• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Alle Chokolade gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 589 anmeldelser
Javiera ignacia..
på 30-03-20

"Very nice ! I like very much this page , beautiful gifts "

10 fra 10
Charlotte
på 30-03-20

"Det var en gave og min søn blev Meget glad. God oplevelse "

10 fra 10
Trine
på 25-03-20

"Super hurtig levering. "

10 fra 10

Chokolade og slik

Bare at surfe gennem chokolade og slik side vil gøre din mund vand. Alle de lækre chokolader og slik gør dig sulten bare ved at se på dem. Sødeblikket er en super sød gave, du kan tilpasse med fotos, tekst eller et logo. Du kan også vælge hvilket slik du ønsker indeni. Alle chokoladerne er lavet med belgisk Callebaut Chokolade, og vi ved alle, at de belgiske folk ved, hvad de laver, når det kommer til chokolade! Få et billede af dit valg trykt på lækre chokolader at dele med venner og familie. Men så snart du har smagt en, vil du holde dem alle til dig selv!

Chokolade hjerte

Vejen til andres hjerte er gennem deres mave. Hvilken bedre måde at vise nogen, du elsker dem end med et guddommeligt chokoladehjertet ? Få et billede af dit valg trykt på chokoladehjertet. Du kan føje billedet til et af designerne i editoren eller oprette dit eget unikke chokoladehimmel. Overrask en elsket med et chokoladehjertet på deres fødselsdag, på Valentinsdag eller som en gradueringsgave. Alle chokolader har den intense Callebaut chokolade smag, er af høj kvalitet og lavet frisk til ordre. Er du også pludselig bliver sulten efter chokolade?

Chokolade gaveæske

Leder du efter en gave, der passer til stort set enhver lejlighed du kan tænke på? Chokolade er vejen at gå! Har nogen kigget på dit kæledyr, mens du var væk? En chokolade gaveæske med et billede af din kæledyr ged vil helt sikkert få den person til at smile. Har du sat en rød sok i vaskemaskinen med dine venner hvide skjorter igen? Chokolade gaveæske vil pludselig få dem til at elske deres nye pink skjorter. Gik du over til dit bedste venner hus og spiste al deres chokolade? Chokolade gavekassen vil sørge for, at dine bedste venner stadig får deres chokoladefiks!

Jule chokolade

Julen bruges normalt sammen med familie og venner og god mad. Alle chocoholics vil være enige om, at chokolade også er god mad. Nej, vent, chokolade er ikke bare godt, det er fantastisk! Forlad de almindelige juletræsmynt i æsken i år. Dekorer træet med chokoladejulkugler og chokolade stjerner . Alle julechokolader kan personliggøres med dit eget foto, tekst eller logo! Dit foto vil blive udskrevet på chokolade i farve, og du vil stadig kunne spise alt! Med chokoladejulkuglerne og stjernerne vil du gøre juleferien lækker.