Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

32 gaver

Hvad vores kunder siger

Alt var perfekt

Lene 17-5-2022

10 fra 10

Jeg har kun positivt at sige 😊 hurtig levering, og den bestilte personlige gave var helt perfekt 👍😊 Jeg har handlet med jer før, og det kommer jeg til igen 😁

Mariann 16-5-2022

10 fra 10

Super koncept. Meget nemt. Imponerende hurtig levering!

Jesper 15-5-2022

9 fra 10
9.9

2153 anmeldelser

Se alt

De sødeste, personlige babysparkedragter med tekst, navn og / eller foto

Hvis du leder efter en original babygave, så vælg en sparkedragt med din egen påtrykte tekst, navn og / eller foto. Vi tilbyder forskellige farver og designs i vores brede sortiment, som du kan tilføje din egen tekst (fx navn) og / eller foto på. Vi tilbyder hurtig levering til den valgte adresse.

Personlig babysparkedragt med tekst

Overvejer du at give nogen en baby-sparkedragt med tekst på? Fantastisk gaveide! Du kan tilpasse din sparkedragt i vores editor på nettet. Bare tilføj din egen tekst og eget foto til et af vores designs, eller lav dit helt eget design. Du finder masser af søde designs i vores editor, der både har regnbuer, skyer, stjerner, hjerter, hvaler, bjørne og meget mere. Vi tilbyder også fremragende tekstdesigns, ligesom du kan vælge at tilføje din egen tekst, hvis du foretrækker det. Vores tekstdesigns: Lille mand, jeg fik den af min mor, Elsker farmand, Super duper, Mister, Min far er den bedste.

Forskellige farver og størrelser

Uanset om det er sommer eller vinter, har vi en baby-sparkedragt, der passer til lejligheden og vi har både kort- og langærmede sparkedragter. Sparkedragterne fås i grå, hvid, lyseblå, lyserød, lilla og marineblå i størrelserne 50/56 og 62/68.

Den ultimative gave til nyfødte

En baby-sparkedragt er en fantastisk gave i sig selv, men vi tilbyder alligevel også muligheden for at gøre den til den ultimative gave til nyfødte! Vi tilbyder også personlige sutter, babytæpper og hagesmække. Hvis du kombinerer gaverne i et gavesæt, får du den perfekte personlig gave til nyfødte og deres forældre. Hvis dit budget tillader det, kan du endda tilføje en personlig bamse med den nyfødtes navn og fødselsdato.