Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis du leder efter den perfekte gave til en gin-entusiast, så overrask med vedkommendes helt egen unikke gingave med navn, foto, logo og/eller tekst efter eget valg. Forskellige ginmærker er tilgængelige med trykt eller graveret design.

17 Gaver

Personligt gin & tonic-gavesæt

Hvis du er på udkig efter en gave til én, du holder af, og som elsker gin og tonic, så kan du overraske med dette sjove Gin & Tonic-gavesæt. Lav din helt egen personlige trææske eller indgraverede gin & tonic glas.

Flere forskellige slags ginmærker

Der findes mange mange forskellige slags gin, der alle egner sig perfekt til en lækker gin & tonic! En af vores mest populære gin er Bombay Sapphire, som har en let sød smag samt en eftersmag af citron. Vi har også Hayman's gin, som bliver lavet i London og har en frugtagtig smag. Hendrick's er en kraftig engelsk gin. Bobby's er en førsteklasses hollandsk gin, der har et pift af enebær, koriander, citrongræs, kardemomme og orangeskal. Alle disse lækre gin laver en fantastisk gin og tonic cocktail.

Med din helt personlige æske

Hvis du er på udkig efter en gave til én, der elsker cocktails, så er dette gin & tonic-gavesæt perfekt! Vælg ginmærke, og personliggør trææsken i vores online editor. Tilføj dit foretrukne billede, en personlig besked og/eller modtagerens navn, for at lave din unikke gave på ingen tid.

Dine helt egne indgraverede gin & tonic glas

En gin & tonic bør nydes fra et ægte gin & tonic-glas. For at gøre det hele endnu sjovere, kan man gå efter et indgraveret gin & tonic-glas, der er gjort personlig med et navn efter dit valg. Dét, vil en ægte gin & tonic-fan elske! Da den personlige del er indgraveret ind i glasset, er det sikkert at komme glasset i opvaskemaskinen.

Lav den bedste gin & tonic Der findes ikke noget bedre end en velsmagende G & T. Det eneste du skal sørge for er at afmåle mængde af gin og tonic korrekt. Der skal ca. 50 ml gin til 100-120 ml tonicvand, så lidt isterninger og pyntning med lime og agurk, så er den klar til at blive nydt!

En gin & tonic smager allerbedst, når den nydes fra en af dine helt egne indgraverede gin & tonic-glas med dit eget navn på.

Er du interesseret i mre inspiration indenfor personlige gaveæsker har vi et stort udvalg af unikke gaveæsker.