• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
< Tilbage
Alle påske gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 433 anmeldelser
Lene
på 16-11-19

"Jeg synes jeg har fået en fin service, godt produkt og varen blev leveret før tiden, så jeg kan kun .."

10 fra 10
Malene
på 14-11-19

"God service. Man kan betale lidt extra for at pakken er fremme på et døgn. Ok kvalitet både billeder.."

10 fra 10
Lone
på 13-11-19

"Bogen er SÅ fin og en rigtig hyggelig historie. Måske der kunne flettes flere personer ind i historien.."

9 fra 10

Påske Gaver

Påske fejrer Jesu Kristi opstandelse. Påske fejres over to dage, og på trods af at det er en kristen fest, er det blevet en fest for alle. Påskens dage er normalt fyldt med mad, familie og venner. Den store brunch sammen varer i timevis, og børnene male malede æg og gå på påskeæg. For at gøre påsken endnu mere speciel kan du overraske nogen med en sjov og personlig gave. Du finder alt hvad du behøver for at gøre din påske ekstra speciel til YourSurprise.

påskeæg

Påske og påskeæg er forbundet på en måde, som du simpelthen ikke kan forestille dig uden den anden. Hvem ser ikke frem til at spise chokolade påskeæg i dagevis? På YourSurprise gør vi det lidt lettere for dig end påskeharen. Her behøver du ikke at kigge efter æggene, du vælger bare den, du kan lide mest, og vi sendte det til din hoveddør! Gør påskeægene ekstra specielle ved at tilføje et sjovt billede af dit barn eller påskeharen til æggene. Den belgiske Callebaut-chokolade er så lækker, du ønsker at det var påske hver dag på året!

Påske hare

Påskeharen kan få dig til at arbejde for dig chokolade, men alle elsker stadig ham. På YourSurprise kan du gøre påskeharen en del af din påskeferie. Chokolade påskehunde er en stor overraskelse for børnene. Hvis du ikke ønsker at spise påskebunny og foretrækker at kose det, er det bløde bunny legetøj den gave at gå til! Denne bedårende kanin har sin egen t-shirt, du kan personliggøre med et foto eller navn efter eget valg. Ønsker du at være påskeharen selv? Vælg den unikke ItsieMe bunny !

Personlige placemats

Vil du lave noget særligt med måltider med familien og venner i løbet af ferien? Overrask alle på bordet med deres egne personlige placemats ! Disse placemats vil opmuntre bordet på et øjeblik og kan bruges til hvert måltid hver dag. Du kan designe hver placemat individuelt med fotos og et navn eller en lille besked. Personlige placemats er også en god måde at dekorere bordet på i julen eller en romantisk middag med din specielle person.
+ Læs mere...
Kan jeg hjælpe dig?
1 med