Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

lav din egen julekalender

Tæl ned til juleaften med en ekstra sjov og unik julekalender.

Kan du huske de dage, hvor du talte ned til juleaften sammen med din bror eller søster, og I fik et stykke chokolade i julekalenderen hver dag? Nu til dags er der flere og flere forskellige udgaver af julekalendere. Der tænkes også på de voksne med kalendere med wellness-produkter eller forskellige slags te. Vidste du, at du kan lave din helt egen julekalender? Lad os give dig vores tips og ideer.>/p>

Sjov julekalender

Hvor mange dage er der til jul? En julekalender begynder altid den 1. december og tæller ned til den 24. december, juleaftensdag. Men ikke alle julekalendere indeholder en gave til hver eneste dag. Nå du laver din egen julekalender, er det dig, der bestemmer. Du kan lave den så personlig som overhovedet muligt, fra den måde du udstiller gaverne, fx med kuverter eller små Julestrømper, til de gaver og tanker, der ligger bag dem. Prøv at forestille dig din partner, dine børn og dig selv åbne en speciallavet gave hver evig eneste dag.


Vores personlige chokoladejulekalender

Vidste du, at man kan få chokoladejulekalendere? Gå på opdagelse i lækker Milka- eller Toblerone-chokolade hver dag i december frem til jul! På den måde bliver den søde ventetid op til jul ekstra sød. Du kan tilpasse din julekalender på en unik facon. Du vælger bare et af vores juledesigns, tilføjer et foto og/eller tekst. Der er ingen tid at spilde! Overrask lynhurtigt en, du holder af, med en fantastisk personliggjort julekalender.

Vores chokoladejulekalender

Speciel gavejulekalender

Det handler ikke om, hvor stor gaven er, for det er tanken, der tæller. Vis dem omkring dig, at du tænker på dem og holder af dem. Inden du laver din kalender, er det vigtigt at tænke og få samlet alle gaverne. Måske har din modtager en ønskeliste, som du kan bruge til inspiration. Beslut på forhånd, hvad dit budget er, og hvor meget du kan bruge på hver enkelt gave. En lille sød personlig gave er perfekt! Kig engang på følgende mulighder:


Kig nærmere på vores blog med små gaver til yderligere inspiration!


Gaveideer til en alternativ julekalender

Vidste du, at gaverne i en julekalender ikke nødvendigvis behøver at være en fysisk gave? Du kan fx forære et gavekort til en dagsudflugt til et sted, som modtageren altid har ønsket at besøge, eller lave et gavekort til et madlavningskursus eller et lækker hjemmelavet måltid. Du laver mad til modtageren, hvor vores personlige olivenolie passer perfekt til at gøre gaven ekstra speciel, og det samme gøre vores salt- og peberkværne. Det kunne også være et gavekort til en hyggelig aften på sofaen med lækre snacks og varm chokolade. Slap af med mælkechokolade og dit eget personlige krus og strømper. Hvilken en af disse muligheder, vil du overraske en du holder af med?
Vi laver også Guide til julegaver for yderligere inspiration til julegaver.10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

Se alle julegaver>>>