Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis din bedste ven ikke kan få nok af søde sager, eller du er på udkig efter den perfekte gave til din chokoladeafhængige partner eller ven, så har vi gode nyheder! Vi har 14 sjove, lækre gaver, der vil gøre dem rigtig, rigtig glade! Måske deler de endda med dig.

Det er måske en god idé at føje en tandbørste og tandpasta til disse gaver!

Død af personaliseret chokolade

De fire gaver nedenfor hører helt sikkert til kategorien "death by chocolate". Man skulle måske tro, at man efter at have spist disse, ville trangen til chokolade holde op i et stykke tid, men vi ved alle, at det ikke sker. Du kan vælge at gå efter et sæt med 15 chokolader eller at give modtageren et ægte udfordring med 60 lækre chokolader. Den sjove del er, at de ikke kun smager fantastisk, men også kan personaliseres med et billede, du vælger. Printet er helt spiseligt og printes på et lag af hvid chokolade for bedst at fremhæve dit billede. Mums, mums, mums ... den chokoladeafhængige i dit liv vil være henrykt!

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Luksus Chokoladegave med eget Design

Luksus Chokoladegave med eget Design

Stort Chokolade hjerte

Stort Chokolade hjerte

Plade Chokolade med Billede

Plade Chokolade med Billede

Den lækreste mærkevarechokolade

Hvis du er på udkig efter en gave til en, der elsker chokolade fra Milka, Tony’s Chocolonely, Verkade eller Toblerone, der du kommet til rette sted. Her hos YourSurprise kan du få disse mærkevarechokoladegaver personaliseret med det billede, den tekst og/eller personlige hilsen, du vælger. Ret sejt, ikke sandt? Du kan vælge lækre hjerteformede (de Milka-chokolader) med fyld af hasselnøddenougat eller lækre blomsterformede)Milka-mælkechokolader. Vores Tony's Chocolonely fås enten som mælkechoklade eller karamel med havsalt – begge virkelig lækre. Vi kender alle den klassiske, uovertrufne Toblerone-smag, og sidst, men ikke mindst, vores kæmpe personaliserede mælkechokoladebar med ni Milka-barer i tre forskellige smagsvarianter.

Overrask dem med en personlig hilsen og deres navn på indpakningen.

KitKat Mini Mix-gaveæske

KitKat Mini Mix-gaveæske

Kagedåse - Oreo kiks med chokoladeovertræk

Kagedåse - Oreo kiks med chokoladeovertræk

Personlig M&M's chokoladegave

Personlig M&M's chokoladegave

Slikgave - Tårn

Slikgave - Tårn

Jeg vil have den, og den, og den, og den derovre ...

Til dem, der har en sød tand, og som ikke kan vælge, har vi en gaveæske med masser af luksuriøse chokolader. Fås med sæt af 25, 36 og 49 chokolader med forskelligt fyld i hver enkelt chokolade. Fra hibiscus-orange til traditionel praline, en ægte chokoladefan vil elske at smage hver eneste. Disse chokolader indeholder alkohol, hvilket er noget at være opmærksom på.

Du kan tilføje det perfekte personlige touch til denne gave ved at føje beskeden, fotoet og/eller navnet efter eget valg til emballagen, så der er ingen tvivl om, hvem de er til.

Lollipop, lollipop, oh lolli lollipop!

Selvom vi tilbyder masser af gaver til verdens chokoladefans, har vi bestemt ikke glemt dem med en anden slags sød tand. Vores Chupa Chups-slikkepindetårn indeholder ikke mindre end 200 slikkepinde i smagsvarianterne jordbær, kirsebær, æble, coca-cola, jordbær/fløde og hindbær/vanilje. Blomsten oven på tårnet kan tilpasses med den tekst og/eller det foto, du vælger, hvilket gør det til en virkelig unik gave. En fantastisk gave, der vil vare længe, og som er perfekt til deling (hvis de kan få sig selv til det!)

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Magical partymix

Magical partymix

Chupa Chups Slikkepinde Tårn

Chupa Chups Slikkepinde Tårn

Blog

Blog