Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

At få nøglerne til et nyt hus er en meget spændende tid. Overrask en, der lige er flyttet ind, med en helt unik og personlig indflyttergave.

154 Gaver

Du har set 48 af 154 gaver

Find en unik indflyttergave

Det at modtage nøglerne til sit nye hjem er et helt særligt øjeblik og en helt særlig følelse. Det er en af de helt store milepæle i livet. Det har garanteret kostet mange timer med at lede efter det helt rigtige sted, og masser af hårdt arbejde. Hvis du kender en som netop er flyttet i nyt hus, og gerne vil fejre det med en uforglemmelig indflyttergave, så er du kommet til det helt rette sted. Vores gaveeksperter har samlet et helt unikt udvalg af personlige ideer som er perfekte til både venner, par eller en hvilken som helst anden vigtig person i dit liv.

Hvorfor holder man housewarming?

Det er selvfølgelig ingen forpligtigelse at holde en fest hvis man har fået nyt hjem. Men det er blevet lidt af en tradition at holde housewarming, for hvem vil ikke fejre denne milepæle i ens liv med dem man holder af. Og der er ingen bedre måde end med en lækker middag, en drink eller en fest.

Det kan være alt fra en lækker “walking-buffet” eller bare et glas champagne for at skåle på det nye hus. Venner, familie og nye naboer kan allesammen inviteres, og det bedste er selvfølgelig at man ofte samtidig får en flot indflyttergave!

Hvad skal jeg give i housewarming gave?

En housewarming inkluderer selvfølgelig altid en housewarming gave! Hvis du ikke vil komme anstigende tomhændet, så kan du gå efter en lille ting til deres nye hjem. Herunder finder du er par gode indflyttergaver som helt sikkert vil gøre lykke.

  • Køkkenudstyr: Højkvalitets køkkengrej er et must i ethvert hjem. Giv et stilfuldt og praktisk sæt til at hjælpe dine nærmeste med at lave lækre måltider. Du kan blandt andet gå efter køkkenredskaber af træ med gravering, et personligt skærebræt eller et knivsæt.
  • Badeprodukter: En gaveæske med lækre pleje produkter kan også være en fantastisk housewarming gave. Det kan f.eks være sæber, shower gel, shampoo og boblebad sæbe. Ovenikøbet kan du personliggøre emballagen med en personlig lykønskningshilsen til deres housewarming. En anden god ide er håndklæder eller badekåber med broderet navn.
  • Tørrede blomster: En buket tørrede blomster er en klassisk og populær housewarming gave. De er smukke, holder i lang tid og kan bruges som dekoration i ethvert rum. De tørrede blomster leveres i en fin træholder som kan indgraveres med tekst efter eget ønske.
  • Drikkevarer: Også en helt klassisk gave, men hos YourSurprise med et personligt twist. En god flaske vin, en flaske champagne eller en gaveæske med øl er alle fantastiske indflyttergaver. Personliggør etiketten eller gaveæsken med eget billede, navn og tekst og din gave bliver endnu mere særlig.
  • Et duftlys: En lille men meget populær housewarming gave. Et duftlys giver et hjem et strejf af afslapning. Du kan personliggøre stearinlyset med en hilsen til de nye husejere, et billede eller modtagernes navne.
  • Gavekurve og æsker: Vores personlige gavesæt varierer fra unikke gaver som en flaske vin med binglas med gravering, delikatesser sammen med et tapasbræt og meget mere. Det er en unik måde at sige “Velkommen til dit nye hjem” på!

Housewarming gaveideer som de vil elske

At starte et nyt liv sammen i et nyt hjem er en uforglemmelig oplevelse, især for et ungt par. Det er et stort skridt, især hvis det er deres første hjem, eller hvis de flytter sammen for første gang.

En indflyttergave som er designet til at passe perfekt til deres nye kærlighedsrede vil med garanti blive værdsat.

Herunder finder du inspiration til housewarming gaveideer som vil være et hit.

