Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

11 Gaver

Graverede vinglas

Et graveret vinglas er en fantastisk tilføjelse til ethvert bord og en meget stilfuld gave, især når vinglasset er personliggjort med tekst. Indgraver et smukt vinglas med et personligt design og skab en unik gave til enhver lejlighed. Med dit graverede vinglas vil hvert eneste skålmoment være noget helt særligt i sig selv! Tjek alle vores personlige glas ud her.

Indgraver et vinglas

Graverede vinglas har et stilfuldt og elegant udtryk og er en særlig gave. Vil du gerne overraske en person med stil med en personlig gave? Så få graveret smukke vinglas med navn og/eller tekst og fuldend vinglassene med et unikt design. Hvis du ønsker at indgravere vinglas, kan du vælge mellem personlige hvidvinsglas og personlige rødvinsglas. De fås enkeltvis i sæt med 2 eller 6 stk. Et graveret vinglas er en særlig gave til mange forskellige lejligheder. Det er f.eks. en god gave til et bryllup, et jubilæum eller en fødselsdag.

Personaliserede vinglas

Personaliserede vinglas er en fantastisk gave til mange forskellige lejligheder. Du kan naturligvis ikke kun give glassene med gravering som en løs gave, men også som en vinpakke med graverede glas eller sammen med glasunderlag med foto eller glasunderlag af læder. Hvis du leder efter ølglas eller whiskyglas har vi også det!

Design af et vinglas

Det er meget nemt at designe et vinglas. Du kan vælge et af de smukke designs i vores editor og derefter tilføje et navn og/eller en tekst efter eget valg. Vi gør så resten og graverer dit design ind i glasset med kærlighed og præcision.