Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask fødselaren med en flot gave til en 40-årig. Der er mange unikke idéer, som du kan personliggøre med et foto og en tekst.

225 Gaver

Du har set 48 af 225 gaver

Gaver til 40 årige

40 er det nye 30, siges det ofte. Uanset hvor gammel du føler dig, vil en original fødselsdagsgave gøre hver fødselsdag til en uforglemmelig begivenhed! Det er ikke altid let at finde en unik fødselsdagsgave, men med en personlig gave fra YourSurprise kan du give fødselsdagsbarnet noget virkelig uforglemmeligt.

Skal du til 40 års fødselsdag? Tjek de bedste gaveideer ud her

Hvad giver man så til en, der fylder 40 år? Måske kan du bruge disse forslag til noget. Et graveret læderforklæde med navn, et skønhedssæt (for at forblive ung for evigt), en bog med fødselaren i hovedrollen, en kogebog med billede og navn, en personlig taske eller en kuffert med billede af fødselarens yndlings feriedestination. Og det er blot et lille udvalg af vores mange unikke gaver. Masser af ideer, ikke sandt?

En personlig gave til en 40-årig mand eller kvinde

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave til din mand, kone, mor, far eller en god ven? Du kan gøre din gave meget personlig med få klik ved at uploade et flot billede og skrive en passende tekst. Tilføj et lykønskningskort, og så er din 40-års fødselsdagsgave klar til at blive sendt!

Gave til en 40-årig mand

Leder du efter den bedste 40-års fødselsdagsgave til en mand? Hos YourSurprise kan du overraske mændene i dit liv, din bror, din bedste ven eller din mand med noget lækkert, som han ikke forventer. Har du brug for nogle ideer? En læderpung med hans navn indgraveret; et graveret skærebræt til en ægte madlavningselsker eller et laptop-sleeve i læder til arbejdsnarkomanen.

Gave til en kvinde på 40 år

Din bedste veninde fylder 40 år, men er det ikke noget hun ser frem til? At blive ældre kan være svært for nogle mennesker, men du kan få det bedste ud af det med en fin original gave. Du kan gå efter noget småt og simpelt, som et smukt graveret vinglas eller en nøglering i læder. Hvis hun elsker at feste, kan hun sikkert sætte pris på en flaske spiritus i personlig trækasse. Eller måske en personlig kuffert, så I kan tage på en venindetur sammen!

En original gave til en 40-års fødselsdag

Intet er mere specielt end en 40-års fødselsdag! Ja, vi siger det hvert år, men der er noget ved netop denne alder, hvor man allerede har oplevet mange særlige øjeblikke. Derfor er det rart at fejre det med de vigtigste mennesker i dit liv, familie, venner og alle, der har en særlig betydning for dig. Hvis du bliver inviteret til en 40-års fødselsdagsfest, vil du gerne finde en original og unik gave. Du kan gå efter noget sjovt eller noget nyttigt. Læg jeres minder fast i en unik gave. Du kan altid have et dejligt minde at huske fra fortiden eller se fremad. Gaveideerne er uendelige. Men hvis du virkelig ønsker at give nogen en original gave til en 40-års fødselsdag, skal du vælge en personlig gave. På den måde kan du personliggøre gaven efter din smag, eventuelt med modtagerens navn eller et flot billede af jer to.