personalisering: Du skal blot tilføje navn og foto efter eget valg til den ydre emballage eller personliggøre gavesættets indhold. Hvert gavesæt har et unikt personligt design, hvilket betyder, at hvert gavesæt bliver skabt til modtageren – unikt og lige fra hjertet.

Ideer til dine julegave gaveæsker

Gaveæsker er perfekte til enhver lejlighed, men er altid ekstremt populære i julen. De er et fantastisk alternativ til den klassiske julekurv. Med alt fra lækre gavesæt med julemad, der passer til alles smag, eller wellness-gavesæt til fuldstændig afslapning. Du kan give en julegave gaveæske til dine venner og familie, men de er også en god gave til en, du ikke kender så godt endnu, eller en, du gerne vil takke for en tjeneste eller for at være den bedste kunde for din virksomhed. Uanset hvad, så bliver en julegavet altid værdsat.

Vingaver og ølgaver med snacks

Uden mad og drikke dues helten ikke. Vi tilbyder masser af lækre gaveæsker, som f.eks personlige vingaver med lækre snacks, der kombinerer velsmagende snacks og drikkevarer, såsom:

Vores gaveæsker er en unik gave til en fødselsdag, housewarming og enhver anden festlig lejlighed. Alle personliggøres med unik emballage med billed og personlig tekst. Vores vinflasker kan selv personliggøres med egen etikette.

Wellness-gavesæt

Det er vigtigt at bruge et øjeblik på at slappe af og sætte farten ned i dit travle liv. Uanset om det er et afslappende bad, en gåtur i naturen eller en god film, så fortjener alle et øjebliks afslapning. Giv nogen et wellness-gavesæt for at fortælle dem, at de betyder noget for dig, og for at minde dem om vigtigheden af at passe på sig selv. Overrask en ven, din partner eller en af dine kære med et personliggjot gavesæt. Hvorfor ikke gå efter et skræddersyet Dove- eller Axe-gavesæt, fyldt med kropsplejeprodukter, eller et personliggjort gavesæt med duftende sæber fra Dove? Eller hvad med en luksus beauty gaveæske fra The Gift Label med sæber og håndklæde

Gaveæskerne kan bestilles af stykket eller i større mængder, for eksempel som en unik og personlig slutningen af ​​året gave til dine venner, familie eller (business) relationer! Vælg dit tema og personliggøre din egen wrap around label i vores nemme at bruge foto editor.