Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør juletræet ekstra særligt i år med vores smukke personlige julekugler med billede eller navn. Overrask dem du holder af med personligt julepynt og juletræspynt, som kommer lige fra hjertet.  

35 Gaver

De smukkeste julekugler med navn eller billede til juletræet

Når dagene bliver kortere og julen nærmer sig, så begynder vores tanker naturligvis at kredse sig om festligt og hyggeligt julepynt som skaber en varm og dejlig julestemning. Men har du nogensinde overvejet glæden og det personlige touch som personligt julepynt skaber i dit hjem?

Forestil dig glæden og overraskelsen når dem du holder af ser julekugler med deres billede eller navn, eller smukt juletræspynt af træ med indgravering af en hjertevarm hilsen. Det er en hel unik måde at fejre den dejligste tid på året, som virkelig gør dit interiør til noget helt særligt.

En af de mest populære gaver på vores hjemmeside er vores julekugler med navn og/eller billede, som du kan hænge på juletræet. Uanset om du foretrækker glas julekugler, gennemsigtige julekugler eller keramiske kugler; vi personaliserer alt for dig med navn og billede. På den måde kan du gøre ethvert juletræ til noget helt særligt og skabe varige minder med den smukkeste og mest personlige julepynt!

Sæt gang i julestemningen med personlige julekugler

Har du nogensinde overvejet, hvad det er der gør julen så speciel og magisk? Er det det hyggelige lys over alt, de fint pyntede huse og butiksvinduer, eller de hyggelige julesange og salmer som fylder luften?

Vi mener at det er det personlige samvær, hygge med familie og venner som gør juletiden til noget helt særligt. Og hvad er mere personligt end at skabe personlige julegaver med et helt personligt touch?

Vores personlige julekugler er den perfekte gave hvis du virkelig vil gøre indtryk med en betænksom gave.

Hvilke slags jule kugler med navn er der?

Der er mange måder hvor på du kan personliggøre din helt egne personlige jule kugler. Dit juletræ vil aldrig have været flottere!

  • Gennemsigtige julekugler med billede: Disse julekugler gør det muligt at indkapsle dine allerbedste minder i en slags tidskapsel. Forestil dig glæden ved at gense disse minder hvert år når juletræet pyntes. Julekuglerne fås allerede fra 1 stk.
  • Keramisk julekugle med billede: Disse julekugler med billede er af keramisk materiale, og er et super elegant alternativ til dit juletræ. Dit billede printes på den keramiske overflade, og gør dem til et smukt og varigt minde. De keramiske julekugler er hvide og fås i sæt af 2, 4 eller 6 stk.
  • Jule kugler med navn eller tekst graveret: Jule kugler af glas i sølv eller rød med indgraveret tekst eller navn. Et virkeligt stilfuldt valg. Vælg din farve, sølv til et mere moderne look eller rød til en mere traditionel julestemning. Herefter tilføjer du blot din tekst eller et navn. Disse julekugler fås i sæt af 2 eller 4 stk.

Med et så stort udvalg af personlige julekugler vil dit juletræ blive lige så unikt og særligt som minderne og de mennesker du fejrer jul med. Er det ikke en dejlig tanke?

Hvordan sætter man et billede på julekugle?

Det er virkeligt simpelt at sætte et billede på julekugle, og resultatet er altid overvældende. Forestil dig dit juletræ pyntet med specielle julekugler som alle fortæller deres egen historie, fremkalder dejlige minder eller som ganske enkelt bærer navnet på en du holder af. Med personlige julekugler bliver dette virkelighed!

  1. Vælg din julekugle: Start med at vælge den julekugle som du vil personliggøre. Julekugler fås i alle mulige former, materialer og farver. Glas, keramiske eller enda plast julekugler kan personliggøres fuldstændigt efter din smag.
  2. Vælg et design: Vælg en tekst eller et billede som du vil have på julekuglen. Det kan være et navn, et budskab, en dato eller endda et billede- Sørg for at dit design er klart og simpelt, det giver det bedste resultat.
  3. Start personliggørelse: Skab dit eget design i vores online editor. Vi sørger for at dit design laves i allerhøjeste kvalitet og sendes til en adresse efter eget valg..

Design din egen julekugle enten til dig selv og dit juletræ, eller overrask venner og familie med en helt unik julegave.

Pynt op med sjove julekugler med billede

Julekugler er naturligvis det allervigtigste juletræspynt. Lav en sjov julekugle med dit eget design. Det er den perfekte kalendergave eller adventsgave, eller måske en sjov mandelgave? Det er kun fantasien der sætter grænser. Men udover julekugler har vi også andet juletræspynt, som kan personliggøres efter eget ønske.

  • Indgraveret juletræspynt af træ: Dette unikke og rustikke juletræspynt i form af en stjerne eller en julekugle kan indgraveres med en tekst og et af vores fine designs. .
  • Juletræspynt med billede: Tilføj dit eget personlige billede til dette juletræspynt af aluminium. De fås i form af en stjerne eller en julekugle og har et fint rødt silkebånd.

