Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

De lækreste snacks til den søde tand

De 14 mest lækre gaver til dem, der har en sød tand

Hvis din bedste ven ikke kan få nok af søde sager, eller du er på udkig efter den perfekte gave til din chokoladeafhængige partner eller ven, så har vi gode nyheder! Vi har 14 sjove, lækre gaver, der vil gøre dem rigtig, rigtig glade! Måske deler de endda med dig.

Det er måske en god idé at føje en tandbørste og tandpasta til disse gaver!

Død af personaliseret chokolade

De fire gaver nedenfor hører helt sikkert til kategorien "death by chocolate". Man skulle måske tro, at man efter at have spist disse, ville trangen til chokolade holde op i et stykke tid, men vi ved alle, at det ikke sker. Du kan vælge at gå efter et sæt med 15 chokolader eller at give modtageren et ægte udfordring med 60 lækre chokolader.
Den sjove del er, at de ikke kun smager fantastisk, men også kan personaliseres med et billede, du vælger. Printet er helt spiseligt og printes på et lag af hvid chokolade for bedst at fremhæve dit billede. Mums, mums, mums ... den chokoladeafhængige i dit liv vil være henrykt!

Den lækreste mærkevarechokolade

Hvis du er på udkig efter en gave til en, der elsker chokolade fra Milka, Tony’s Chocolonely, Verkade eller Toblerone, der du kommet til rette sted. Her hos YourSurprise kan du få disse mærkevarechokoladegaver personaliseret med det billede, den tekst og/eller personlige hilsen, du vælger. Ret sejt, ikke sandt?
Du kan vælge lækre hjerteformede (de Milka-chokolader) med fyld af hasselnøddenougat eller lækre blomsterformede)Milka-mælkechokolader. Vores Tony's Chocolonely fås enten som mælkechoklade eller karamel med havsalt – begge virkelig lækre. Vi kender alle den klassiske, uovertrufne Toblerone-smag, og sidst, men ikke mindst, vores kæmpe personaliserede mælkechokoladebar med ni Milka-barer i tre forskellige smagsvarianter.

Overrask dem med en personlig hilsen og deres navn på indpakningen.

Kæmpe slikkrukke med 1,8 kilo

Det er måske svært at forstå, men der er mennesker, der bare ikke er vilde med chokolade. Vi ved det, vi forstår det heller ikke! Heldigvis for disse mennesker har vi også en lille ting til at overraske dem med. En kæmpe personaliseret slikkrukke fyldt med intet mindre end 1,8 kg slik.

Vælg mellem velsmagende Tum-Tum-slik, herlige vingummibamser, skøn lakridskonfekt og fantastiske vingummier med frugtsmag.
Se alle smagsvarianterne >>>

Du kan tilføje et billede, du vælger, sammen med modtagerens navn til hver slikkrukke for at lave deres helt personlige krukke med søde sager. Der er intet at være i tvivl om: krukken er deres, og kun deres!Luksuriøse chokolader

Jeg vil have den, og den, og den, og den derovre ...

Til dem, der har en sød tand, og som ikke kan vælge, har vi en gaveæske med masser af luksuriøse chokolader. Fås med sæt af 25, 36 og 49 chokolader med forskelligt fyld i hver enkelt chokolade. Fra hibiscus-orange til traditionel praline, en ægte chokoladefan vil elske at smage hver eneste. Disse chokolader indeholder alkohol, hvilket er noget at være opmærksom på.

Du kan tilføje det perfekte personlige touch til denne gave ved at føje beskeden, fotoet og/eller navnet efter eget valg til emballagen, så der er ingen tvivl om, hvem de er til.

Se de luksuriøse chokolader>>>
Tårn med 200 slikkepinde

Lollipop, lollipop, oh lolli lollipop!

Selvom vi tilbyder masser af gaver til verdens chokoladefans, har vi bestemt ikke glemt dem med en anden slags sød tand. Vores Chupa Chups-slikkepindetårn indeholder ikke mindre end 200 slikkepinde i smagsvarianterne jordbær, kirsebær, æble, coca-cola, jordbær/fløde og hindbær/vanilje.
Blomsten oven på tårnet kan tilpasses med den tekst og/eller det foto, du vælger, hvilket gør det til en virkelig unik gave. En fantastisk gave, der vil vare længe, og som er perfekt til deling (hvis de kan få sig selv til det!)

Se slikkepindetårnet >>>