God indflyttergave til ham eller hende der elsker at lave mad

En indflyttergave til en der elsker at lave mad kan både være praktisk køkkentilbehør eller smukt tilbehør til den perfekte borddækning. Tænk for eksempel på et indgraveret skærebræt eller tapasbræt, et personligt læderforklæde, en serveringsbakke med et billede eller en salt og peberkværn af træ med gravering.

Sjov indflyttergave til de festlige typer

Er din indflyttergave til nogle som elsker en god fest, så er personlige cocktailglas en fantastisk indflyttergave. Du kan også gå efter en cocktail gaveæske, med personlig cocktailshaker, drink efter eget valg og passende glas. Helt perfekt til at skåle på deres nye hjem med. En anden sjov indflyttergave kunne også være en dørmåtte med et sjovt billede.

Indflyttergave til nyt hus

Elsker de nye husejere god smag og har de en lidt finere smag, så vil de sikkert sætte pris på en flaske Moët et Chandon champagnei en luksus trækasse med gravering. Du kan få indgraveret deres navne eller en personlig hilsen på trækassen. Du kan også vælge et sæt, med en flaske vin i trækasse inklusiv passende glas. Hertil passer også en personlig proptrækker eller en vinkøler med gravering.

Fed indflyttergave til hende eller ham der arbejder hjemmefra

Folk der arbejder hjemmefra har ofte indrettet et effektivt hjemmekontor. Hvorfor ikke overraske dem med noget som vil gøre deres skrivebord lidt mere personligt. En musemåtte med billede, et personligt termokrus til at holde kaffen varm, en vandflaske med eget navn, en notesbog til alle guldkornene…

Overrask med en helt personlig indflyttergave

En indflyttergave er ofte noget praktisk til det nye hjem, men med en personlig indflyttergave tager du lige skridtet videre og gør en praktisk gave til en helt særlig gave som vil gå lige i hjertet. Hvis de har oprettet ønskelister i forskellige boligbutikker, så er det selvfølgelig god stil at følge deres ønsker. Men pift det op med en lille personlig gave som passer ind i deres ønsker og stil. Hos YourSurprise finder du et kæmpe udvalg af både søde, sjove, praktiske men først og fremmest helt personlige indflyttergaver.

En housewarming gave som vil imponere

Nogle gaver betyder bare mere end andre, og de vil blive hængende i lang tid. Hvis du vil imponere med din housewarming gave, så vælg noget som efterlader et blivende minde. Tænk for eksempel på den helt klassiske housewarming gave: En nøglering - men så gjort helt personlig med eget billede, hilsen eller tekst. En anden god gaveide er fotogaver, som for eksempel et lærred med billede, en billedvæg af vægpaneler eller en personlig evighedskalender til at hænge op i køkkenet.

Top 10 indflyttergaver til hende

Er en kvinde du har nær som din søster, veninde eller kollega netop flyttet i nyt hus? Det er da en dejlig milepæl! Herunder finder du vores top 10 indflyttergaver som med garanti vil gøre indtryk:

  1. Et vinglas med gravering
  2. Et tapasbræt med gravering af egen tekst
  3. En flaske af hendes yndlings gin med personlig etikette
  4. Et fleecetæppe med eget billede eller tekst
  5. En dørmåtte med en sjov velkomsthilsen
  6. En flaske champagne i trækasse med champagneglas med gravering
  7. En elegant natlampe eller bordlampe med personlig gravering
  8. En Mega Chokolade fra hendes yndlingsmærke
  9. Et stort håndklæde med broderi eller print
  10. En glas karaffel med gravering

Find den fedeste indflyttergave til ham lige her

Leder du efter en fed indflyttergave til ham, som han helt sikkert vil elske? Herunder finder du lidt inspiration:

  1. En personlig cocktailshaker til festaben
  2. En personlig flaske whisky eventuelt med passende glas
  3. En personlig plaket med et sjovt citat eller billede
  4. Cool læder glasbrikker med gravering
  5. Et indgraveret skærebræt eller tapasbræt
  6. En æske chokolade til ham med en sød tand

Du kan også tjekke alle gaver til ham ud og få endnu mere inspiration.