Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

The best housewarming gifts

De bedste housewarmning-gaver

Hvis en, du holder af, netop er flyttet hjemmefra, søger du sikkert en sjov housewarming-gave at overraske ham eller hende med.

Nedenfor ser du vores bedste gaveideer!

Housewarming-gaver til studerende

Din bedste ven flytter hjemmefra og vil gerne have det nye hjem til at føles hjemligt. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal give, har vi nogle gode ideer til dig. Hvad med en dejlig flaske bobler? Giv en lækker flaske prosecco eller champagne, med en personlig etiket med dit foto og din tekst på. Eller vælg et gavesæt, hvor modtagerens navn er graveret i champagneglassene. En fantastisk gave, og selvfølgelig kan glassene gemmes og genbruges.

Studerende tænker ofte på, hvad de skal have at spise, og er måske ikke rigtig gode til at lave deres egen mad endnu. Hvorfor ikke give dem deres helt egen, personlige kogebog? Sæt dem i gang med en liste over dine yndlingsmåltider - så er der stadig masser af plads til deres egne retter senere!

En anden god gaveide er vores kæmpestore krus. Det rummer nok kaffe til at vare hele dagen og kan tilpasses med de fotos og/eller tekster, du selv vælger, som minder pesonen om dig, hver gang de laver en kop.

Housewarming-gaver til parret første fælles hjem

''Hvor lagde du dine nøgler ?! '' Jeg ved, de er her et sted.." Til venner, der flytter sammen i deres første hjem, har vi en sjov, personlig nøgleholder, der hjælper dem, så de altid kan finde deres nøgler, når de forlader huset.

Andre sjove gaveideer er gaver til en dejlig aften sammen, som fx et graveret serveringsfad i træ, der også kan bruges som skærebræt. Sæt deres navne på et af vores sjove designs, så er du klar. Hvis du foretrækker noget større, så tilføj en flaske rød-, hvid- eller rosévin med en personlig etiket, som fuldender deres aften.

Hvis deres nye hjem ser lidt tomt ud, så overrask dem med et smukt lærredstryk med et godt foto, der pynter på deres indretning.

Housewarming gaver til hans allerførste mancave

Hvis en af dine venner lige har bygget eller lavet sin allerførste mancave, så fejr den med en original gave! Giv ham et lækkert ølgavesæt med foto, navn og/eller tekst efter eget valg, så I kan fejre hans nye hule. Vælg mellem hollandske, tyske og internationale gavesæt - vi har noget for enhver smag.

Hvis din ven er mere til pizza, så giv ham et graveret pizzafad i træ. Det er pænt og stort og ideelt, når man vil hygge sig i sofaen, mens man ser en film. Det fungerer også som serveringsfad og skærebræt, hvilket gør det til en praktisk, alsidig gaveide.

Hvis han tilfældigvis er grillkongen blandt vennerne, så overrask ham med et personligt læderforklæde eller grillhandsker i læder, med hans navn på. Aldrig før har det været så smart at grille!

Housewarming-gaver til et hjem for piger

Hvis din bestie flytter hjemmefra, så overrask hende med en sjov gave med et personligt præg, som pynter på hendes indretning. Kom hendes yndlingste i en af vores graverede trækasser til te, og skab en smuk opbevaringsløsning. Du kan også tilføje et sæt indgraverede teglas, som sætter prikken over i'et. Drik skøn te i timevis, mens I taler om livet! Hvis hun nyder en lidt lækkert til téen, så vælg en personlig fotochokolade. Så deler hun måske med dig!

Du kan også overraske hende med et smukt fotoprint i aluminium, som dekoration til hendes hjem, og en reminder om jeres sjove stunder sammen.

Housewarming-gaver til hele familien

Hvis du leder efter en sjov housewarming-gave til hele familien, har vi også det helt rigtige! Skræddersy et sjovt familiespil med det foto, du selv vælger, og giv familien timevis af sjov sammen. Vælg mellem dam, skak og familiebrætspil - der er noget for enhver smag.

Når alle er trætte, efter en aften med konkurrenceprægede brætspil, er der intet skønnere end at nyde livet, under et dejligt, varmt fleecetæppe. Lav en sjov personlig version af det, med billedet og/eller tekst, du selv vælger - så du rigtigt kan overraske alle.

Husk at bruge en bordskåner, når du nyder din dejlige kop te. Det er meget sjovere, når skånerne er gjort personlige, med et sjovt familiefoto! Vores ultimative housewarming-gave til familien er et cool, personligt navneskilt, med sjove designs, foto og/eller deres for- eller efternavn.

Søger du mere inspiration, så tjek alle vores housewarming-gaver!