Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

15 gaver

Personaliseret nøglering med foto eller navn

Design en unik nøglering med det foto eller det navn, du vælger. En nøglering er den perfekte gave: lille gave, stor gestus! Vi har masser af forskellige nøgleringe i vores sortiment, såsom hjerteformede nøgleringe, knust hjerte-nøgleringe (en halvdel til hver af de to personer), nøgleringe med billede, nøgleringe med søde tøjdyr. Alle vores nøgleringe kan tilpasses ved at tilføje et foto og/eller et navn efter eget valg. En dejlig gave til din bedste ven, mor eller kæreste! Hvem vil du overraske med en personlig nøglering?

Nøglering med foto

En nøglering med foto er en virkelig original gave. Du kan selv vælge form og størrelse og tilføje dit yndlingsfoto og/eller en tekst i redigeringsværktøjet. Vi kan gravere eller trykke dit design på nøgleringen. En af vores mest populære nøgleringe er nøgleringen med militært hundetegn. Vi har også de klassiske rektangulære nøgleringe i plast, der har et foto på hver side. Tilføj et billede af dine børn, din partner, din kat, din hund, børnebørn ... mulighederne er uendelige.

Tip: Nøglering med foto til bedstemor og bedstefar

En nøglering med foto er en dejlig gave til bedstemødre og bedstefædre. Tag et dejligt foto af alle børnebørnene, og sæt det i eller på en nøglering. På den måde bliver de mindet om deres børnebørn, hver gang de tager fat i deres nøgler!

Nøglering med navn

Ud over nøgleringen med foto tilbyder vi nøgleringe, som du kan tilføje et navn efter eget valg til. Sortimentet inkluderer alt fra læder til sølvfarvede nøgleringe, der kan indgraveres. Tip: Bestil en nøglering med navn til hvert af dine familiemedlemmer, så I aldrig får forvekslet jeres nøgler igen! Hvis du gerne vil overraske en særlig person, kan du personalisere en nøglering med et sødt tøjdyr på. Tilføj deres navn eller dit navn til den t-shirt, der bæres af en giraf, bjørn eller hund, bare for at nævne nogle få.

Knust hjerte-nøglering

En anden fabelagtig idé er at dele en knust hjerte-nøglering med en, du holder af. Denne nøglering indeholder to halve hjerter, en til hver af jer. Den perfekte måde til at vise at I hører sammen! Du kan også dele denne nøglering med din bedste ven for at vise ham eller hende, hvor meget du værdsætter deres venskab. Hver halvdel af hjertet kan indgraveres med et navn eller en tekst, så du kan skabe en særlig gave til din yndlingsperson på ingen tid overhovedet.

Nøglering i indflyttergave

Hvis din ven, kæreste, søster eller bror snart flytter i et nyt hus, har du brug for en sjov, personlig indflyttergave. En nøglering med et foto er den perfekte gave, da de kan sætte den i nøglen til deres nye hoveddør. Tilføj et foto i det praktiske redigeringsværktøj, så klarer vi resten. Med et slutresultat i topkvalitet bliver nøgleringen helt sikkert et hit!

Nøglering i læder

Lædernøgleringene fås i forskellige former og farver. Vi tilbyder en nøglering i læder med foto samt en lædernøglering med en hjerteformet fototrykknap. Fototrykknappen klikkes let på nøgleringen og kan skiftes, så du kan ændre stil, når du vil.

Lav din egen nøglering

Hvis du gerne vil lave din egen nøglering, men ikke føler dig kreativ nok, skal du ikke bekymre dig! YourSurprise hjælper dig på vej med vores brugervenlige redigeringsværktøj. Du kan lave en unik nøglering med det valgte foto, en tekst, et navn eller et logo på ingen tid overhovedet. Vælg en af vores smukke nøgleringe, og kom i gang nu!