Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

54 gaver

Du har set 48 af 54 gaver

Personaliseret slik og godbidder til at dele

Hvis du leder efter en gave til nogen med en rigtig sød tand, er du kommet til det rette sted! Disse gaver er også perfekte som takkegaver eller gæstegaver.

Slik til deling

Hvis du leder efter en original godbid til at dele med din klasse, sportsklub eller kolleger til din fødselsdag eller en anden særlig lejlighed, kan du vælge vores Chupa Chups-tårn. Tårnet indeholder 200 slikkepinde i forskellige varianter, og du kan tilføje et design efter eget valg til toppen af tårnet.

Gæstegaver eller goodiebag-gaver: Personaliserede Mentos

Hvis du har brug for små gaver til at dele ud ved dit bryllup, en dåb eller en anden begivenhed, er vores personaliserede pakker med Mentos-tyggegummi en fantastisk mulighed. Du kan tilpasse pakkerne med foto, logo og/eller tekst efter eget valg for at skabe de perfekte gaver på ingen tid. Mentos-pakkerne fås i både store og små sæt.

Små gæstegaver eller goodiebags: Personaliseret Chupa Chups-tårn

Vores Chupa Chups-slikkepindetårn er et ægte blikfang til enhver begivenhed. Du kan tilføje det logo eller det foto, du vælger, øverst på tårnet. Med 200 slikkepinde er der nok til alle.

Små gæstegaver eller goodiebags: Personaliserede slikkrukker

En anden sjov goodiebag til et firmaarrangement er vores slik i en glaskrukke. De fås i sæt af 10 stk. og kan tilpasses med dit logo.

Slikkrukker er også vidunderlige gaver til dine bryllupsgæster!

Små gæstegaver eller goodiebags: Personaliserede dåser med pebermyntepastiller

De er den perfekte gave eller goodiebag-tilføjelse: en dåse mintpastiller med det foto, du vælger. De fås i sæt af 10 stk. og kan tilpasses med dit logo.

Slikdåse

Hvis du leder efter sjove gaver eller vil gøre noget ekstra ud af et firmaarrangement, kan du vælge vores slikdåser. Hver dåse er fyldt med lækkert slik og kan personaliseres. Upload et billede og en tekst efter eget valg, så personaliserer vi dåsen til dig. Vælg mellem forskelligt slik, såsom lakridskonfekt, blandet lakrids, påskeæg, søde hjerter, pebermynterpastiller og vingummi.

Mentos XXL

Hvis du gerne vil overraske nogen med en kærlighed til pebermynte i stor stil, er vores XXL Mentos-gave perfekt! Den indeholder ikke mindre end 21 ruller Mentos med pebermyntesmag, og den store yderste rulle kan tilpasses med modtagerens navn og foto.