• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Alle Chokolade gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1222 anmeldelser
Arís
på 14-01-21

"Jeg var super glad for resultatet. "

10 fra 10
Jannie
på 12-01-21

"Bestilte to puder med eget motiv. De var sindsygt flotte og dem som modtog dem i gave græd af glæde.. .."

10 fra 10
Annette Dyrby..
på 12-01-21

"Super flot kvalitet og tykkelse på musemåtten jeg bestilte Og hurtig levering Efter levering ville.."

10 fra 10

Personaliserede chokoladegaver til enhver lejlighed

Vi har alle mindst en chokoladeelsker i vores liv, hvad enten det er en af dine kære, en kollega eller dig selv. Chokolade er selvfølgelig svaret på mange ting; fejring af kærlighed, lindring af kærestesorger eller endda bare forkælelse af dig selv efter en god eller dårlig dag. Det er aldrig en dårlig idé at hygge sig med en kop et eller andet og lidt chokolade.

Chokolade til ham, hende, dem ... til alle!

Vi har så mange personaliserede chokoladegaver tilgængelige, at der virkelig er noget for enhver smag og enhver anledning. Chokolade til din far, mor, bror, søster, som bryllupspynt eller som en tak til din nabo. Det bedste er, at hver gave kan tilpasses med det foto og/eller den tekst, du vælger, hvilket gør den unik.

Hvilken chokolade er den bedste gave?

Vi har dejlige personaliserede faste chokolader, praliner, Toblerone-barer, Milka-gaveæsker, belgisk chokolade, mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade ... Alle disse gaver vil give modtageren et stort smil på læben, så du kan virkelig ikke tage fejl. Åh, og vi dømmer dig ikke, hvis du bare gerne vil forkæle dig selv!

Foto på chokoladepraliner

For elskere af praliner eller bonbons er der chokoladeæsken med 16, 24 eller 60 praliner. Vi printer dit personlige foto på gaveæsken. Hvis du vil tilføje en sød besked, er det også muligt! Chokoladerne kommer i en dejlig gaveæske og indeholder smag fra eksotisk hibiscus orange til en traditionel praline.

Dit foto på flere chokoladestykker

Hvis du vil have dit foto trykt på chokolade, har vi et udvalg af forskellige chokoladestykker. Chokoladerne har et lag af mælkechokolade og hvid chokolade. Vi kan printe et foto på en enorm mængde chokoladestykker, men du kan også designe hvert stykke individuelt.

Sådan laver du en chokoladegave

Hver enkelt personaliserede chokoladegave er lækker, og hvad der er endnu bedre er, at de kan deles og nydes sammen. Et andet særligt øjeblik, som du kan se tilbage på. Du kan lave alt fra chokoladebarer og chokoladebogstaver til chokoladekort og chokoladeæsker i vores redigeringsværktøj, så det har aldrig været nemmere eller hurtigere at lave nogle af disse vidunderlige personlige gaver med et par få enkle trin.

Chokolade med logo?

Hvis du har kolleger eller forretningspartnere, som fortjener nogle chokoladelækkerier, er du kommet til rette sted, da de personaliserede chokoladegaver også er perfekte til forretningsformål. Du kan personalisere dem med f.eks. dit logo, så er du klar til at overraske dine medarbejdere, kolleger, forretningspartnere eller potentielle kunder.

Grundlæggende er mulighederne uendelige, så tjek vores personaliserede chokoladegaver ud, og lav dine egne!