Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Originale og personlige fødselsdagsgaver til alle aldre

Hip hip hurra! Tid til en fest og selvfølgelig en gave. Men hvad giver du så i år? Mange mennesker kæmper med at finde en dejlig gave hvert eneste år. Det forstår vi godt! Den gode nyhed er, at du ikke behøver at nøjes med at give et gavekort igen. Har du nogensinde overvejet personlige gaver?

Hvad er personlige gaver egentlig?

Hos YourSurprise gør vi næsten enhver tænkelig gave personlig. Det betyder, at du kan få hver gave trykt eller graveret med dit eget design. Du kan sætte modtagerens navn på gaven (fx en lækker Toblerone-bar) eller endda en længere tekst. Vi laver hver eneste gave nøjagtigt, som den vises i den forhåndsvisning, du ser i vores editor, efter at du har afsluttet dit personlige design.

Vores bedste gaver

Vi tilbyder et stort udvalg af gaver, som alle har deres eget design. Det er blot nogle af de mange gaver, vi tilbyder, som alle kan tilpasses med netop det navn, foto og / eller den tekst, du ønsker:
* krus
* teglas
* læder- og stofforklæder
* graverede skærebrætter i træ
* Vin- og champagnegavesæt
* øl og øl-gavesæt
* ølglas, vinglas, whiskyglas, gin & tonic-glas og vandglas
* lækker chokolade i personlig emballage, som fx Tobleronebarer og gaveæsker fra Milka
* chokolade med spiseligt print
* børnetallerkener
* fodbold med navn på
* bøger, hvor modtageren selv spiller hovedrollen
* nøgleringe og tøjdyr med navn

Ud over alle de sjove gaver her, tilbyder vi også graverede smykker, broderede badekåber og personlige håndklæder, sparkedragter, t-shirts, sokker samt pude- og dynebetræk.

Fødselsdagsgaver til alle aldre

Uanset om nogen bliver 25, 30, 40, 60, 70 eller mere; finder du altid den perfekte fødselsdagsgave til enhver alder i vores sortiment.

Til de små

Vi tilbyder dejlige, personlige bøger, hvor barnet selv spiller hovedrollen i historien. Det sætter et magisk, sjovt præg på enhver godnathistorie og opmuntrer til at elske af læse og er et sjovt minde. Vores trælegetøj er også meget populært. Det opmuntrer til leg og bevægelse og ser utroligt flot ud!

Gaver til voksne

Hvad giver du en, der har det hele? Du rammer atlid rigtigt med en velsmagende gave. Måske et lækkert ølgavesæt, der inkluderer et personligt glas, eller et dejligt vingavesæt med to personlige vinglas, som man kan nyde gaven sammen. Hvis nogen elsker at tilbringe tid i køkkenet, så prøv en personlig kogebog, som de kan notere alle deres mesterværker i. Forklæde, kokkehue og grydelapper kan fuldende gaven, hvis dit budget tillader det.

Gaver til ældre

Vidste du, at mange ældre mennesker elsker at få et personligt pudebetræk med deres kære på? Et personligt krus til deres daglige kop kaffe eller the er også perfekt, såvel som et personligt puslespil, de kan samle, mens de drikker af den!

Dekorationer

Hvis du leder efter måder at pynte huset på til en fødselsdag på, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder personlige servietter, stearinlys, tallerkener, balloner og duge. Alle ingredienserne til en festlig fødselsdagsdekoration..

Hvis du ikke kan være der selv: så send et trækort

Hvis du ikke kan deltage fysisk til en fødselsdag, men alligevel gerne vil ønske tillykke med fødselsdagen, kan du lave et personligt trækort og få det sendt direkte til modtageren. Der er noget helt andet end et almindeligt lykønskningskort og tillige en sjov dekoration i hjemmet.