Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er snart Mors dag igen! Har du tænkt på en gave? Hvis ikke, så ingen panik: Vi har et bredt sortiment af skønne gaver til Mors dag, som egner sig til alle mødre i verden! Du finder vores favoritter her nedenfor.

Chokolade

Hvis din mor elsker chokolade, så overrask hende med en skøn gave i form af chokolade med et sødt billede eller besked på. Hvad end hun elsker Toblerone, Milka eller chokolade med nougat, så kan vi gøre dem alle personlige med et billede eller tekst efter dit valg, så gaven får det perfekte personlige touch. Tilføj hendes navn, en kærlig besked og/eller dit foretrukne billede for at lave en lækker chokoladeoverraskelse!

Bøger til mor

En af vores mest populære Mors dags gaver er vores personlige bøger til mødre. Din mor kan spille hovedrollen i hendes helt egen historie, og hendes navn kan endda stå på omslaget. Hvad med "Vores Mor" bog fra vores Lucy-udvalg? I denne bog er det en eller flere små bier, der fortæller om, hvor højt de elsker deres mor. Historien er super sød, og den vil helt sikkert røre din mors hjerte. Hvis du har mange billeder, hvorfor så ikke lave et album til hende som en overraskelse? Det vil hun passe godt på for altid. Hvis din mor godt kan lide at være velorganiseret, kan du få lavet en bullet journal eller notesbog!

Mors dag fad

Hvis du overrasker hende med en skøn gang morgenmad på sengen på Mors dag, så få lavet et flot, personligt fad, som den kan serveres på. Vi har masser af søde designs til rådighed, og du kan også tilføje dit eget/egne billede(r).

Træhjerte til pynt

Din mor er den bedste mor i den hele vide verden. Vis hende det med et indgraveret træhjerte med en sød besked. En skøn pynteting til ethvert hjem og en daglig påmindelse om jeres kærlighed til hende.

Milka Chokoladegave - Mors Dag

Milka Chokoladegave - Mors Dag

Stort Chokolade hjerte

Stort Chokolade hjerte

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Forklæde

Forklæde

Mors opskriftsbog

"Mor, mor, kan du give mig din opskrift?" er noget, du har sagt igen og igen. Overraske hende med en personlig opskriftsbog med et sødt billede, så hun kan skrive alle hendes bedste opskrifter ned og dele dem med andre.

Personligt forklæde til mor eller bedstemor

Hvis I nyder at tilbringe tid sammen i køkkenet med at afprøve nye opskrifter og lave lækre kager, hvorfor så ikke forkæle din mor eller bedstemor med et flot forklæde? Vælg dit foretrukne design, og gør det personlig med et navn på efter dit valg. Klar, parat, bag!

Tinæske til kiks med hjemmelavede kiks

Hvis din mor og/eller bedstemor elsker at lave hjemmelavede kiks eller cookies, så overraske hende med en personlig tinæske til at opbevare dem i med et sødt billede af jer to på. Tilføj et par hjemmelavede kiks eller cookies, lav en dejlig kop te eller kaffe, så er du klar!

Flere skønne gaver til Mors dag

Hvis du stadigvæk ikke kan beslutte dig til, hvad du skal give din mor til Mors dag, så er de efterfølgende gaver altid en skøn overraskelse! Få det helt store smil frem hos hende med en af disse personlige gaver med billede eller tekst på, hun fortjener det!

Hjerte halskæde med indgravering

Hjerte halskæde med indgravering

Musemåtter

Musemåtter

Hvidvinsglas med indgravering

Hvidvinsglas med indgravering

Træ Skærebræt med indgravering

Træ Skærebræt med indgravering

Blog - Mors dag på afstand

Blog - Mors dag på afstand

Blog - Mors dags gave til en gravid kvinde

Blog - Mors dags gave til en gravid kvinde

Blog - Hvornår er det Mors Dag?

Blog - Hvornår er det Mors Dag?

Blog

Blog