Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

World Chocolate Day fejres hvert år verden over og er den perfekte dag til at overraske dem, du holder af, og som du anser for at være chokoholikere! Chokolade er lavet af ristede og malede kakaobælge og har eksisteret siden det 19. århundrede f.Kr.

Chokolade til alle!

Chokolade, en af de mest populære lækkerier og en af de mest alsidige fødevarer. Alle elsker chokolade, og det er med god grund! På grund af denne popularitet findes chokolade i alle slags og smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Hos YourSurprise har vi et bredt udvalg af chokoladeprodukter. Er du nysgerrig efter at vide, hvilken slags chokolade du kan finde hos os, og hvordan du kan personliggøre den? Så læs videre!

Personlige chokolader

Hvis du vil overraske en, du holder af, og som elsker faste chokolader eller pralinéchokolader, er en æske personlige chokolader den perfekte gave. Disse lækre chokolader er næsten for gode til at spise! Få alle til at smile, og personliggør chokoladen med fotos og tekst til en fødselsdag, ferie, for at sige tak eller bare fordi du holder af den! Du kan få trykt firkantede eller hjerteformede chokolader med dit design, eller du kan vælge en personlig æske med luksuschokolader i forskellige smagsvarianter.

Luksus Chokoladegave med eget Design

Luksus Chokoladegave med eget Design

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Praliner – Firkantede

Praliner – Firkantede

Milka Pralines Love

Milka Pralines Love

Flere lækre chokoladegaver

Chokolade er perfekt til at fejre en særlig lejlighed! Send en besked med et chokoladetelegram og lykønsk, tak eller erklær din kærlighed. Du vælger selv din tekst, og det bliver håndlavet. De smukke glaskrukker fyldt med lækkert chokoladeslik er også en fantastisk godbid til alle! Perfekt som gave til bryllup eller fest. Uanset om du er ung eller gammel, vil denne gave glæde alle! Der er så mange gode chokoladegaver til rådighed, at du ikke kan gå galt i byen!

Individuelt tilpassede chokolader

Når du gerne vil give en gave, men bare ikke har så meget tid, så tag et kig på vores fotochokolader. Disse chokolader er individuelt indpakket, hvilket gør dem ideelle til at dele ud. Design dem selv med et smukt foto, og du har din egen lækre chokolade. Hvis du gerne vil sende et kort til nogen til deres fødselsdag eller for at sige tak, kan du vælge noget lidt anderledes med et chokoladekort. På den måde kan du ikke bare overraske med den besked, du gerne vil sende, men de kan også nyde 240 gram lækker chokolade! Du kan også tage et kig på de fotochokolader, der danner et samlet design sammen. Du kan blande dem og bede modtageren om at løse dem op for at afsløre dit budskab. Hvorfor ikke give din elskede et chokoladehjerte lavet af belgisk Callebaut-chokolade? Vejen til deres hjerte går trods alt gennem deres mave!

Chokoladebarer

Hvis du foretrækker en god gammeldags chokoladebar med et twist, kan du vælge en M&M's-, Toblerone-, Tony Chocolonely- eller Milka-chokoladebar. Gør Verkade-barens emballage personlig med dit eget foto og tekst. Vælg en bar som tak, gave eller til en fødselsdag. Du kan også personliggøre den trekantede Toblerone-chokolade med et foto og en personlig besked. Hvis du er en ægte Tony Chocolonely-fan, kan du lave din egen gaveæske med dit yndlingsbillede og tekst. Stængerne fås i følgende smagsvarianter: mælk, mørk og havsaltkaramel. Endelig kan du også vælge Milka-chokolade. Et personligt Milka-hjerte siger mere end tusind ord. Skriv en sød besked, så de ved, hvor meget de betyder for dig. Du kan også personliggøre en Milka-gaveæske med dit eget foto og yndlingsdesign.

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Chokolade telegram®

Chokolade telegram®

Chokolader i lille glaskrukke

Chokolader i lille glaskrukke

Stort Chokolade hjerte

Stort Chokolade hjerte

XXL-chokoladebarer

Hvis du vil satse stort eller gå hjem, skal du vælge en af vores XXL-chokoladebarer. Tilpas en Côte d'Or med et foto, et navn og en sjov besked. Denne XXL-bar består af 5 barer: 2x Côte d'Or Original Milk, 2x Côte d'Or Milk Pieces Hazelnut og 1x Côte d'Or Original Dark. Er du, eller en af dine venner eller familiemedlemmer, mere til Milka? Så skal du vælge Milka XXL-baren. Denne bar består af 6 barer: 3x Milka Oreo, 3x Milka Hasselnød og 3x Milka Karamel. Masser at dele! For fans af den berømte trekantede chokolade er der Toblerone XXL-baren med 4,5 kg chokolade! Alle 3 barer kan personaliseres med dit yndlingsbillede, budskab og navn. Disse barer vil helt sikkert glæde dem med en rigtig sød tand!

Levering af chokolade

Hvis du gerne vil overraske en, du holder af, med lækker chokolade, men ikke har mulighed for at se dem personligt, kan du bestille din chokolade online og få den leveret til en adresse efter eget valg! Alle vores chokoladegaver kan personaliseres med dit yndlingsbillede eller tekst og sendes til din familie, venner eller kolleger. Uanset om du vælger en Toblerone-bar, Milka, Tony Chocolonely, lækkert slik eller chokolade med et foto, leverer vi det, hvor du ønsker det. Tilføj et gratis kort med din personlige besked, så modtageren ved, hvorfor du overraskede dem med deres lækre godbid. Er du ikke sikker på, at de er hjemme på det rigtige tidspunkt? Vælg en chokoladegave, der passer ind ad brevsprækken! Det er vigtigt at overveje temperaturen. Hvis temperaturen er 25 grader celsius eller derover, kan vi desværre ikke garantere, at gaven kommer frem i perfekt stand.

Kæmpe XXL Cote d'Or chokolade

Kæmpe XXL Cote d'Or chokolade

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog

Blog