Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Venter du barn og vil du overraske dem du holder af? Afslør dine babynyheder på en unik måde, og se alle vores gaver til at annoncere en graviditet her!

46 Gaver

Annoncer din graviditet på en sjov, original måde

Det er bekræftet: du venter dig! Du kan få lavet en ultralydsscanning og se din baby første gang efter ca. 8 uger. Det er svært at holde på den fantastiske nyhed som forældre, så del den med familie og venner. Mange mennesker venter til efter de første 12 uger, med at fortælle hele verden det, men når de kommer til det, er det tid til en fantastisk graviditetsannoncering! Fortæl dine kolleger og naboer det og del din glæde med alle omkring dig.

Mange forældre vælger at annoncere deres graviditet på en original måde. En personlig gave med et foto og / eller en sød tekst. YourSurprise tilbyder masser af sjove babygaver, som kan tilpasses efter ønske. Der findes næppe nogen bedre måde at fortælle dine forældre på, at de skal være bedsteforældre, end med en personlig sparkedragt!

Perfekte gaver til graviditetsannonceringer

Når du annoncerer din graviditet, bliver alle og enhver rørt. Hvis du har fået lavet en ultralydscanning og har et foto, kan du trykke det på en gave og give den til dem, som du gerne vil dele din store nyhed med, på en helt speciel måde. Sparkedragter, sutter og puslespil er populære valg.

Saml et gavesæt

Hvis du virkelig vi gøre noget stort, så sammensæt et sjovt gavesæt til bedsteforældre, tanter og onkler. Du kan tilføje et personlig trækort og en sut med den valgte tekst. Kom det i en flot æske, og lad dem pakke deres gave ud! Glæd dig til at se deres overraskede ansigter, når de åbner den.

3 originale måder at fortælle din mand eller partner, at du er gravid

Overraskelsen ved graviditet opdages ofte sammen af de to partnere, den voksende forventning om at se graviditetstesten endelig positiv og glæden ved den gode nyhed. Det kan dog ske, at du selv beslutter dig for at overraske din kæreste med nyheden, og du vil gøre det på en unik måde. Her er nogle ideer, der kan være lige noget for dig: - Overrask med en dessert: Hvis du er en god kok, kan du lave en lækker kage og fuldende den med en tekst med den glade meddelelse;

 • Involver de andre medlemmer af familien: Hvis din familie vokser, hvorfor så ikke overlade opgaven med annonceringen til den snart kommende bror eller søster? Eller du kan inddrage din per på en original måde;
 • Skattejagt: For dem der har mere tid og gerne vil gøre det i stor stil, kan en sjov skattejagt være løsningen. Den ultimative præmie? Naturligvis nyheden om graviditeten!

  Idéer til at forkynde graviditeten for fremtidige bedsteforældre

  De kommende bedsteforældre er nok de mennesker, der ser mest frem til nyhederne bortset fra de nye forældre. De venter ofte med længsel på et barnebarns ankomst og er klar til at elske det fra første øjeblik. Netop derfor kan det være en særlig lejlighed at forkynde graviditeten for bedsteforældre for at overraske dem på en uventet måde. Nogle af de mest populære, men stadig unikke muligheder, er at forkynde begivenheden med en gave, som bedsteforældre kan gemme som en souvenir. Du kan for eksempel printe gaven på en accessory til babyen og pakke den ind i et sjovt gavekort, eller du kan fremstille en videobesked med et lykønskningskort med en QR-kode. Glem ikke at fange øjeblikket med en video! Det vil være rart at gå tilbage for at se den og genopleve følelserne fra den gang.

  Sådan forkynder du en graviditet på afstand

  Desværre kan det ske, at dine kære bor langt væk, men du ønsker stadig at få den gode nyhed frem til dem. Med YourSurprise kan du sende billetten direkte til deres adresse og forkynde den på en sjov måde. Du kan også sende en lille dims til at forkynde din graviditet, såsom personlige tjenester .

  Fortæl bedsteforældre, venner og familie det på en sjov måde

  Hvis babyen har en storebror eller -søster, kan du få ham eller hende til at bære en t-shirt, hvor der står, at han eller hun bliver storebror eller søster, når du besøger familie eller venner. Læn dig tilbage og se, hvilken af dine nærmeste, der ser det først!

  Tip: Personlig sparkedragt med foto og navn

  Alle ved, at sparkedragter er typisk babytøj. Det gør dem til den perfekte måde at annoncere din graviditet på. Vælg den mindste størrelse og en unisex-farve, som fx orange, rød, hvid eller grøn. Tilføj dit personlige præg efter eget valg, og husk, hvem gaven er til. Enhver modtager vil helt sikkert blive rigtigt overrasket!

  Tip: Hængslet fotoramme med foto og tekst

  Smukke fotos fortjener en flot præsentation. Skab den med en hængslet fotoramme fra YourSurprise, som er ideel til skabet, vindueskarmen eller bordet. Det er et fantastisk alternativ til en almindelig fotoramme. Sæt dit ultralydsprint på et af dine designs og tilføj en personlig tekst, som fx 'Vi glæder os til at møde dig' eller 'Tag dig god tid, lille skat'. Det bliver ekstra specielt at annoncere din graviditet sådan, når du tilføjer den forventede dato.

  Tip: Kort til hele familien

  Hvis du gerne vil give hele din familie og vennerne dine gode nyheder på samme tid, kan du lave et personligt kort til hver af dem, med din ultralydsscanning og en besked. YourSurprise tilbyder forskellige lykønskningskort og fotokort. Hvis du ikke lige vil tilføje ultralydssscanningen, har vi masser af sjove designs at vælge imellem.