Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

🎄 Leder du stadig efter de perfekte julegaver? Overrask dine nærmeste med de skønneste julegaver!

35 gaver

De sødeste, personlige babysparkedragter med tekst, navn og / eller foto

Hvis du leder efter en original babygave, så vælg en sparkedragt med din egen påtrykte tekst, navn og / eller foto. Vi tilbyder forskellige farver og designs i vores brede sortiment, som du kan tilføje din egen tekst (fx navn) og / eller foto på. Vi tilbyder hurtig levering til den valgte adresse.

Personlig babysparkedragt med tekst

Overvejer du at give nogen en baby-sparkedragt med tekst på? Fantastisk gaveide! Du kan tilpasse din sparkedragt i vores editor på nettet. Bare tilføj din egen tekst og eget foto til et af vores designs, eller lav dit helt eget design. Du finder masser af søde designs i vores editor, der både har regnbuer, skyer, stjerner, hjerter, hvaler, bjørne og meget mere. Vi tilbyder også fremragende tekstdesigns, ligesom du kan vælge at tilføje din egen tekst, hvis du foretrækker det. Vores tekstdesigns: Lille mand, jeg fik den af min mor, Elsker farmand, Super duper, Mister, Min far er den bedste.

Forskellige farver og størrelser

Uanset om det er sommer eller vinter, har vi en baby-sparkedragt, der passer til lejligheden og vi har både kort- og langærmede sparkedragter. Sparkedragterne fås i grå, hvid, lyseblå, lyserød, lilla og marineblå i størrelserne 50/56 og 62/68.

Den ultimative gave til nyfødte

En baby-sparkedragt er en fantastisk gave i sig selv, men vi tilbyder alligevel også muligheden for at gøre den til den ultimative gave til nyfødte! Vi tilbyder også personlige sutter, babytæpper og hagesmække. Hvis du kombinerer gaverne i et gavesæt, får du den perfekte personlig gave til nyfødte og deres forældre. Hvis dit budget tillader det, kan du endda tilføje en personlig bamse med den nyfødtes navn og fødselsdato.