Super originalt: julekugler med billede

Gør dit juletræ helt unikt med disse sjove julekugler som du helt selv designer. Julekuglerne er lavet af plastik og går derfor ikke nemt i stykker. Så hvis du har en kat eller andet husdyr som er lidt for glad for juletæet, kan disse julekugler modstå lidt af hvert!

Få dit yndlingsbillede placeret i julekuglen, sådan skaber du en virkelig unik personlig julekugle. Vælg et billede med din kæreste eller ægtefælle, din familie, mormor eller morfar eller din lille niece eller nevø. Især hvis du ikke kan tilbringe jul sammen, kan du stadig se lidt på din familie på den måde!

Julekuglerne er selvfølgelig også en god idé, hvis du vil overraske nogen i julen med en dejlig gave. Leder du efter en unik værtindegave eller en pakkelegsgave til julefrokost? Så er disse sjove julekugler også helt perfekte! Giv dine bedsteforældre en julekugle med et billede af børnebørnene eller overrask din elskede med en julekugle med tekst eller billede. Julekuglen er selvfølgelig også en fantastisk ide som takkegave eller som kalendergave eller adventsgave vil en personlig julekugle også gøre lykke!

Du kan nemt lave din personlige julekugle i vores online editor: upload dit bedste billede, placer det i cirklen og tilføj en sød tekst efter eget valg. I eksemplet kan du se, hvordan din julekugle kommer til at se ud. Er du helt tilfreds med den? Bekræft dit design, så går vi i gang med at lave din julekugle med det samme!

Julekugler med navn af glas

Leder du efter smukke glas julekugler? Dem kan du også få personliggjort med indgravering af en tekst eller navn. Du kan vælge mellem en smuk rød, guld- eller sølv julekugle.

I vores online editor kan du bestemme, hvad du vil føje til din julekugle. Du kan vælge mellem vores sjove designs eller din egen tekst. Vi graverer din personlige tekst i glas julekuglen ved hjælp af de nyeste laserteknikker.

I vores online editor finder du de bedste designs med for eksempel et rensdyr, en mistelten, Mr & Mrs første jul, en bil med et juletræ eller bare en flot tekst. Er du lige blevet gift, og fejrer du din første jul som ægtepar i år? Overrask din ægtefælle med sådan en dejlig julekugle af glas!

Personligt julepynt med billede og tekst

Ud over julekugler har vi også flot julepynt og juletræspynt. Så gå på opdagelse og giv din julestemning et lidt mere personligt touch. Som med julekuglerne er det nemt at designe dit eget julepynt. Du uploader bare dit bedste billede og udfylder navn eller tekst. Så gør vores online editor resten af arbejdet for dig.

Julekugler med navn og årstal: Babyens første jul

En super fin og smuk gaveide til de nybagte forældre er en personlig julekugle. Et varigt minde fra den allerførste jul som familie. Det kan også være en fantastisk julegaveide til nybagte onkler, tanter eller til bedsteforældrene. I julekuglen printes babyens billede, navn og eventuelt årstal. Det vil helt sikkert være en gave som man aldrig glemmer.

Det er også en original måde at annoncere at man er gravid på, eller en sjov gave til et babyshower. Upload et billede af ultralyden, og tilføj en personlig tekst. Hvis du gerne vil vil spørge om nogen gerne vil være gudfar eller gudmor til dit barn, så kan du også gøre det med en julekugle med tekst.

Specielle julekugler, julekugler med tekst og endnu mere personligt julepynt

Hvis du virkelig vil have julestemningen ind i alle rum, hvorfor så ikke tilføje andre unikke og personlige juledekorationer til dit hjem?

Snekugler med billede - Personligt og unikt

Snekugler er noget som alle elsker. Fra helt små børn til voksne mennesker sætter pris på disse fine rystekugler. Kan du forestille dig at tage dit eget billede og indkapsle det i et fint winter wonderland? De fås både som en klassisk kugle eller en chic rektangel.

Snekugler er super charmerende og skaber en dejlig stemning, og kan nu også fyldes med dejlige minder og dem du holder af. Snekugler med billede er den perfekte værtindegave til julefrokosten, eller måske som sjov pakkelegsgave? Den er også helt perfekt som mandelgave til den heldige der finder mandelen! Eller måske hyggelige nissegaver?

Julesokker med navn

Der er ikke noget der giver mere julestemning end julesokker med navn som hænger ved pejsen, fyldt med små overraskelser, som bare venter på at blive åbnet. Mange bruger julesokken nu til dags til pakkekalender eller adventsgaver. Men det er selvfølgelig vigtigt at julesokken har navnet på hvert familiemedlem på den. Vores julesokker med navn fås i 2 forskellige fantastiske slags. Den rustikke og charmerende jute udstråling, og den klassiske røde julesok.

Julesokker med navn gør bare lige julemåneden lidt mere personlig og særlig.

Chokoladejulekalender med eget design

Tæl ned til jul på en lidt sjovere og spændende måde for både børn og voksne. En chokoladejulekalender eller slet ikke til at undvære i december måned! Både børn og voksne elsker at åbne en låge hver morgen med et stykke lækkert chokolade. Men forestil dig lige glæden ved en julekalender med eget billede, tekst og design? Det bliver ikke meget bedre end det.