Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Mors dag på afstand

Fejr Mors dag på afstand

Der er noget ganske særligt at være mor, og nogle gange er det en udfordrende bedrift. Det er derfor, at det er så vigtigt, at du viser din mor eller moderfigur, hvor meget du holder af hende.
Det er ikke altid, at vi har mulighed for at tilbringe Mors dag sammen med vores mor, det kan fx være af geografiske årsager. Men det er stadig vigtigt, at gøre denne dag så speciel for hende som muligt.

Læs videre, og se nogle af vores tips og ideer til, hvordan man kan fejre Mors dag på afstand.

Tip #1: Overrask din mor!

Hvis du bor langt væk fra din mor, så forventer hun ikke, at du pludselig kommer på besøg, hvilket blot gør det endnu sjovere, at finde på noget, hun aldrig ville have forventet. Et videoopkald er super, men lad os prøve at finde på noget lidt mere unikt.

Du kunne få leveret en gave til hendes adresse, så hun har noget at pakke op på denne specielle dag.

 1. Lavet et personligt fotoalbum: Et fotoalbum er en fantastisk gave. Det er fyldt med minder og sjov oplevelser, så det er helt sikkert en gave, din mor vil elske. Det er nemt at gøre dit eget fotoalbum personligt! Du skal blot tilføje dine foretrukne billeder, som kan være fra din barndom, familiesammenkomster, ferier eller andre særlige øjeblikke, som I har oplevet sammen. Tilføj vores sjove Mors dag-designs og tekst, som du selv vælger, for at fuldende dit fotoalbum.

 2. Lave et personligt krus: Det er altid rart at have sine kære tæt på. Det kan du sørge for ved at lave et personligt krus med et flot billede eller to. Det er den perfekte måde at minde hende om, hvor speciel hun er, hver gang hun drikker en kop te eller kaffe.

 3. Personlig chokolade: Hvem elsker ikke god chokolade? Man går aldrig galt i byen med chokolade, og især ikke hvis man har gjort den ekstra speciel! Gør din chokolade personlig med et billede, navn og/eller tekst efter eget valg.Tip #2: Send en sød besked

Din mor kender dig bedst. Hun har set dig vokse op. Det kan ind imellem være en udfordrende rolle, så hun fortjener helt sikkert at blive forkælet på Mors dag. Forkæl hende med nogle søde ord, som kun er skrevet til hende.

Tilføj en besked til et personligt kort, sammen med et sødt billede af jer to, for eksempel. Vi tilbyder forskellige lykønskningskort i flere størrelser, så du kan altid finde det, du leder efter samt det kort, der bedst passer til din besked. Du kunne ovenikøbet få lavet et personligt chokoladekort!Tip #3: Jeg ringer blot for at sige, at jeg elsker dig

Har du og din mor tradition for at tilbringe dagen sammen?

IHvis det ikke er muligt i år, men du stadig ønsker at tilbringe noget tid sammen med din mor, så har vi et par ideer til dig:

 1. Se på gamle billeder sammen: Som nævnt ovenfor, er et personligt fotoalbum en vidunderlig gave. Så kan du bestille to stk. af det samme album, så I har et hver og kan se på billeder sammen og kigge dem igennem via et videoopkald på Mors dag. Der hører en historie til ethvert billede.

  Gavetips: Send hende et personligt wellness-sæt i gave til at afslutte dagen med.

 2. Filmaften: Hvis du og din mor godt kan lide at se en film om aftenen eller et tv-show, så planlæg en aften sammen på afstand. Lav nogle popcorn, sørg for drikkevarer og tryk på play!

  GGavetips: Overrask hende med en personlig kop eller et personligt fleecetæppe til filmaftenen.

 3. Sjov i køkkenet: Hvis I deler en passion for madlavning eller bagning, hvorfor så ikke lave en ret sammen over et videopkald? Lav jeres helt egen virtuelle middagsdate!

  GGavetips: Hvad med et indgraveret skærebræt eller et personligt forklæde?På udkig efter endnu flere sjove gaver til din mor? Se alle Mors dags gaver >