Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en sjov og original barselsgave? Så få en bodystocking trykt med billede, navn eller tekst. Vi har et stort udvalg af babybodyer i forskellige farver og designs. Du kan nemt og simpelt uploade et billede eller en egen tekst (f.eks et navn) og tilføje det til dit design. 

6 Gaver

Bodyer trykt med tekst, navn eller billede

Leder du efter en sjov og original barselsgave? Så få en bodystocking trykt med billede, navn eller tekst. Vi har et stort udvalg af babybodyer i forskellige farver og designs. Du kan nemt og simpelt uploade et billede eller en egen tekst (f.eks et navn) og tilføje det til dit design.

Hvordan laver jeg en bodystocking til en baby?

Når et barn bliver født er det en helt særlig og festlig lejlighed. Et øjeblik man aldrig glemmer! Det er selvfølgelig noget der skal fejres og en barselsgave eller en gave til den nyfødte er selvfølgelig et must. En personlig bodystocking er en praktisk, men også sjov og sød gave.

Du kan personliggøre bodystockingen på forskellige måder:
  • Bodystocking med navn: Udfyld babyens navn, vælg den skrifttype du bedst kan lide, og så printer vi det på bodystockingen. Det er da en fantastisk gave, en bodystocking med navn. Du kan også kombinere det med en anden gave til babyen.
  • Bodystocking med eget billede: Vi kan også printe et fint design eller eget billede på bodystockingen. Du kan også bruge bodyen til at annoncere din graviditet på en sjov måde.
  • Bodystocking trykt med tekst: Sæt din egen sjove tekst på bodyen eller brug et af vores designs til at gøre den helt unik.
  • Bodystocking med logo: den sødeste måde at reklamere for din virksomhed på er ved at overraske en af dine medarbejdere som netop har født med en fin body med firmaets logo.

Sparkedragt trykt med tekst

Vil du give de nybagte forældre en sparkedragt med egen tekst i gave? Det er en rigtig sød gave. I vores online editor kan du nemt og simpelt lave din egen sparkedragt. Du kan uploade dit eget billede eller en tekst i et af vores designs, men du kan også designe den helt selv. I vores editor finder du masser af fine og sjove designs til en baby. Designs med regnbuer, skyer, stjerner, hjerter og så videre. Der er også sjove tekst designs, som Far er den bedste, Super mor, eller sjove tekster som f.eks Smell You Later Alligator.

Forskellige slags bodyer

Vi har et stort udvalg af bodyer. Kortærmet body eller en langærmet body, vi har det hele, og alle bodyer kan personliggøres med eget design! De fås også i forskellige farver: lyserød, blå, mørkegrå, grøn, beige og hvid. Vi har bodyer i størrelserne 50/56 og 62/68. Alle bodyer printer vi i vores egen gave workshop i Holland. Vi printer i allerhøjeste kvalitet og i fuldfarve. Din gave sendes samme dag som du bestiller den, og vi leverer hurtigt, lige til døren.

Du kan vælge imellem forskellige bodyer:

  • Baby bodystocking med lange ærmer: Perfekt til de kolde måneder og super behagelig, så babyen kan lege og bevæge sig. Fås i størrelserne 50/56 og 62/68.
  • Baby bodystocking med korte ærmer: Som undertøj eller til sommermånederne, en super behagelig body. Fås i størrelserne 50/56, 62/68, 74/80 og 86/92.
  • Særlige bodyer til f.eks Mors dag eller Fars dag. Den perfekte gave til den første mors dag eller fars dag.

Den bedste barselsgave!

En babybody er selvfølgelig en rigtig sjov gave, men hos os kan du også lave andre helt perfekte barselsgaver. Nogle af vores mest solgte gaver er en sut med navn, tæppe til vuggen med navn og hagesmækker med navn. Du kan samle alle disse gaver i en gavekurv og så har du en virkelig sød og betænksom barselsgave. Har du et lidt større budget kan du også lave en fødselsbamse broderet med navn og fødselsdato. Se alle baby og barselsgaver her.

God grunde til at give en personlig bodystocking i gave

Bodystocking med eget print er den perfekte løsning hvis du leder efter en kvalitets gave til en nyfødt til en billig pris. Vores bodystockings til babyer er billige og af høj kvalitet. Du kan gøre det endnu sjovere med en inside joke til modtageren, eller tidløs med babyens navn. Bodyer med print er lige gyldig hvad en super god barselsgave, som de nybagte forældre vil elske.