• Mere end 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Spread a little happiness
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1731 anmeldelser
Ellen
på 17-10-21

"Rigtig god kundeservice … hurtigt … en fornøjelse . "

10 fra 10
Thanekshan
på 17-10-21

"Kvaliteten er i top. :-) "

10 fra 10
Annabell
på 17-10-21

"Det var rigtig godt. Meget fint billede og virkelig god kvalitet. Tusind tak. Modtageren af gaven blev.."

10 fra 10

De smukkeste julekugler med foto til træet

Meget populære er julekugler med dit eget foto eller navn på, som du kan hænge på juletræet. Uanset om du foretrækker glaskugler, ubrydelige kugler eller keramiske kugler; vi personaliserer alt for dig med et navn på det eller et foto i det! På den måde kan du gøre hvert juletræ til et specielt træ med den smukkeste dekoration i!

Superoriginal: julekugler med dit eget foto

Gør dit juletræ helt unikt med disse sjove, personlige og ubrydelige julekugler. Julekuglerne er lavet af plastik og kan derfor slå. Men pas på, ubrud betyder ikke, at de virkelig ikke kan brydes! Men hvis du har en kat, der kan lide at bestige juletræet, kan disse kugler modstå det!

Du kan få dit bedste billede placeret i julekuglen, så du får en virkelig unik personlig julekugle. Vælg et foto med din (nye) elskede, din familie, bedstefar eller bedstemor eller din lille niece eller nevø. Især hvis du ikke kan tilbringe jul sammen, kan du stadig se lidt på din familie på den måde!

Kuglerne er selvfølgelig også en god idé, hvis du vil overraske nogen i julen med en dejlig gave. Send bedstefar og bedstemor en julekugle, der indeholder billedet af deres børnebørn, send din bror eller søster et foto med din nyfødte baby eller overrask din elskede med en julekugle med dit bedste foto! Julekuglen er selvfølgelig også meget rart at give som en gave til vennerne.

Du kan nemt oprette din personlige julekugle i vores online editor: upload dit bedste foto, placer det i cirklen og tilføj en flot tekst, hvis du vil. I eksemplet kan du se, hvordan din julekugle bliver, er du helt tilfreds med den? Bekræft dit design, så begynder vi straks at lave din julekugle!

Glaskugler med navn

Leder du efter smukke glaskugler? Du kan også få det tilpasset med dit eget navn. Du kan vælge mellem en smuk rød, guld- eller sølvkugle.

I vores online editor kan du bestemme, hvad du vil føje til din julekugle. Du kan vælge mellem vores sjove designs eller din egen tekst. Vi graverer din personlige tekst i glaskuglen ved hjælp af de nyeste laserteknikker.

I vores online editor finder du de bedste designs med for eksempel et rensdyr, en mistelten, Mr & Mrs første jul, en bil med et juletræ eller bare en flot tekst. Er du lige blevet gift, og fejrer du din første jul som ægtepar i år? Overrask din partner med sådan en dejlig glasjulekugle!

Julestjerne med dit eget foto

Ud over julekugler har vi også gode julestjerner, som du kan personalisere og hænge på træet. Som med bolden kan du nemt uploade dit bedste foto i vores online editor og tilføje en personlig tekst. Julestjernen er lavet af robust plast og kan slå et slag!

Julependler i aluminium i form af et hjerte eller en stjerne

Meget flot og smukt er aluminiumsvedhængene i form af et hjerte eller en stjerne. Vi udskriver dit smukkeste foto på disse vedhæng og fastgør et sødt rødt bånd til det, så du straks kan hænge stjernen i træet. Også her kan du vælge en personlig besked ud over et foto. Super sjovt at overraske venner og familie!

Babyens første julekugle

Meget rart for nye forældre, eller selvfølgelig som en gave til bedstefar, bedstemor, tanter og onkler: julekuglen med et foto af den nyfødte i den.
Er du gravid og vil du fortælle dine venner og familie på en original måde, at en lille kommer? Upload derefter billedet af ultralydet, og få det anbragt i julekuglen. Giv julekuglen som en gave og se på de glade ansigter, som du helt sikkert vil se!